Whatsapp grubu !?

Şimdi siz bu konuşmaları 1 sene önce de gördüm demişsiniz ,yani bilerek evlenmişsiniz .Bu tarz şeyler size ters geliyorsa kendi düşünce yapınıza göre biriyle evlenmeniz gerektiğini düşünüyorum .
Bu şekilde değiştirmeye çalışmak yada sürekli telefon kurcalamak sizi yormaktan başka bir işe yaramaz .
Hayir yanlis anlamissiniz.
Yazilari 1 sene once gormedim 1 sene once bana o gruba girme dedi. Ben yazilari yeni gordum.
Esim kendisi yorum yazmadigi icin meseleyi buyutmedim zaten. Telefonunu hayatta karistirmam surekli sadece 1 2 kere ustunkoru o gruba baktim.
Degistirmeye calismiyorum aslinda yazida boyle bisey ima etmedim.

İnsan bazen dağıtmak istiyor hayatın ciddiliği boğuyor. Benim de başka bir uygulamada bu tür arkadaşlarım var. Her türlü şeyi konuşuyoruz çok yakışıklı bir aktör görsem çeker atarım bir dünya goygoy çeviririz. Eşimle birbirimizin özeline dokunmayız çok ciddiyiz bu konuda. Ama grubumu görse beni boşayabilir :KK53: bu kadar ciddi ve dürüst olmak hayvansı doğamıza aykırı. Hiç karıştırıp kendinizi üzmeseydiniz keşke. Ama bu bir ihtiyaç bence. Ve siz bunu elinden alırsanız başka bir yolunu bulur. 2019 da gizli iş çevirmekten kolay ne var

abartmıyorsun. benimde eşimin aynen böyle bir grubu vardı. herkes belden aşağı konuşmalar değişik videolar. kadın resimleri vs. ama o hiç birine cevap vermiyor tabiki. bende çok güveniyorum. ama sinir oldum neden evli bir erkek bu tarz diyalogların içinde olsun ki. çıktı gruptan rahatladık. o da rahatladı çünkü karısı her gün grup için dırdır etmiyor artık :D :D

abartmıyorsun. benimde eşimin aynen böyle bir grubu vardı. herkes belden aşağı konuşmalar değişik videolar. kadın resimleri vs. ama o hiç birine cevap vermiyor tabiki. bende çok güveniyorum. ama sinir oldum neden evli bir erkek bu tarz diyalogların içinde olsun ki. çıktı gruptan rahatladık. o da rahatladı çünkü karısı her gün grup için dırdır etmiyor artık :KK70: :KK70:
😁😁😁
Benim esim de yazmamis ben de cok guveniyorum ona ama hic dirdir etmedim ustune gitmedim bu konuda.
Çoğu kişi de normal olduğunu söylüyor kafam karıştı.

Iki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
şuda var kendi yazdıklarını silmiş olabilir nişanlınız
yalnız ben olsam karışmam arkadaş arasında olan muhabbetler
normalde de görüşüyorlardır zaten ordan çıka dışarda konuşurlar

hayır hiçbir şey yazmaz kendi mesajlarını silerse.
Deneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor

Eklentiler

• EEC4FFD8-0AE5-4B36-B1C3-1BEE0D845B43.webp
    EEC4FFD8-0AE5-4B36-B1C3-1BEE0D845B43.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?

Abartmayın ve Adamı rahat bırakın :)

Ben olsam soylemem ama boyle bir ahlaksizliga giz yumamamazdim bune rahatlik ve cirkinlik oldu evlenenlerin nasil karisi bu kadar genis acaba karili kizli fitolar sohbetkerin muhabbetlerin amaci ne ve esiniz olacak bey yorum yaomasada goruyo bakiyo yani bu bence cok buyuk bir sorun ha disarfaki kadina bakmis ha telefondan ayni sey yani ilerde daha kotu seylere sebep olur nasil bir cozumi vardi bikemiyrm ama bi tolunu buluo engel olun ..

Empati kurmasini saglayabilirsiniz amerkeklerin muhabbetinin edildigi bi whatssap grubunda olsaniz acaba o ne hissederdi bence igrenirdi

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Nerden biliyosun belki kendi yazdiklarini siliyo her ihtimale karsi ..

Ben olsam soylemem ama boyle bir ahlaksizliga giz yumamamazdim bune rahatlik ve cirkinlik oldu evlenenlerin nasil karisi bu kadar genis acaba karili kizli fitolar sohbetkerin muhabbetlerin amaci ne ve esiniz olacak bey yorum yaomasada goruyo bakiyo yani bu bence cok buyuk bir sorun ha disarfaki kadina bakmis ha telefondan ayni sey yani ilerde daha kotu seylere sebep olur nasil bir cozumi vardi bikemiyrm ama bi tolunu buluo engel olun ..

Empati kurmasini saglayabilirsiniz amerkeklerin muhabbetinin edildigi bi whatssap grubunda olsaniz acaba o ne hissederdi bence igrenirdi
Beni cok iyi anlamissiniz ben pek rahat olamiyorum bu konuda 😦😥

Nerden biliyosun belki kendi yazdiklarini siliyo her ihtimale karsi ..
Yok esim genelde butun konusmalari siler gun sonunda gorev grubundakileri bile tutmaz aliskanlik olmus bisey gizlediginden degil. Baktigim gunun mesajlarini gordum bende silse komple konusmalari siler kendi yazdiklarini silmeye ugrasmazdi bakacagim aklina gelmez.cunku genelde kisitlayip telefonunu kurcalamam bi mesaj sesi gelse kim o diye bile sormam genelde.

Eger yakin bi zamanda attiysaniz bu sekilde gorunuyor mesela sabah yazdiginiz ya da dun yazdiginiz bi mesaji silin bu sekilde gozukmez direk kaybolur.
Deneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor

Evet. Normal gelenlere ya kendi ark grubunda boyle muhabbetler yapan bayanlara saygim sonsuz herkesin kendi hayati.
Ama ben cok rahatsiz oluyorum tlf bi iki kere baktim bunun saygisizlik oldugunu dusunmuyorum, onlarin yaptigi daha buyuk saygisizlik benim gozumde.
Ben de saygisizlik oldugunu düşünmüyorum. Nişanlimi da gruplara ekliyorlar o kendi çikiyor , ordaki muhabbetleri ne bilmiyorum tabi . Umarim esiniz de kendi kendine çikar gruptan . Aksi durumda sizin yapabileceginiz bir sey yok.

Hani derler ya, hepimizin içinde hiç büyümeyen çocuksu bi yan vardır diye. Hih, işte aynı şekilde hepimizin içinde libidosu diline vurmuş, geyik yapmaya meyilli ergenliğin bağrından kopup gelmiş bi yan da var.

Ve ben o ergeni sürekli baskılayan insanlardan hep daha çok korkmuşumdur. Bırakın arada whatsapp gruplarında, arkadas sohbetlerinde doğaya salsın eşiniz de o ergeni, bi nefes alsın, anlamsız geyikler yapsın.

Son düzenleme:
Benden sil , herkesten sil var ya . Herkesten silerse mesaj silindi yazar benden sil derse karşida gorünür kendi telefonunda gorunmez silindigi de anlasilmaz.

Eşinizin uyarması lazım.
Benim eşimde ilk evlendiğinde gönderiliyordu ben takılmamıştım bile kendi söylemiş beyler ayıp evliler var vs diye.
Bekarlardan 2 tanesi ısrarla devam ettiler.
Onların olmadığı başka bie grup kurup ordan devam ettiler yazışmalarına çok da temiz oldu valla ✌🏻

Back
X