Whatsapp grubu !?

Tabi ki :)) Mesajlarinizdan mantikli bir insan oldugunuz belli zaten , öfke kontrolu de olunca daha saglikli düşünüyor insan . Ben de bazen de öfkeme yenik düşüyorum söylemeden gecmeyim :))
O Allahin emri zaten biz kadiniz
Sakin kalirim kalirim kalirim mantikli ol visne derim olgun davran derim bak 24 yasinda eriskin insansin, baktim hala devam ediyor "eeeeh yeter be !" Diye bi cikisirim hanfendi kisiligimin altindan yirtici bi kaplan cikar

Bilmez miyim ben de öyle yapiyorum , kendime telkin veriyorum sakin ol Cemre tamam bir şey yok falan :)) çok nadir öfke nöbetine giriyorum
Ben öfkeye baglaninca nişanlim anlayiş dozunu arttiriyor da ordan kurtariyoruz :))

Bilmez miyim ben de öyle yapiyorum , kendime telkin veriyorum sakin ol Cemre tamam bir şey yok falan :)) çok nadir öfke nöbetine giriyorum
Ben öfkeye baglaninca nişanlim anlayiş dozunu arttiriyor da ordan kurtariyoruz :))
Aynen. Bizde de oyle oluyor. Sonra yanlaya yanlaya bakar korkudan üstüme düşer.

Kezban yazısı olmuş böyle :))

Eşiniz rahatsız olmuyor demek ki içerikten ,benim yorumum bu.

Aman sakın. "1A'dan arkadaşımız Ahmet'in velisi" gibi olursunuz, adamın çıkacağı varsa inattan gruba yapışır çıkmaz. Grup konuşmalarından daha ciddi sorunlar yaşarsınız.

Gözleri görmeyen bir adam karşısındakine,neden zeytinleri ikişer ikişer yiyorsun diye sormuş.
Nereden çıkardın öyle yediğimi deyince de ben öyle yiyorum çünki demiş:).
İnsan herkesi kendi gibi sanır ya da sanmak ister,normal kendisidir çünki, bu duygu onu rahatlatır.
Başka erkekleri gözleriyle yemeyen kadınlar var evet,toplum yalnızca sizden ve erkek versiyonlarınızdan oluşmuyor şükür ki...

Kesinlikle ters ister sosyal medya olsun ister yüzyüze iletişim. Her şeyin bir adabı vardır. Çok özür dileyerek gerçekten çok çok uzuldugum için soyluyorum bu tarz muhabbetler yapan insanların amacı ne. Ve niye bu kadar seviyesiz konuşmalar yapılır ki. Ben böyle insanların hayatta başka amaçları olmadigini düşünüyorum. Yoksa kimsenin bunu yapacak kadar vakti olamaz bence.

Çok Şükür ki ben de sizin kadar ciddiye almıyorum hayatı.
Çok Şükür ki İnsanları ayrıştırmıyorum, Siz ve Biz diye.
Çok Şükür ki İroniden anlıyorum.
Çok Şükür ki insanları çarçabuk yargılamıyorum.....

Komşu kızı, komşu oğlu muhabbetini bilmem (ki bu muhabbet hoş değil)
Ama kadınlarda sadece yemek tarifi, yada dantel örneği paylaşmıyorlar aralarında.

Cinsel içerikli paylaşım yapıp komedi gülmek falansa maksat asla musade etmezdim. Keyif alamaz böyle sacma bir şeyden s..... Nin muhabbettinden nasıl keyif alabilir bir insan diye düşünür söylerdim

Cinsel içerikli paylaşım yapıp komedi gülmek falansa maksat asla musade etmezdim. Keyif alamaz böyle sacma bir şeyden s..... Nin muhabbettinden nasıl keyif alabilir bir insan diye düşünür söylerdim
Uygun bi zamani gelince söylemeliyim o halde

Benim nişanlımin hem Instagram hem de wp gruplarinda çıplak absürt eskort kadın videolari paylaşılıyor kendisi okumuyorum sadece araba videosu atiyorum arada diyor ama Instagram kesfetinde hep çıplak kadınlar çıkıyor ve bu benim canımı çok sıkıyor.. Gruptan çık dedim kaç kere ama okumuyorum ki zaten boşver kalsin diyo. Iki ay sonra da düğün var bir sürü sorun vardı zaten soğumaya başladım bakalım nasıl olacak

Yalnız gerçektende bakma dediği şeye de insanın bakası geliyor bu doğru Sizde haklısınız çünkü insan ne olursa olsun bu kadar çirkin muhabbete eşinin sevgilinin dahil olmasını istemiyor çünkü onların kafasından olduğunu düşünüyor insan. Cevap vermemesi güzel olsa da bende bu tarz konuşmaları sevmiyorum. Kuzenlerimle, arkadaşlarımla olan grupta bunca zaman hiç böyle muhabbetler dönmedi bende dönmezde. Tabi erkeklerde farklı amaçla kuruluyor gruplar Hayır tamam gruba karışma boşver diyeceğimde ben çok empati kuran bir insanım şimdi sizin kız grubunuzdan biri çıplak erkek fotosu atsa oda görse ne derdi acaba merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…