- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi BereliPenguen
-
Şüpheli bir durum var gibi...Bana ben sormadan ekran görüntüleri atıyor, bak gunlerdir sadece bu kisilerle görüşüyorum diye. Ben de ona bunun hicbir seyi gostermeyecegini söylüyorum ama bu sefer de guvenmiyorsun diyor. Ne dusunecegimi şaşırdım..
Arka arkaya mesaj geliyor bazen, bakmayacak misin diyorum. Acil isi olan arar diyor, sanirim sizin ikinci secenek olarak soylediginiz ozel cabaya giriyor bu da. Ben de üstleniyorum. Ben odadan cikiyorum mesela mutfaga gidip geliyorum, bildirimlere bakilmis oluyor. Ben yaninda yokken.
Surekli çevrimici neredeyse. Yani dedigim gibi hic takilacak bir sey degil. Acaba bir kere kurt dustu diye mi boyleyim bilmiyorum. Normalde ya suraya suraya gitmem lazim yazamasam merak etme diyen insan 2 saat yazmıyor. Bu arada eve gelince de hic konusmuyoruz nerdeyse. Onceden gun icinde ne yapardi anlatirdi. Ben soruyorum bazen nasil gecti gunun iyi miydi diye. Iyi is guc diyor geçiştiriyor. Yaptigimiz tek sey yemek yemek ve video izlemek.Yanınızdayken whatsapına bakmadığı için evden çıkarken gelenlere cevap yazıyor olabilir.Sonuçta birileri yazmışsa cevap vermeli nezaketen.
Çok önemli değil demekki özel biri olsa beklemeye almak istemez bir fırsat bulup yazar,o zaman sürecinde cevap vermeye çalışır.
Sosyal medya hesapları var mı?
Kimi insan whatsap veya sosyal medya vs kullanmayı sevmiyor.
Evden çıktığında son görülmesini takip edin. Sürekli cevrimici oluyor mu?
Söylemiş olduğunuz sebepler bana şüpheli gelmedi açıkçası.Bunu fazla kafaya takıp kendinizi de eşinizi de huzursuz etmeyin.
Tavırlarından hal hareketlerinden belli eder ihanet eden insan.
Peki seninle ilgilenerek ne yapıyor mesela?
Evde yapışık ikiz gibi mi dolaşıyor seninle?
Çok saçma. İnandın mı bu söylediği şeye?
Iyi düşünmeye ve hatta hic dusunmemeye çalışacağım.. insallah yoktur cok sagolunBence üzerine gitmeyin bu konuyu kapatmışsınız gibi yapın ki o gevşesin yani rahatlasın unuttunuz sansın konuyu kapattınız sansın ki siz bir boşlukta eğer böyle bir şey varsa hemen yakalayabilesiniz. Çünkü siz unutmuş gibi yaparsanız bu konuyu açmayıp üzerine gitmezseniz o da rahatlayıp mutlaka fire verecektir. Sessiz takip edin, o görmeden bakın telefonuna ya da varsa bilgisayarına, ona hissettirmeden göz hapsine alın erkekler zaten çok akıllı değil böyle konularda mutlaka yakalanır. Yine de umarım bir şey yoktur ve eşiniz doğru söylüyordur, umarım yuvanız dağılmaz hakkınız da hayırlısı olsun.
Iste oyle bir hale geliyorsunuz ki takılmayacak seylerde bile acaba oluyorsunuzBaşka hareketlerinden belli olurdu anlardınız. Benim bir tanıdığım var mesela, öldürsen mesai dışında mesajlarına bakmaz. Günün belli bir saatinde bakar. Siz de baktığınızda bir şey bulurdunuz. O mail önemli değil toplu gönderilmiş hep gelir onlar bana da geldi hatta face'den de sürekli gelir ve ben bir de yanlışlıkla bir tanesini eklemişim kadının tekini.
Hani çok kafayı takıyorsanız (evet ayıp ama) bir gün bir mesaj geldiğinde siz alıp bakın o içerideyken falan. Ama bunu takıntı yapmayın.
Telefonu nerde duruyor bu süreçte?Surekli çevrimici neredeyse. Yani dedigim gibi hic takilacak bir sey degil. Acaba bir kere kurt dustu diye mi boyleyim bilmiyorum. Normalde ya suraya suraya gitmem lazim yazamasam merak etme diyen insan 2 saat yazmıyor. Bu arada eve gelince de hic konusmuyoruz nerdeyse. Onceden gun icinde ne yapardi anlatirdi. Ben soruyorum bazen nasil gecti gunun iyi miydi diye. Iyi is guc diyor geçiştiriyor. Yaptigimiz tek sey yemek yemek ve video izlemek.
yani evet biraz ayıp bise başkasının telefonuna bakmak ama bazen üç gudulerimize hakim olamıyoruz. Bende bi kere baktım ki hayatta yapmam bir kız aramis is yerinden merak ettim ama sonra kendimi sakinlestrdm bi daha bakmadm ve üzerinde durmadım. Allah şeytana uydurmasın ne diyelim. Bence sen de çok üstünde durmamaya çalış. Baktin çok batıyor gözüne kesin paranoyaya düştün. O zaman whatsap yazışmalarının okunabildigi bi uygulama var biraz arastirir onu yükler kontrolunu yaparsın.Hayir sifresi yok, cok utaniyorum ama birkac kere baktim. Yani alip bakmaya da utaniyorum. Bir kere bir mail yakaladim boyle. Yabanci bir kadin merhaba yazmis. Bu kim dedim bilmiyorum vb dedi. Yani mail sahte belli toplu atilmis bir mail. Linkedin hesabinda kadinin ismini yazdigim anda ilk sirada cikti, kendi hesabimda yazdığımda kadini bulamadim bile oyle soyleyeyim. Kadin ertesi gun bir mail daha yazdi tanisalim vb diye. Fotograflarini da eklemis maile. Bunu gordukten sonra basladi biraz bende sanirim.
Telefonu nerde duruyor bu süreçte?
Sizinle ilgilenme gerekçesiyle telefonu yanında değilse ve sizinle ilgilenmiyorsa çelişki var.
Çok üzerine gitmeden takibe alın.
Telefonu yanındayken biseye bakacağım diyerek alın bakının huzursuz oluyor mu?
Telefonu hiç görünmüyorsa garip.
Tamam telefonu genel anlamda sevmezsin ama telefonun ortada olması gerekir arayan soran olur vs.
yani evet biraz ayıp bise başkasının telefonuna bakmak ama bazen üç gudulerimize hakim olamıyoruz. Bende bi kere baktım ki hayatta yapmam bir kız aramis is yerinden merak ettim ama sonra kendimi sakinlestrdm bi daha bakmadm ve üzerinde durmadım. Allah şeytana uydurmasın ne diyelim. Bence sen de çok üstünde durmamaya çalış. Baktin çok batıyor gözüne kesin paranoyaya düştün. O zaman whatsap yazışmalarının okunabildigi bi uygulama var biraz arastirir onu yükler kontrolunu yaparsın.
Eskiden yanimda mesaj gelince açardı bakardi ya da en azindan telefon dururdu. Simdi sarja takacagi zaman bile evin diger ucundaki odada telefon.Benim eşim de bakmaz..hiç de şüphelenmedim..
Ama ev dışında da aynı..günde iki kere girer bakar..
Acil işi olan arar der..
Ama telin şifresi yoktur.. telegram WhatsApp mailleri PC de aciktir
Sonra ne oldu? Bir seyini yakaladiniz miValla benim eski eşim de böyle idi
E eski eşim diyorum yaSonra ne oldu? Bir seyini yakaladiniz mi
Ya cok üzüldüm gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah cok mutlu olursunuz, anladigim kadariyla bebis de bekliyorsunuz. Artik ben de dua ediyorum Allahim varsa karsima cikart diyeE eski eşim diyorum ya
Benim yakalamama gerek kalmadan, eşimin metresi zaten bana sosyal medyadan yazıp görüşmek istediğini söyledi, sonuç aldatılıyormuşum
Evet canım, boşandım.. 2. ye evlendim şimdi oğlumu bekliyorum nasipse..Ya cok üzüldüm gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah cok mutlu olursunuz, anladigim kadariyla bebis de bekliyorsunuz. Artik ben de dua ediyorum Allahim varsa karsima cikart diye
Amin.. inanin iyi dusunmeye calisiyorum, yoktur bir sey diyorum. Diyorum ya Allahim karsima cikarsin varsa. Gittikce soguyorum boyle olunca, bir sey yoksa da biter bu evlilik bu gidisle.Evet canım, boşandım.. 2. ye evlendim şimdi oğlumu bekliyorum nasipse..
Rabbim kimseyi şeytana uydurmasın
Ne diyim arkadaşımm, başıma geldiği için bir şey diyemiyorumAmin.. inanin iyi dusunmeye calisiyorum, yoktur bir sey diyorum. Diyorum ya Allahim karsima cikarsin varsa. Gittikce soguyorum boyle olunca, bir sey yoksa da biter bu evlilik bu gidisle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?