Ben de sıradan bir güncellemedir diye kabul ettim, şimdi whatsapı silmeye karar verdim.Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Telegrama yönlendiren müthiş bi algı var
Hayır malesef en çok bilgi toplayan BipBende uyku sersemi kabul ettim. Yapcak bişey yok sanırım. Şubatta sileriz olur biter. Herkes bip e geçiyor zaten. En güvenilir oymuş.
Arkadaşımıza attığımız ses kaydını birileri değiştirip bi yerlerde kullanabilir diyorlar ben de buna şaşırdımSanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor
Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye
Ya çok güldüm Allah iyiliğinizi versinbana sozlesme gelmedi . birgun gelse bile silmiycem benim abudik gubidik kocamla kavgalarimi okusunlar istigorum.
Eki Görüntüle 2758531
Zaten isteseler yapamayacaklarını mı düşünüyorsunuz gerçekten?Arkadaşımıza attığımız ses kaydını birileri değiştirip bi yerlerde kullanabilir diyorlar ben de buna şaşırdım
Evet ya bende bunu anlamıyorum herkes sanki çok önemli işler peşinde birileri bizi dinleyecek yok bir yerlerimize çip takacaklarSanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor
Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye
Bu millet koronaya üzülüyor bir de buna üzülmesin demişler napsınlar düşünceliler beddua almak istememişler bu millettenWhatsapp vazgeçti. Gizlilik politikasına devam. Telegramı silebilirsiniz
Ay yok baya kullanıcı kaybettiler. Totoları yemedi.Bu millet koronaya üzülüyor bir de buna üzülmesin demişler napsınlar düşünceliler beddua almak istememişler bu milletten
Yaparlar yaparlar bunlar inanırımZaten isteseler yapamayacaklarını mı düşünüyorsunuz gerçekten?
Bahsedilen 3. Kişiler bizim yan komşu filan gibi değil bence
Daha çok yapay zeka kullanan şirketler
Böylece hakkımızda daha çok veriye sahip olup daha iyi yönlendirileceğiz işte
Aslında tüm olay ticaret
Benim direk siteye bu konuyu açmak için girmemHobaaa burda da bu konuWhatsApp gündeme oturdun 1.sıradasın büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?