Whatsapp ta engelliyo engeli acıyo- bir kısır döngü

Valla ben burda aldatan kişilerin sırtının sıvazlandığını hiç görmedim. Beklediğin desteği burdan göremezsin. Yaptığın yanlışa kılıf uydurmayı bırak artık

Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da
Herkes yaşadıklarını kendi seçimleriyle kendisi belirler. Yanlış seçimleriniz sizi bu hale düşürendir. Sanki yaşadıklarınız kaderinizmiş gibi kınama ki başına gelmesin demeniz çok komik. Allah'tan gelse eyvallah imtihandır derim geçerim ama siz ateşe bile bile girmişsiniz. Serseri kurşun gibi beddua savurarak içinde bulunduğunuz koşulu değiştiremezsiniz. Bu durumun sebebi sizsiniz, durup bir ben ne yapıyorum ya diye düşünmenizi bekliyorum.

Ilkin soruyu adam yerine koyup iki ergenin tartışması sanarak yorum yapmıştım. Yapmaz olaydım. Size hayatınızda başarılar hanımefendi.

Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da
Ne yaşadınız. Yaşadığınız her şey sizin kendi seçimleriniz.
Neden sonuç ilişkisi kurabilseydiniz sonucunu da görürdünüz.
Buraya gelip ağlanıp sızlanmayın boşuna.
Sizin dallas vari özel hayatınızı alkışlayacak değiliz.
Daha o kadar geniş bakamıyorum olaylara

O bağzı sebepler neydi?

Sen bu sevgilinle aldatmışın zaten kocanı. Ne unutması, ne yeni ilişki yaşaması, ne yaraları sarması ya. Daha dün kocam kocam diye ağlıyodun, ama bi yandan da bu sevgili vardı. Maşallah hızına.

Sen bu sevgilinle aldatmışın zaten kocanı. Ne unutması, ne yeni ilişki yaşaması, ne yaraları sarması ya. Daha dün kocam kocam diye ağlıyodun, ama bi yandan da bu sevgili vardı. Maşallah hızına.
Daha önce 2 kişiyle daha aldatmış....

Hayır sadce flort onceden baskasıyla evliydim bosandık yine evlendik ayrıldık falan - eski eşle epey karısık durumlar
Ben 6 aydır suren iliskimi soruyorum suan
Eski esle de bosanip tekrar evlenmissiniz. Simdiki sevgilinizle de bir ayrilip bir barisiyorsunuz. Sizin butun iliskiletiniz boyle. Sizin yapiniz boyle. Terk ettiyseniz adami sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz demektir. Duygusal bosluga dusunce adami tekrar aramissiniz. Dalga mi geciyorsunuz?
Liseli ergenler bile yapmaz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…