- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Fake misin doğru söyle? diğer konunda evlisin burda sevgilin var ?Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.
3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
Amaaaa eeeevliiisiiiin. Sadakat sorumluluğu boşanma gerçekleşmeden ortadan kalkmıyor.
Dediğim gibi ilgi açlığı var sizde. Bunu da okudum tam netlesti. Hangi erkeği seçeceğini bilememişsiniz. Destek alın. Sevgi bu değil.Zaten esini aldattigi icin esi gitmis. Bosanmadik belki doner tek umudum bu diyordu en son.
Değişik hayatlar... Karşılıklı aldatmışlar sanırım eşiyle.Zaten esini aldattigi icin esi gitmis. Bosanmadik belki doner tek umudum bu diyordu en son.
Bunu yapan bir erkek olsa şu an taşlıyor olurduk. Yazık..Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
Bir daha konuşmayın.Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.
3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
O kadar sözün bittiği nokta ki bacım biz napalım milletin carpisik ilişkilerinde gına geldi yaniBunu yapan bir erkek olsa şu an taşlıyor olurduk. Yazık..
Hayat cok tuhaf evet onsuz ölürüm sanırdım
Ölmedim ama o gittiğinden beri ölü gibi yaşıyorum ot gibi
4 sene oldu
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Aynen bana da kocamı hatırlatıyo
Biz daha bosanmadık
Tek avuntum o
Bosancam senden dedi durdu ama dava bile acmadı hic
Evet yıllar gecti umutsuzum tabi donceğine
Ama gaybı ancak Allah bilir
Belki Allah kaderimize geri birleşmeyi yazmıştır
Caresizin elinde tek kalan umutları naparsın
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Dönmicek gibi duruyo zaten
Ama neden boşanmadı senelerdir o tuhaf
Gerçi ben bosanmak hic istemiyorum zaten
Biz kapatırık bacımda sen kapatamamışın daha eşle durumlarıKonu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
Konuyla ilgili yorum yapayim. Sizin iliskiden bi nane olmaz.Konuyla ilgili yorum yapacak olanlar yazsın lutfen eski konuları deşmeyin ya yeter artık
Keşke kusma ifadesi olsa bu yoruma onu atardimBunlari yazan sensin tarih 19 Ekim! Simdi eski konularini mi desmis oluyoruz? Yoksa bizim aklimizla mi dalga geciyorsun?
Tartısmaya girmicem senle banlanmak istemiyorum hadi bye sanaBunlari yazan sensin tarih 19 Ekim! Simdi eski konularini mi desmis oluyoruz? Yoksa bizim aklimizla mi dalga geciyorsun?
Önce siz başlatmışsınız bu engelleme oyununuAma ben bu kadar cok yapmadım ki o iyice suyunu cıkardı bi iyi bi kotu bi engelle bi engeli ac
Niye boyle davranıyo olabilirKonuyla ilgili yorum yapayim. Sizin iliskiden bi nane olmaz.
Ama inan ben onun kadar cok yapmadım o zamanlı zamansız engeli basıyo acıyo kapıyoÖnce siz başlatmışsınız bu engelleme oyununu
Ya daha 1 hafta önce kocanızın dönmesini istiyordunuz. Şıpsevdi misiniz siz? Hem kocaaamm diye ağlayıp hemde başka bir ilişkiye nasıl devam edebiliyorsunuz? Bir de adamı düzeltmek istiyormuşsunuz, pes.Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Ben bu adama napsam duzelir boyle surekli engelle engeli ac bu huyu nasıl bırakır
Bikac kez aldatılmış ve en sonunda terkedilmiş biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Can ağrır mı canım ağrıyo
aldatılmak terkedilmek ölüm acısına benzer bi acıymış psikologlar oyle diyo hep
boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Hayat cok tuhaf evet onsuz ölürüm sanırdım
Ölmedim ama o gittiğinden beri ölü gibi yaşıyorum ot gibi
4 sene oldu
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Yok cnm cekişmeli dava falan yok
Seni boşıcam dedi hep ama simdiye kadar hiç dava açmadı
Ben de onu hala sevdiğim icin dava acmadım
Seneler boyle gecti
Bi umut var mı diyosun benim icin
G gunces C CalciferYa sadce telefonda Msjla konustugum biriydi gezip tozmadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?