Whatsapp sözleşmesi

Yaparlar yaparlar bunlar inanırım
Zaten bu uygulamaların bedava olması bizi çok sevdiklerinden bütçemizi düşündüklerinden değil
Verilerimizi depolayıp verilerimizi birbirlerine veriyorlar
Satılan asıl ürün bizim verilerimiz yani
Biz uygulamaları indirmiyoruz yani verilerimizi kullanmalarına izin veriyoruz aslında

Ee şimdi telegrama gidenler gene geri gelecekler yazık baya da duyurdular millete telegrama gidiyorum diye olan telegraman oldu sevinçleri kursaklarında kaldı
Telegram yöneticileri anlık;

Eklentiler

• 3B44DC1C-B356-4D47-B706-6649BA828043.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 16
Whatsapp vazgeçti. Gizlilik politikasına devam. Telegramı silebilirsiniz
Ne diyosun heveslenmistik ulkece gozden cikarmistik whatsappi yazmasi bile zor adi batasica. Simdi kocamla ettigim sacma kavgalar ele gecmiycek mi uzuldum hayallerim vardi ele gecseydi kesin ünlü olurduk yıktın beni

Benim direk siteye bu konuyu açmak için girmem
Bana ha bire bildirim geldi watsaptan internetten araştırmadan da kabul etmem nedir ne değildir bakmadım da buradan öğrendim kardeşim dedi watsabı kaldırdım bilgilerimizi alacakmış dedi he he tamam dedim geçtim

Okul gruplari var cocuklarimin. Onlar gecmezse sanirim ben de silemem.. ama kabul etmedim henuz.

Bilgilerimiz her türlü kopyalanıyor orası kesin. Kullanmalarına açık bir şekilde onay vermiş oluyoruz onaylayarak. Belki önemli kişiler değiliz falan filan ama insanın zoruna giden, avrupa ülkelerinde bu sözleşmeyi dayatamazken. Bunlar mecbur der gibi bize dayatmaları...

Gizlilik politikası devam ediyormuş yeni açıkladılar

Whatsappi kullanan herkes zaten oncesinde de bu maddeleri kabul ediyordu diye biliyorum ben. Play store aciklama kisminda yaziyordu hatta. Bisey olmaz ben kabul ettim

Vazçtilerse bence yazık bunların hiçbi şeyden haberi yok mevzuya uyandırıp keyiflerini kaçırmayalım demişlerdir

Zaten her uygulama&oyun verilerimizi almiyor mu? diyor bir yanim..

Zaten hakkimizdaki her turlu bilgiye erisiyorlar.. Olmayan bir sey degil bu ama dayatma yapmalari cok sinir bozucu... Bir gun esim beni facebooktan aradi. Tatil hakkinda konustuk. Ispanyadan falan soz ettik. Konusmayi sonlandirdiktan bir sure sonra facebookta gezerken ispanya tatili icin reklam geldi onume

Durum aynen soyle

Ben de öyle düşünüyorum, o yüzden bu konuyu gündemime bile almadım. Ne banka hesaplarımda param var, ne gizli saklı bir işim. Adamlar benim galerime girse nereye düştüm böyle der. Oğlumun art arda çekilmiş 50 tane aynı pozu, okuldaki Whatsapp gruplarından gelen yoklama listeleri, ders notları, ödevler...

Ay ödev filan deyince keşke biri girip gruplarda ödev yapan öğrencilerimi listelese ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…