Whatsapp grubu !?

Eşinizin uyarması lazım.
Benim eşimde ilk evlendiğinde gönderiliyordu ben takılmamıştım bile kendi söylemiş beyler ayıp evliler var vs diye.
Bekarlardan 2 tanesi ısrarla devam ettiler.
Onların olmadığı başka bie grup kurup ordan devam ettiler yazışmalarına çok da temiz oldu valla ✌🏻
Isin kotusu grubun çoğu evli 1 2 tanesinin de sevgilsii var :/
Esinizi taktir ettim

Deneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor
Sonra bu mesajı tekrar silin, ortada hiçbir mesaj kalmaz.
Ya da yakın zamanda gönderdiğinizi değil de mesela sabah gönderdiğinizi silin.
Hiç mesaj göndermemişsiniz gibi olur.

Iki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
Gerçekten iğrençler ben normalleştirmem böyle şeyleri , ezik erkeklerin kendini adamdan sayıp kanıtlama çabası gibi, fazla ucuz geliyor bana

Igrenc bel alti muhabeti yapildiginda ayip degilde, gruptan ayrilmasimi ayip. Iyi sende bir grub kür ve penis muhabeti yap, ciplak erkek resimleri koy felan. Bakalim tepkisi ne oluyor? Muhabet hosuna gidiyor ki cikmiyor. Birsey söylemesine gerek yok.

Ve buna halen erkek muhabeti diyenler var. Hayir erkek degil, ergen muhabetler onlar. Bunu 30 yasinda evli adamlarin halen yapmasi igrenc ve bence kabul edilir degil. Icim buz gibi sogardi konu sahibin yerinde olsam

Igrenc bel alti muhabeti yapildiginda ayip degilde, gruptan ayrilmasimi ayip. Iyi sende bir grub kür ve penis muhabeti yap, ciplak erkek resimleri koy felan. Bakalim tepkisi ne oluyor? Muhabet hosuna gidiyor ki cikmiyor. Birsey söylemesine gerek yok.

Ve buna halen erkek muhabeti diyenler var. Hayir erkek degil, ergen muhabetler onlar. Bunu 30 yasinda evli adamlarin halen yapmasi igrenc ve bence kabul edilir degil. Icim buz gibi sogardi konu sahibin yerinde olsam

Kendi yazmadigi icin cok agir bi tepki koyamadim, yok cikarim ama ayip olacagi icin cikamam kac yillik grup dedigi icin usteleyemedim.
Yas 30 degil ama yaşla da pek alakasi yok bunun dediginiz gibi bence de erkek degil ergen muhabbeti.

Isin kotusu grubun çoğu evli 1 2 tanesinin de sevgilsii var :/
Esinizi taktir ettim

Akıllarınca erkek geyiği sanıyorlar ama bilmiyolar ki efendilik ve hanımcılık kazanıcak💜

Üzmeyin hiç kendinizi wasaptan grup için otomatik foto video indirme seçeneğini kapatın. Bir süre sonra umarım eşinizin kendi sıkılır siz canınızı sıkmayın takibe devam..

Bir daha bakmayın ve unutun gitsin bence. Erkeklerin kendi aralarındaki muhabbeti biz anlayamıyoruz. Kendileri ne anlıyorlarsa artık. Bırakın kendi istediği zaman ayrılsın gruptan.

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Adamın özel hakları onunda getık muhabbete ıhtıyacu var.Bayanlarda yapıo bole muhabbet.Sız onun egatsap grubuyla deıl karakterıyle ışgılenın bence.

Akıllarınca erkek geyiği sanıyorlar ama bilmiyolar ki efendilik ve hanımcılık kazanıcak💜

Üzmeyin hiç kendinizi wasaptan grup için otomatik foto video indirme seçeneğini kapatın. Bir süre sonra umarım eşinizin kendi sıkılır siz canınızı sıkmayın takibe devam..
Teşekkür ederim ❤

Eşiniz de olsa kimsenin özel alanına girmesini doğru bulmuyorum. Ben eşimin ne gruplarıma girmesini ne de konuşmalarımı okumasını isterim. Bence karışmayın adamların bir grubu var ona bile müdahale ediyorsunuz

Eşiniz de olsa kimsenin özel alanına girmesini doğru bulmuyorum. Ben eşimin ne gruplarıma girmesini ne de konuşmalarımı okumasını isterim. Bence karışmayın adamların bir grubu var ona bile müdahale ediyorsunuz
Olagan gelenlere saygim sonsuz ama elalemin karilari kizlari uzerinden igren muhabbetler yapilmasina normal gozle bakamiyorum. Ben yapmiyorum cunku.
Ayrica mudahale etmiyorum yukarida da belirttim baski uygulamadim bu konuda ama tekrar tekrar soyluyorum ben bunu normallestiremiyorum.

Kim demiş kadınlar başka erkek muhabbeti yapmıyor diye inanmayın
Mesela ben erkekte kalçaya bayılırım hele o kalça birde kot pantolon giydiyse sorma gitsin.
Çevremde kim kalçası güzel bir adama rastlasa kızım görmeliydin diye mutlaka beni arar yada biraraya geldiğimizde anlatır
Ama hiç kalçası güzel diye erkeğin üzerine atlamadım :KK53:

Erkek muhabbeti işte karışmayın , hatta karıştırmayın telefonu.

Kim demiş kadınlar başka erkek muhabbeti yapmıyor diye inanmayın
Mesela ben erkekte kalçaya bayılırım hele o kalça birde kot pantolon giydiyse sorma gitsin.
Çevremde kim kalçası güzel bir adama rastlasa kızım görmeliydin diye mutlaka beni arar yada biraraya geldiğimizde anlatır
Ama hiç kalçası güzel diye erkeğin üzerine atlamadım :KK53:

Valla ben gercekten yapmiyorum zaten heralde o yuzden bu kadar garipsedim. Komsunun kizi uzerinden igrenc muhabbet edilmesini normal bulamadim ya herkesin annesi var bacisi var.
Mesela o muhabbet baska kadinlar tarafindan esiniz uzerinde yapilmis olsa ne dusunursunuz ?

Kesinlikle yargilamiyorum dusuncenizi böyle bir seye hakkim yok.

Ne iğrenç muhabbetler ya nişanlız demekki yanlış bulmuyor ki grupta muhabbet etmese de etmiş gibi sayılır benim için. Ben anlamıyorum edep denen şey kalmamış şu dünya da mahremiyeti zevkle anlatmak başkalarına nasıl bir iştir. Kesinlikle çıkmasını söylerdim gruptan çünkü edepsizliktir benim için.

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Zaten hep millete ayıp olur
Ama eşe ayıp olmaz
Eşim görür ayıp olur diye arkadaşlarına demeli size değil

Kaç erkek bunu der onu da bilemem
Çünkü kesin alay konusu olur ve gurur yapar

muhabbet etmese de etmiş gibi sayılır benim için.
Diyorsunuz. 😦 Çok rahatsizim bende ama bu konuda fazlaa mudahale edemiyorum... bence de cok yanlis normal bakamiyorum ben bu konuya. Ben bi erkegin organi uzerinden muhabbet etsem kocam da gorse yuzume tukurse hakli normalde dar goruslu biri degilim ama bu konuda cok genis goruslu olamiyorum..

Back
X