Whatsapp konusu

benımde whatsaabım 7-24 daıma onlıne gorunur cunku pc den whatsaap wep acık
onunkıde oyledır ve mantıklı yanınızda cır cır telefonla oynamıyor ne guzel ıste
dısarı cıkınca oyun oynayıp durumlara bakıyordur
bır ısler cevırse telıne mesaj geldıgınde sevgılısı falan kımse belkı ondan gelmıstır dıye panıkler telı elınden dusurmezdı

Bana ben sormadan ekran görüntüleri atıyor, bak gunlerdir sadece bu kisilerle görüşüyorum diye. Ben de ona bunun hicbir seyi gostermeyecegini söylüyorum ama bu sefer de guvenmiyorsun diyor. Ne dusunecegimi şaşırdım..
Sizin yanınızda telefonu eline almamaya çalışması ayrı şey telefonu almaması özellikle çaba sarfetmesi başka şey. Aç bak diyince bile bakmıyorsa girdiği çabanın adı başka bir şeydir.
Arka arkaya mesaj geliyor bazen, bakmayacak misin diyorum. Acil isi olan arar diyor, sanirim sizin ikinci secenek olarak soylediginiz ozel cabaya giriyor bu da. Ben de üstleniyorum. Ben odadan cikiyorum mesela mutfaga gidip geliyorum, bildirimlere bakilmis oluyor. Ben yaninda yokken.

Inanın benim de oyle iste surekli acik oluyor, acikcasi ben de istemem surekli telefonu elinde olsun ama daha cikar cikmaz sabah 6da baslayip eve gelince bicak gibi kesilmesi cidden tuhafıma gitti. Eskiden böyle degildi, yine bakiliyordu bildirimlere iste onemli mesajlar atılıyordu vb. Bir de isiyle ilgili olarak maillerini de surekli kontrol etmesi gerekir. Onu bile yapmıyor onda bile bakmiyor yani

onemsemıyor umursamıyor demek kı
sımdı kadınlar hısseder sız bır terslık oldugunu ıcten ıcten hıssedıyorsanız belkı de baska bır telefonu vardır asla eve getırmıyordur o yuzden nasılsa bu telefona kazayla bıle mesaj gelmez emınlıgıde olabılır

bende mesajlarıma falan cogu zaman bakmıyorum bakamıyorum esım evdeyken cunku bır bakıyorum sohbete dalıyorum gıttıgım odaya bıle goturmem mutfakta kalır oyle hep benım gıbıyse dıye soyluyorum

Normal olmayabilir canım gözlem altında tut ama çok da dillendirme bence. Telefonunda şifre var mi
Hayir sifresi yok, cok utaniyorum ama birkac kere baktim. Yani alip bakmaya da utaniyorum. Bir kere bir mail yakaladim boyle. Yabanci bir kadin merhaba yazmis. Bu kim dedim bilmiyorum vb dedi. Yani mail sahte belli toplu atilmis bir mail. Linkedin hesabinda kadinin ismini yazdigim anda ilk sirada cikti, kendi hesabimda yazdığımda kadini bulamadim bile oyle soyleyeyim. Kadin ertesi gun bir mail daha yazdi tanisalim vb diye. Fotograflarini da eklemis maile. Bunu gordukten sonra basladi biraz bende sanirim.

seni asla tedirgin etmek değil niyetim ama eşimin abisi eltimi aldatırken buna çok benzer durumlar ortaya çıkmıştı, iphone kullanıyordu ve bazı mesajları arşivliyor sonra gün içerisinde devamlı online oluyordu, biz çözümü şu şekilde bulmuştuk, evdeki bilgisayardan web whatsabı açtık abisinin telefonunu okuttuk, gün içerisinde kimlerle görüştüğünü eltim görmüş oldu ve 1 kızla görüştüğünü gördüğü için kanıtları alarak direk boşanma davası açtı, tabi bu içiniz rahat etsin diye yapacağınız bir yöntem, bu 2 sene önceydi şimdilerde web whatsabı 2-3 saat açık tutunca bildirim geliyor en son aktif olduğunuz zaman şu şu bilgisayarda açıktır diye, o zamanlar herhalde gelmiyordu ordan çakar mı durumu eşiniz bilemiyorum ama inşallah böyle bir durum yoktur.. eğer iş yerindeki bilgisayarında web whatsap açıksa eşiniz evdeykende online görünmesi gerek onu da bi kontrol edin bence..

Basta oyle olduğunu dusunmeye çalıştım. Ama gorustugu kisiler arkadas grubu, ailesi bu kadar. Benim bildigim bu kadar yani. Arka arkaya mesaj geldiginde eskiden bir bakiyordu, ha tamam cocuklar, annem vb diyordu geçiyordu. Simdi telefonu ayni odaya bile sokmuyor. Bunlar olunca terslik olmasa bile insan ters bir durum varmis gibi hissediyor

Esim iste acıyor whatsapp webi, galiba ayni anda açılmıyor iki farkli yerden. Hemen atıyor ilk acilandan. Ama cikiyor is cikisi. Yani soyle soyleyeyim, son gorulme 17.30 oluyor. Ise gidene kadar acik degil. Sabah kendisi giriyor telefonundan

bılemıyorum
yanı esım neden mesaj atmıyor hıc bakmıyor dıye ben suphelenmem aksıne telını hep gızlerse ekranı ters donmusse elınden dusurmezse suphelenırım
sıfresı yok baktım gecen gun dıyorsunuz mesela sıfre bıle koymamıs telıne

o oncekı mesajda bahsettıgınız toplu mesajla gonderılen mesaj bana da geldı gecen gun gmaılımı bır actım 400494094 tane mesaj gelmıs 2-3 tane de yabancı mesajlar fake mesaj bellı hatta bırını actıktan sonra dıgerlerını acmadım bıle dırek sıldım o gelebılıyor oyle ılla o kısıyle gorusmesı sart degıl yanı ondan suphelenıyorsanız

Bende aynisini yasadim, esim telefonu cebinden bile cikarmiyordu halen daha oyle ve bosanma kararini aldim. Biliyordum birseylerin normal olmadigini aldatiliyordum :)
Galiba gercekten hissediliyor. Ben de bakmam normalde gercekten sadece kim yazmis bakarim, onemli degilse musait bir zamanda yanit veririm. Ama hic bakmamak, hadi hic bakmamayi gectim sabah 6da evden cikar cikmaz bakmak cidden tuhaf. Sorunca ben suclu oluyorum, ters davranan ve guvenmeyen oluyorum

siz odadan çıkınca bildirimlere bakması olayı tedirgin etti beni de, arşivlenmiş mesajları kontrol edebilirsiniz..

Yanınızdayken whatsapına bakmadığı için evden çıkarken gelenlere cevap yazıyor olabilir.Sonuçta birileri yazmışsa cevap vermeli nezaketen.
Çok önemli değil demekki özel biri olsa beklemeye almak istemez bir fırsat bulup yazar,o zaman sürecinde cevap vermeye çalışır.
Sosyal medya hesapları var mı?
Kimi insan whatsap veya sosyal medya vs kullanmayı sevmiyor.
Evden çıktığında son görülmesini takip edin. Sürekli cevrimici oluyor mu?
Söylemiş olduğunuz sebepler bana şüpheli gelmedi açıkçası.Bunu fazla kafaya takıp kendinizi de eşinizi de huzursuz etmeyin.
Tavırlarından hal hareketlerinden belli eder ihanet eden insan.

Cevabi senin yaninda telefonu almak istemiyorum elime, sadece seninle ilgilenmek istiyorum oldu.

Peki seninle ilgilenerek ne yapıyor mesela?
Evde yapışık ikiz gibi mi dolaşıyor seninle?

Çok saçma. İnandın mı bu söylediği şeye?

Ben bu bakmayisi oyle yorumlamıştım ama haklisiniz daha iyi dusunmeye calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…