- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
O zaman kımse görmedı herkesten sıl secenegı cıktı bastım ama çöp kutudunu panıkle zor buldum onada basınca sılındı.Herkesten sil seceneği çıktıysa ve ona tıkladıysanız kimse görmemiştir.sadece bu mesaj silindi yazar karsıda.
Sadece sil seceneği çıkıyo okunmuştur o mesaj.
Yani herkesten sil seceneği çıkması için daha o mesajın okunmaması gerekiyo.
Yada emin olmak için kime yazıyosanız o kişiye sorun grupta mesajım çıkıyomu ne yazıyo diye oda buyuk bi ihtimal bu mesj silinmiştir yazıyo diyecek:))))
Hadıya bunu hıc bılmıyordum gercı ona bakana kadar herkes gorurdu.Tam olarak nerde bu uc nokta mesajımı saga kaydırıp bakılıyo anlatırmısınız.
Herkesten sıl bastım hemen sılılnmrdi sol alttakı çöp kutusuna bastım sılındı.Herkesten sil seceneği çıktıysa ve ona tıkladıysanız kimse görmemiştir.sadece bu mesaj silindi yazar karsıda.
Sadece sil seceneği çıkıyo okunmuştur o mesaj.
Yani herkesten sil seceneği çıkması için daha o mesajın okunmaması gerekiyo.
Yada emin olmak için kime yazıyosanız o kişiye sorun grupta mesajım çıkıyomu ne yazıyo diye oda buyuk bi ihtimal bu mesj silinmiştir yazıyo diyecek:))))
Okumamıştır ozmn kimse endişelenme:))O zaman kımse görmedı herkesten sıl secenegı cıktı bastım ama çöp kutudunu panıkle zor buldum onada basınca sılındı.
Ya mesaj gerı gelırseYazdigin mesajın ustune parmaginla basili tut yukarda bilgi yqzan yere bas okuyanlari yada hic okumamis olduğunu anlarsin saniyelik birsey bunca saat ici icinizi yemekten iyidi aklinizda bulunsun birdahakine
Bastım sadece sıl yazıdı cıkıyo zaten bu mesaj sılındı yazıyo sızın dedıgınız gıbı basılı tutuyorum gene sıl yazıyoYazdigin mesajın ustune parmaginla basili tut yukarda bilgi yqzan yere bas okuyanlari yada hic okumamis olduğunu anlarsin saniyelik birsey bunca saat ici icinizi yemekten iyidi aklinizda bulunsun birdahakine
Ya mesaj gerı gelırse
Ya mesaj gerı gelırse
Ona bende baktım şimdi mesaja basılı tuttugunda daire içinde i harfi var oraya tıklayınca çıkıyo okundu teslim edildi diye saati yani.bişey olmaz yaaa zaten silmişin keşke sildiğimiz hersey gelse öyle ama geşmiyo:)))Ya mesaj gerı gelırse
Kımlere gıttıgını göremıyoz yanıOna bende baktım şimdi mesaja basılı tuttugunda daire içinde i harfi var oraya tıklayınca çıkıyo okundu teslim edildi diye saati yani.bişey olmaz yaaa zaten silmişin keşke sildiğimiz hersey gelse öyle ama geşmiyo:)))
Yok ben eşime attıgım mesaja baktım okundu saat teslim edildi saat yazıyo bide gruba attıgıma bakıyım:))Kımlere gıttıgını göremıyoz yanı
Anladım bekleyemezdım zaten panıkledım gözum karardı resmen sılene kadarSildigin mesaja yapamazsınız zaten mesela suan mesaji sildigin icin anlayamazsin silmeden once bakip silebilirdin hemde icin rahat etmis olurdu yada kimlerin okuduğunu gormus olurdun
Anladım bekleyemezdım zaten panıkledım gözum karardı resmen sılene kadar
Daha neler öğreneceğim :)) iyiki varsın KK . iyiki varsınYazdigin mesajın ustune parmaginla basili tut yukarda bilgi yqzan yere bas okuyanlari yada hic okumamis olduğunu anlarsin saniyelik birsey bunca saat ici icinizi yemekten iyidi aklinizda bulunsun birdahakine
Daha neler öğreneceğim :)) iyiki varsın KK . iyiki varsınLargeGemini :)
Belkide gormemislerdir bu kadar sıkmayı caninizi onlar kim yani unutun gitsin benceYuzum kızardı valla yanı kötu bırsey degıldı ama bir çalışanla ılgılıydı mıllet demıstır taktıgı seye bak
Tesekkur ederımBelkide gormemislerdir bu kadar sıkmayı caninizi onlar kim yani unutun gitsin bence
Çok faydası oldu tesekkur ederız.Ne demek efemm faydamiz olduysa ne mutlu :))
Bu mesaj sılındı yazıyor hala .Panıkten dıkkat edemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?