Whatsapp konusu

Bende aynı eşiniz gibiyim; eşim yanımdayken çoğunlukla telefonumu unuturum, hatta birlikte dışaı çıkarken evde unutmuşluğum çoktur. Ama eşim yokken telefonum hep yanıbaşımdadır, arar ulaşamaz diye panik yapıyor çünkü ulaşamayınca, telefon hep dibimde olunca da watss up sürekli aktif oluyor, bence huylanılacak bir durum değil

Evet ya bu modelden bi de bende var. Soru sorunca kötü olan ben oluyorum. Hep eleştiren açık arayan güvenmeyen ben.. O sütten çıkma ak kaşık

Hiç normal değil, Telefonu evin diğer ucundaki odada şarjdayken gidip bir bakın telefonuna, en azından ana ekranına, mesaj var mı kimden var fln

Benim rahmetli babam , hayatında bir kere birine mesaj atamıştır (!) yani biz öyle sanıyorduk, bilmiyor zannediyorduk . Meğer sevgilisine kontör yolluyormuş mesajla ölmüş adam .. neyse ; siz çokta ‘emin’ olmayın , çaktırmadan takibe alın bence .
Bana çokta normal gelmiyor bahsettiğiniz durum

Benim eşim de bakmaz..hiç de şüphelenmedim..
Ama ev dışında da aynı..günde iki kere girer bakar..
Acil işi olan arar der..
Ama telin şifresi yoktur.. telegram WhatsApp mailleri PC de aciktir
Ben de biraz böyleyim ya. Bazen bakmam hiç telefonuma. Hatta bazen şarjı biter kapanır eşim kızar :) Bilgisayar başındayken de açarım sosyal medya sayfalarını bi bakarım sonra tüm gün orada öyle açık kalır işime gücüme bakarım, gören de beni sürekli online sanır.

Hic sormayin, benim babam da yurt disinda çalışıyor. Bize ingilizce bilmiyorum diyordu, annemle bir mesajlarini yakaladik kadina siirler düzmüş.

Biz kadınlar genelde birşey hissettiysek vardır. Bu herzaman böyle olmuştur. Paranoya derecesinde bir hastalığımız yoksa tabi. Bende çoğu mesaja uyarak takipte kalın derim.
Hiç normal değil, Telefonu evin diğer ucundaki odada şarjdayken gidip bir bakın telefonuna, en azından ana ekranına, mesaj var mı kimden var fln
Bundan sonra bakacagim. Bir yandan icim de el vermiyor, kendi gururuma yediremiyorum. Sadece yakından takip edecegim burada dediginiz gibi bir daha konusunu da açmayacağım. Yeminler etti bana tamam bir daha nerede olursam olayim bildirim gelince bakacagim diye. Yani bu tepkileri de cok abartı geliyor. Ki ben olayi cidden basta acaba yanimda arkadaşlarıyla rahat muhabnet edemiyor mu diye dusunmustum. Yani o kadar haklisiniz ki. Ne zaman bir sey hissetsem altindan bir sey cikti

Ben seni aldatıyor, bir kadınla mesajlaşıyor diye düşünmüyorum illa. Ama mesela erkek arkadaşlarıyla bir whatsapp grubu olabilir, orada erkek muhabbeti yapıyor olabilirler, cinsellikle ilgili şakalar bir şeyler yada açık saçık kadın resimleri atıyor olabilirler. Onları görmenizi istemiyor olabilir. Öyle bir şey düşündüm ben.

Evet ama burada özel bi caba var ya bu da telefona bakmamak icin degil saklamak icin.

Ss atacagina telefonunu size rahatlikla birakabilmesi gerek madem icerigi size atmaktan rahatsiz olmuyor gocunmuyor.

Telefonu en uzak odada neden sarj ediyor ilginc. Herkes hemen elinin altindaki yere sarj eder.

Sizle ilgilenmek icin telefona bakmiyor ama sizle sohbet bile etmiyor.

Ve siz bu konuda huylanmissiniz iyi niyetle dusunmeye calistiginiz halde

Bence tum veriler celiskili

Bende dahil eğer suçlu isen karşımdaki insani suçlar ve suçumu bastiririm esinizde sizi kötü hissettir hemen karşı atağa gec suslen püslen sürekli gezmeye git onunla ilgilenme bile hiç olmadığın kadar güzel ve çekici ol ve sürekli sosyal medyada takıl sana birşey derse AA aşk olsun bana güvenmiyorum ki de

Bir de dedigim gibi, isi geregi gece bile olsa maillerini kontrol etmesi gerekiyor. Uyarilari vb geliyor is yeri ile ilgili. Kontrol etmesi lazim. Burada yazan arkadaslara katılıyorum, ben de inanin acil bir sey olmadıkça alip iki dk telefona bakarim kapatirim. Kendisi de eskiden bakardi ne konusmuslar onemli bir sey var mi diye, yoksa kapatir koyardi telefonu.

Acaba telefonunu istesem mi.. bir gun sordum telefonuna baksam kizar miydin diye, gerildi muhanbete biraz cunku, kizmazdim ama ben sekinkine bakabilir miyim acaba diye anlamadigim bir yukseliste bulundu

Valla bilemedim ya eş gerçekten ultra akıllı süper yerden yakalamış profesyonel bir yalancı.

ya da gerçekten doğru söylüyor.
whatsappta arkadaşlarıyla falan grupları var mı?

Acaba telefonunu istesem mi.. bir gun sordum telefonuna baksam kizar miydin diye, gerildi muhanbete biraz cunku, kizmazdim ama ben sekinkine bakabilir miyim acaba diye anlamadigim bir yukseliste bulundu
Dusa falan girince telefonunu napiyor? o zaman bakin bence bu konulari hic acmayin gerilmesin. Eger suphelenirse her seyi silme saklama moduna girer

Whatsapp webde sekmeyi acmadiginiz, baska sekmelerde gezdiginiz zamanlarda online görünmüyorsunuz. Ben de evdeyken bazen webden acip birakiyorum, merak ettim hep online miyim diye baska telefondan baktim kendime. Whatsapp sekmesini acmadigim surece online degildim.

benım hep onlıne ya
ıs hattından baktım sekmem acık degıl ama onlıne goruluyorum
belkı tel markasıyla alakalıdır bılemeyecegım

Çok normal gelmedı bana

Valla bilemedim ya eş gerçekten ultra akıllı süper yerden yakalamış profesyonel bir yalancı.

ya da gerçekten doğru söylüyor.
whatsappta arkadaşlarıyla falan grupları var mı?
Evet var, hepsini de tanıyorum arkadaslarinin zamaninda hep beraber yemek yeyip beraber eglendigimiz kisiler hepsi. Isin tuhafi kendisi o arkadas grubunda donen muhabbetlere neredeyse hicbir sey yazmaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…