- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Omg yine mi feyklendik bizBacim ben senin dilinden yani ne dediginden gercekten anlamiyorum.
Bir yerde esimi aldattim onun donmesini bekliyorum bosanmadik diyorsun. Baska bir konuda aldattigi icin beni suclayan es diyorsun. Simdi de baska birsey diyorsun.
Siz ne yapmaya çalıştıysanız o da onu yapmaya çalışıyor.Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.
3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
Ya valla fake değilim durumum buOmg yine mi feyklendik biz
Bazen bazı şeyler düzeltilemez şansınızı başkalarında denemenizi tercih ederim. Daha saygılı bir ilişki.Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Ben bu adama napsam duzelir boyle surekli engelle engeli ac bu huyu nasıl bırakır
Ama ben bu kadar cok yapmadım ki o iyice suyunu cıkardı bi iyi bi kotu bi engelle bi engeli acSiz ne yapmaya çalıştıysanız o da onu yapmaya çalışıyor.
Canı sıkılıyor, oyuncak bulmuş oynuyor....Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.
3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Ben bu adama napsam duzelir boyle surekli engelle engeli ac bu huyu nasıl bırakır
Adam düzelir mi bilmem. Siz oturup ellerinizi açıp akıl fikir dileyin kendinize.Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Kimin kaç kere yaptığı önemli mi sanki. Çocuk oyuncağı haline getirmişsiniz olayı.Ama ben bu kadar cok yapmadım ki o iyiyce suyunu cıkardı bi iyi bi kotu bi engelle bi engeli ac
Amaaaa eeeevliiisiiiin. Sadakat sorumluluğu boşanma gerçekleşmeden ortadan kalkmıyor.Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
Hayır sadce flort onceden baskasıyla evliydim bosandık yine evlendik ayrıldık falan - eski eşle epey karısık durumlar6 aydır devam ilişki evlilik mi ?
Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?