Whatsapp konusu

Ben de eşiniz gibiyim, özellikle akşamları birlikte vakit geçirelim diyorum. Telefonu almayalım diyorum ancak eşim dışarı çıktığı zaman alıyorum hemen ve alışveriş siteleri, Facebook,instagram, kk vs bakıyorum devamlı
WhatsAppa bakıyorum
Ben seninle vakit geçiricem deyip seninle ilgilenmemesine takıldım

Telefonu eline almamak mesajı açmamak için ekstra bir çaba sarfediyorsa bir şey olabilir. Bit yeniği gibi

Telefonunu kontrol etsen canım

Seninle ilgilenmek istiyorum demesi iyi de... iş deyken sürekli telefon olur mu nerde çalışıyor

Kizlar selam
Oncelikle hepinize desteğiniz ve yanitlariniz icin binlerce tesekkur ederim.
Ben bu isin pesini biraktim. Telefonunu karistirdim bilgisayarina da baktim, ancak her sey tertemiz. Ve acikcasi yaptığımdan utanip daha fazla devam etmek istemedim. Karşıdaki insanin "lutfettigi" kadarini biliyoruz doğruların maalesef.
Su an kendimi toparlamaya çalışıyorum. Cok üzgünüm.

eskiden süregelen bir şeyde değişiklik olması , değişik bir durum oluştuğunu gösterir. Çok yüksek ihtimal ile eşinizin hayatında eskiden olmayan yeni ve değişik bir olay yaşanıyor. Aldatma ihtimalini yüksek bir ihtimal olarak göz önünde bulundurun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…