- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi BereliPenguen
-
Nasil yani, ben hep soyle sanıyordum, whatsapp web acikken tamamen online oluyorsunuz, baska sekmedeyken sadece giden mesajlar mavi tik olmuyor.Whatsapp webde sekmeyi acmadiginiz, baska sekmelerde gezdiginiz zamanlarda online görünmüyorsunuz. Ben de evdeyken bazen webden acip birakiyorum, merak ettim hep online miyim diye baska telefondan baktim kendime. Whatsapp sekmesini acmadigim surece online degildim.
Şimdi denedim, whatsappweb açtım ama başka sekmede durdum, yanımdaki arkadaşımdan kendime baktım online görünmüyordumNasil yani, ben hep soyle sanıyordum, whatsapp web acikken tamamen online oluyorsunuz, baska sekmedeyken sadece giden mesajlar mavi tik olmuyor.
O zaman durum daha da fiyasko.
Kesinlikle affedemem. Maalesef zamaninda annem ve babam arasindaki bazi durumlara sahit oldu o da ister istemez ayni ev icindeyiz. Benim ihanet konusunda ne kadar hassas oldugumu en basindan beri biliyor. Bir de elbette tanismiyoruz ama bakin ben zamanijda sevgiliyken, (kendisine gore oyle siradan biri umursamiyorum deyip instagraminda benden cok fotoğraflari vardı biri birbirlerine sarildiklari) arkadasi ile kampa gittiginde rahatsiz olmamis bir insanim, durup dururken iskilleneyim bu mesaj muhabbetine. Kendimi biliyorum. Deli gibi hissediyorum kendimi iyice. Yapilan onca emek, her sey gozumun onune geliyor. O kadar bebek bekleyisimiz, isteyisimiz her sey..Başında ihaneti doğrular veri yok demiştim ama sonraki yazdıklarınız
Ortada telefon bırakmaması,şarj için bile telefonu başka odalara götürmesi en önemlisi seninle ilgilenmek için diyip ilgisiz davranması, yok sayması falan maalesef.
Birşeyler karıştırıyor izlenimi uyandırdı.
Keşke yanılıyor olsak...
Çok belli etmeden kanıt elde edin.İhaneti affedemem diyorsanız boşanma davası sırasında lazım olacak.
ben nıye onlıne gorunuyorum ya allah allahŞimdi denedim, whatsappweb açtım ama başka sekmede durdum, yanımdaki arkadaşımdan kendime baktım online görünmüyordum
Eşinizin telefonunu elinize alma imkanınız olursa eşinizin numarası adına whatsapp kurun onay kodunu girin tıkır tıkır okuyun mesajlarıYa cok üzüldüm gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah cok mutlu olursunuz, anladigim kadariyla bebis de bekliyorsunuz. Artik ben de dua ediyorum Allahim varsa karsima cikart diye
Belki bir ayarı vardır, konu sahibinin eşinin de öyledir. Çünkü işe gittiğinde hiç çıkmadan 8 saat çevrimiçi durması tabi ki imkansız.ben nıye onlıne gorunuyorum ya allah allah
daha gecen gun gecenın ucunde mesaj geldı arkadasımdan uyku tutmadı mı dıye onlıne gordu benı cunku
Bu whatsapp uygulamasinin o kadar degisik versiyonlari var ki.istedigine online gorunuyorsun istedigine offline gorunuyorsun istedigine okundu gorunuyor istedigine gorunmuyor vs vs bir cok detayi olan versiyonlari var bu uygulamanin.
Eşinizin telefonunu elinize alma imkanınız olursa eşinizin numarası adına whatsapp kurun onay kodunu girin tıkır tıkır okuyun mesajları
Evet esim bir tane indirdi gosterdi bana.aklina gelebilecek bircok secenek var.Bir tanesinde de cift whatsapp acilabiliyordu galiba şimdi hatirladim
Konu sahibi sen bak bir ara eşinin telefonuna , şarja taktığında yada duşa girdiğinde fln. Çünkü evde, telefona bildirimler gelirken,ısrarla bir kere bile bakmamak normal değil.Bir tanesinde de cift whatsapp acilabiliyordu galiba şimdi hatirladim
Arsivlenen mesajlara nasil bakilir biliyor musunuz burada birkac kisi daha soylemisti. Mutlaka gelirken siliyordur yani ekran goruntusu atatken siliyor zaten en kotu.Konu sahibi sen bak bir ara eşinin telefonuna , şarja taktığında yada duşa girdiğinde fln. Çünkü evde, telefona bildirimler gelirken,ısrarla bir kere bile bakmamak normal değil.
İphone da sohbetlere girip aşağıya doğru çektiğinizde en üstte arşivlenmiş sohbetler diye görünür.Arsivlenen mesajlara nasil bakilir biliyor musunuz burada birkac kisi daha soylemisti. Mutlaka gelirken siliyordur yani ekran goruntusu atatken siliyor zaten en kotu.
Whatsapp sohbetler sayfasını açtığınız zaman, ekranı aşağı doğru çekin , üstte arşivlenen sohbetler çıkıyor. Ekran görüntüsü neden atmıştı size?Arsivlenen mesajlara nasil bakilir biliyor musunuz burada birkac kisi daha soylemisti. Mutlaka gelirken siliyordur yani ekran goruntusu atatken siliyor zaten en kotu.
İphone da sohbetlere girip aşağıya doğru çektiğinizde en üstte arşivlenmiş sohbetler diye görünür.
Esimin telefonu android maalesef.Whatsapp sohbetler sayfasını açtığınız zaman, ekranı aşağı doğru çekin , üstte arşivlenen sohbetler çıkıyor. Ekran görüntüsü neden atmıştı size?
Hepsinde aynıdır belki siz bir deneyin. Ama ben yazmıştım, bir kadın ile konuştuğunu , sizi aldattığını düşünmüyorum, o kadar da değildir yani. Fakat gruplarda konuşulan konuları görmenizi istemiyor olabilir.Esimin telefonu android maalesef.
Ekran görüntüsünü su yuzden atti, ben kendisine gayet sakin bir sekilde burada yazdiklarimi soyledim. Evde telefonuna deli gibi bildirim geliyor acip bakmıyorsun, sabah sabah ilk isin whatsappa girmek oluyor, bir sorun mu var rahat mi degilsin dedigimde uste cikti ve konusma ekranının goruntusunu atti al bak konustugum kisiler diye.
Benim esiminde işi geregi bakanlık, devlet dairesi, iş yapılan firmaların sahipleri yöneticileri ile işi.Bir de dedigim gibi, isi geregi gece bile olsa maillerini kontrol etmesi gerekiyor. Uyarilari vb geliyor is yeri ile ilgili. Kontrol etmesi lazim. Burada yazan arkadaslara katılıyorum, ben de inanin acil bir sey olmadıkça alip iki dk telefona bakarim kapatirim. Kendisi de eskiden bakardi ne konusmuslar onemli bir sey var mi diye, yoksa kapatir koyardi telefonu.
Arkadaşlarıyla konuşulan muhabbetler mesele olsa bunu paylaşır. Bel altı erkek muhabbeti yapıyoruz görmeni istemiyorum diyebilir. Kaldı ki konu sahibinin o konuda ne konuşuyorsunuz diye irdeleyip sorun çıkaracağını sanmıyorum.Hepsinde aynıdır belki siz bir deneyin. Ama ben yazmıştım, bir kadın ile konuştuğunu , sizi aldattığını düşünmüyorum, o kadar da değildir yani. Fakat gruplarda konuşulan konuları görmenizi istemiyor olabilir.
Hepsinde aynıdır belki siz bir deneyin. Ama ben yazmıştım, bir kadın ile konuştuğunu , sizi aldattığını düşünmüyorum, o kadar da değildir yani. Fakat gruplarda konuşulan konuları görmenizi istemiyor olabilir.
Dediğinize katiliyorum en masum haliyle grup muhabbeti dönüyordur.Benim eşim de işi g
Benim esiminde işi geregi bakanlık, devlet dairesi, iş yapılan firmaların sahipleri yöneticileri ile işi.
O telefon mutlaka yanında olmalı.
Valla telefonunu aklıma ne zaman eserse o zaman alırım.
Sık sık eser bana
Uyarır o gün önemli bı işi varsa mail gelince telefonu getir, WhatsApp tan şu yazarsa hemen ver diye.
Ama o telefonu elime vermesin yada bakmasın büyük olay çıkarırım.
Sizde bi yolu bulup o telefonu kurcalayın.
Ya ben acip bakmıyordum bile eskiden beridir var o grup. Oyle muhabbet dondugunu de gormedim ki diyelim döndü, cocuklar dese zaten tamam diyeceğim dediginiz gibi. Inanin isteyim is guc kaldi kafami veremiyorum. Hicbir seyi gostermez o ekran görüntüsü de, siler insan oyle atar ne olacak bunu ona da dedimArkadaşlarıyla konuşulan muhabbetler mesele olsa bunu paylaşır. Bel altı erkek muhabbeti yapıyoruz görmeni istemiyorum diyebilir. Kaldı ki konu sahibinin o konuda ne konuşuyorsunuz diye irdeleyip sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Bunlarla konuştum diyip ekran görüntüsü atana kadar güveniyorsa kendine versin telefonunu ya da gün içerisinde saklamasın.Bu daha somut olur ekran görüntüsü yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?