Whatsapp ta engelliyo engeli acıyo- bir kısır döngü

Hahahha ne komik
Allah senin de basına verir insallah
Ben güldüm mü? Komik dedim mi? Emoji mi attım? Yoo.
Aman aman, hiç sekmez. Demekki sizde sıkışınca hemen beddua edenlerdensiniz.
Güzel bedduaların için teşekkür ederim ama ben hem kocamı seviyorum ondan boşanmak istemiyorum diyip hemde insanlarla sevgili olacak bir karakterde değilim. O yüzden bana daha değişik beddualar et, zira bunun tutma ihtimali senin kocanla barışma ihtimalinden daha düşük

Ablacım hem kocamı aldattım diyorsunr,ayıca boşanmak istemiyorum hiç diyip bir de sevgili yapıyorsun. Hem karnım doysun, hem pastam dursun hesabı. Anlamıyorum ben seni, çok tutarsızsın.
Belkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsin
Yargılama kınama
Bu konuma yapacak yorumun varsa yaparsın yoksa susarsın bu kadar basit

O zaman neden eşinden boşanmıyorsun.
Ben söyleyeyim, birgün belki affeder düşüncesiyle. Çünkü boşanırsan adamı yeniden ikna etmen çok zor olacak, sende bu yüzden boşanmıyorsun.
Kusura bakma, bir erkekle kadın evlilik birliği içerisindeyse ayrı evlerde bile yaşasalar başkalarıyla beraber olamazlar. O LA MAZ LAR. Evlilik nedir? Sadakat yeminidir, hastalıkta sağlıkta beraber olmak demektir. Boşanmak nedir? Ben artık bu insanın eşim olmasını istemiyorum demektir. Artık sadakat sözümü yerine getirmek istemiyor, onunla aynı çatı altında devam etmek istemiyorum demektir.
Siz ne onu yapıyorsunuz ne bunu. Ne yardan vazgeçiyorsunuz ne serden.
Büyük konuşmuyorum, kınamıyorum asla da kınamam ama kalkıp milleti saf yerine koymaya çalışırsanız bende eski mesajlarınıza bakıp doğrusunu söylerim. Ayrıca lütfen aşk, sevgi gibi temiz masum cümlelerin arkasına sığınmayın. kocanızı aldatıp başka adamla sevgili olurken kocanıza aşık olamazsınız.

Kınama başına gelir falan çok klişe değil mi ? Artık şu çiğlikten çıkın. Sadece sıze demıyorum sızın gıbı hemen beddua edenlerede dıyorum. Sen öyle dersen hani bır guzel söylem var dırek o aklıma geliyor

Hayır kocam vardı onla ayrıyken sevgilim oldu ama artık o da yok gibi
Sen kocanla ayrı değilsin, sen fiziken ayrı olsan bile resmi olarak evlilik birliği içindesin. Bunu bu kadar basitleştirmeyin. Basbayağı aldatıyorsunuz kocanızı, kocanızda sizi.
Ayrıca 10 gün önce kocamı özlüyorum diyip konu açmak ile 10 gün sonra sevgilim sürekli Whatsapp'tan engelimi açıyor konuşuyoruz sonra engelliyor demek ne mana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…