- 23 Ocak 2016
- 35.047
- 51.031
- 598
Doğru demiş aslındaKübra Kadal on Instagram: "WhatsApp Sözleşmesi Hakkında📄🤝 Yani çokta şey yapmamak lazım sonuçta hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz. 😂"
171 likes, 0 comments - kubrakadal on January 10, 2021: "WhatsApp Sözleşmesi Hakkında📄🤝 Yani çokta şey yapmamak lazım sonuçta hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz. 😂".www.instagram.com
Biri güzel açıklamış
Malumun ilanı ya bişey değişmeyecek zaten. İşletme hesaplarından falan daha çok bilgi çekecekler. Zaten şu anda izin vermedim desen de dijital ortamda bıraktığın hiçbir iz yok olmuyor. Yazdığın her harf, gönderdiğin her görüntü artık var ve bir şekilde ulaşılabilir benceMerhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Depolama izni varms zaten ama bu kez bilgileri kullanma izni veriliyormsYa bu konu fazlaca abartildi. 2016 yilindan itibaren zaten bilgileriniz ve yazismalariniz depolaniyor.
Ayrica devlet ya da yuklu bir para yonetmiyorsaniz ve bunu whatsapptan konusmuyorsaniz sorun degil.
Kisacasi korkmayin bir sey olmaz.!
O değil de biri watsapp mesajlarımı okusa resmen rezil olurumO kadar salakça şeyler konuşuyoruz ki arkadaşlarımla
Zaten kullanıyorlar verilerimiziDepolama izni varms zaten ama bu kez bilgileri kullanma izni veriliyorms
Banada gelmedi nasıl bir sözleşme bilmiyorum henüz. Konudan haberim var daWhatsapp bir bana sozlesme gondermedi. Kesin beni unuttular. Onlarda anladi tabi calinacak hic bir bilgim olmadigini.
Dönem sonu geldi, hala liste yapacağım.Ay ödev filan deyince keşke biri girip gruplarda ödev yapan öğrencilerimi listelese ne güzel olurdu
Evet, garip gelmişti zaten şak diye vazgeçmesi.“Whatsapp geri adım attı” haberi yalan imiş. Şimdi okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?