- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Görünse de siliniyorBiri msj görseydi silemezdin canım daha doğrusu geri çeviremezdin Gormemislerdir rahat ol
İçerikle ne ilgisi var? İçeriği bilseniz ne değişecek yani. Soru gayet açık.İçeriğini söylemezseniz nasıl yorum yapalım?
Yani silerken iki seçenek var okunduysa sadece benden sil diye henüz okunmadıysa da herkesten sil diye çıkar. Şimdi baksanız sadece silindi diyorsa sizden silinmiş olabilir herkesten de bunu anlayamayız silerken ne seçtiğiniz önemliBu mesaj sılındı yazıyor demesı bunu gösterır degıl mı herkesten sılınmıştır.
Açıkçası artık yediğiniz nanenin arkasında durmakta fayda var, gruptan samimi olduğunuz birine mesaj attım okudun mu diye sorun bakalım, ağız arayınZaten bılıyo kendını de oraya ılan etmek kötu oldu.
B3n ilk defa duydum gercekten miAman boşver. Bu millet, milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü.
Kafamı gömerek gıderım artık:)Konu sahibi bosver olan olmus :)
Ay sormam ortalıklarda görunmesem ıyı olcakSon mesajimi kimler okudu acaba diye sor
Sılsen bıle bıldırımlerden de görunuyomus tüh barı unutu verseler tatıldeyken.O saatte uyanık olanlar görmüştür .
Herkesten sil bile desen grup oldugu için herkesten siler okuyanlardan bile.
Bende yaptım bılıyorum
Açıkçası artık yediğiniz nanenin arkasında durmakta fayda var, gruptan samimi olduğunuz birine mesaj attım okudun mu diye sorun bakalım, ağız arayın
Yanı gayet acık.İçerikle ne ilgisi var? İçeriği bilseniz ne değişecek yani. Soru gayet açık.
Aman boşver. Bu millet, milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü.
Konu sahibi “beni rahatlatın” demiş, kötü bir mesaj mı, herhangi bir mesaj mı bilmeden nasıl rahatlatacaktık?İçerikle ne ilgisi var? İçeriği bilseniz ne değişecek yani. Soru gayet açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?