Whatsapp sözleşmesi

Ben de sıradan bir güncellemedir diye kabul ettim, şimdi whatsapı silmeye karar verdim.

Kabul etmedim alternatif diğer programları incelerken düşündüm de zaten verilerimize her türlü erişiliyor. Hiçbir sosyal medya hesabım yok ama internet kullanıcısı herkesin zaten verilerine ulaşıp bir profil çizildiğini pek gizlimiz saklımız olmadığını düşünüyorum

Arkadaşımıza attığımız ses kaydını birileri değiştirip bi yerlerde kullanabilir diyorlar ben de buna şaşırdım

Arkadaşımıza attığımız ses kaydını birileri değiştirip bi yerlerde kullanabilir diyorlar ben de buna şaşırdım
Zaten isteseler yapamayacaklarını mı düşünüyorsunuz gerçekten?

Bahsedilen 3. Kişiler bizim yan komşu filan gibi değil bence
Daha çok yapay zeka kullanan şirketler
Böylece hakkımızda daha çok veriye sahip olup daha iyi yönlendirileceğiz işte
Aslında tüm olay ticaret

Evet ya bende bunu anlamıyorum herkes sanki çok önemli işler peşinde birileri bizi dinleyecek yok bir yerlerimize çip takacaklar taksınlar buyursunlar sıradan bir insanım işte. Ayrıca akıllı telefon kullandığın sürece hatta telefon kullandığın sürece seni isteseler dinleyip takip edebilirler. Herkeşler FBI ajanıymış da haberimiz yokmuş

Yaparlar yaparlar bunlar inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…