Whatsapp web belası

Yani o eski sevgilisiyle konuşup üzülseydi ben de kabullenemezdim. Ama bu şekilde öğrenmeye çalışır mıydım? Asla.
neden üzüldün bunu ona açıklasana bence
çocuk düşünmüştür
üzüldü çünkü hala onu seviyor ondan mı?
ama sen söylersen neden üzüldüğünü cevabın o olmadığını anlar..

Canim senin niyetin kotu olmasada araniza bir nifak girmis evlensen bile bu cocukla unutmayacak surekli yuzune vuracak sana guvenmedigini soyleyecek sende kendini perisan edeceksin geri donulmez yollara girmeden bitsin benxe

gayet insani bir duygunuzu yakın bir kız arkdaşınıza yazmışsınız. neden hatalı olduğunuzu düşünüp sizin özel alanınızı sizin izniniz olmadan didikleyen birini haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ki?

güvenini tekrar nasıl kazanabilirim yazmışsınız ya, size gerçekten güvense zaten web.whatsapp a falan konuşmalarınızı gizlice aktarmazdı. umarım bunu düşünüp bu denklemi kurabilirsiniz.

Cok merak ettim aldatan kadina bir ceza kesilmedi mi?

arkadaşlarımla konuştuğum özel muhabbetleri de okuyacak... Olmaz.Bu kadar kıskanç bir adam zaten her şeyi yanlış anlar, kaldı ki durumunu yanlış anlamaya müsait bir durum. Ama daha da önemlisi bu adamın zaten arayış içersinde olup sizin bir şeylerinizi kontrol etme ihtiyacı hissetmesi.

Benim ozel konusmalarimi kocam okumuyor, hayatinizda daha hic bir sifati olmayan birine bu kadar taviz vermeyin.

Niye konuşmayı silmedin silinen yazılar görünmüyor ben arkadaş sohbetlerimi bile görsün istemem eşim

ayrılmak en iyisi buda nedir .... senin yaptığın yanlış olabilir ama onun senin yazışmalarnı haberin olmadan okuması daha buyuk bır hata...

A aaaa manyağa bak be insan nasıl cesaret eder sevgilisinin cep telefonunu casuslamaya! hayatım bu seninki kıskanç falan değil dümdüz manyak!

ne demek ya, bir de üste çıkıyor. sen bence az carlamışsın manyak mısın sen deyip kafasını kırmadın mı

hiiç umursama sakın görüşme artık. bununla hayat geçmez, mazallah yarın bir gün gizli kamera görüntülerini internette seyredersin valla....

Tek tek alıntılamadım yazdıklarınızı. Herkes zaten aynı şeyden bahsediyor. Konu az önce tekrar açıldı. Senin kız arkadaşlarımla konuştuklarımı okumaya hakkın yok. Bulmak istediğini bulamasaydın bu yaptığını bana nasıl açıklayacaktın? dedim. Senin haberin olmadan çıkış yapacaktım dedi. O zaman da sen beni kandırmış olmayacak mıydın? dedim. Sinirlendi bi kere de üste çıkmaya çalışma içimi rahatlatacaktım falan dedi. Sonra ben senin yüzüne baktığımda yazdıklarını görüyorum unutamıyorum tekrar yaparım aynı şeyi dedi. Ben de tekrar yapmaya fırsatın olmayacak da bu şekilde devam etmez bi süre rahat bırakıyorum yapamıyorsan bitsin dedim. Haber vereceğim dedi sanırım sona geldik.

Sizin özel hayatınıza mudahale yapılan tamamen haksızlık tabi.. Ama sevgılınız de sızın ozel hayatınızı olusturuyor.

Size guven duymamasını ve sizi sorgulamasına sebep olacak bi ortam olmalı yada gercekten süphecı kımlıge sahıp olmasından ötürü sizi bu kadar takipte daha dogrusu ensenizde olması..

Sizin kendinizin itiraf ettiği üzere birlikteyken kalben başkasının aklınızde ve kalbinizde olması ONA;
Telefonunuzu kurcalayıp hayatınızı boyle dıdık dıdık etmesi güvenmediğinden ötürü SİZE;

SAYGISIZLIK...

Aklında böyle bir şüphe varken size zaten huzurlu günler beklemediği ortada.. Ya savaşacaksınız yada vazgeceksiniz tercih sizin..

Aklımda ya da kalbimde başkası var demedim?
Geri kalan tüm cümlelerinize katılıyorum, haklısınız.

Erkek arkadaşınızın yerinde olsam bir daha sizinle görüşmezdim.Bu yüzden biri bu konuyla ilgili güvenimi kazanmaya çalışsaydı eminimki hiç şansı olmazdı.O yüzden bilemiyorum.Bu arada neden durduk yere erkek arkadaşınız sizin whatsapp yazışmalarınızı kendisine aktarıp okuma gereği duymuş ki? Yani bu tarz şeyleri insan sadece bişeyden şüphelendiğinde yapar.Durduk yere ben erkek arkadaşımın whatsapp konuşmalarını merak etmem mesela.O açıdanda eğer onun geçerli bi sebebi yoksa bu sevgilinizin aslında takıntılı bi insan olduğunu gösterir.Bu da sizin intikam almak gibi korkularınızın olabilme ihtimalini biraz daha gerçekçi kılıp arttırıyor.Çünkü durduk yere konuşma takibi filanda pek sağlıklı hareketler değil.Bir sebebi varsa o ayrı tabi.Onuda siz bilin artık.

Sorduğumda içimi rahatlatmak için tarzında cevaplar verdi. Güven kırıcı bir olay yaşanmadı aramızda.

Aklımda ya da kalbimde başkası var demedim?
Geri kalan tüm cümlelerinize katılıyorum, haklısınız.

'' Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.

Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...''

Ben okurken yanlıs anlamısım ama Karsınızdaki insan ne soylesınızde bunu dogru olduguna ınanamaz.. Neden üzgün oldugunuzu acıklamanız ve bunu karsınızdakine hissetirmeniz lazım.. Sürekli sucluluk hissini size asılaması ve dogru olmadıgı halde ıddıalara karsı savasmak sızı de strese sokacaktır zamanla..Allah kolaylık versin.

Bence hatali sensin.
Affi olamaz bunun.
Ben olsam ayrilirdim senden.
" acaba hala seviyomu, acaba onumu dusnuyor" diye diye kendimi yer bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…