- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi likethemovies
-
neden üzüldün bunu ona açıklasana benceYani o eski sevgilisiyle konuşup üzülseydi ben de kabullenemezdim. Ama bu şekilde öğrenmeye çalışır mıydım? Asla.
Sizde hata neden olsun.Böyle duyguları herkes hissediyor.İlla hata varsa,duygularınızı arkadaşınızla paylaşmak olmuş.
Onun size güveni zaten yokmuş ki,web vs yükleyip sizi takip etmiş.
Eşim bana bir kere yapmaya çalışmıştı böyle bir şeyi ve seni dava ederim dediğim andan itibaren bana göstere göstere okuyor mesajlarımı,okusun sıkıntı yok,ama arkamdan sinsi iş çevirmesi çirkin.
Kaldı ki o sizin sevgiliniz.Sizin kendinize saygınız olsun , dik durun ki o da size saygı duysun.Güven duymayı da öğrensin.Her eski sevgiliyi özleyen unutamayan aldatsaydı ohooo....
Geçenlerde adam eşinin kendisini aldattığını bu şekilde öğrenmiş dava açmış eşine.
Adam suçlu bulunmuş gerekçe de çok iyiydi.. EŞ DE OLSA ÖZEL HAYATA MÜDAHALE
Bu size umarım umut olur,ayrıca aldatma bile yok ortada.
Aldatmanın cezası yok ki,sadece boşanmaya gerekçe gösterilebilir.Cok merak ettim aldatan kadina bir ceza kesilmedi mi?
Kadin aile birligini hice sayip aldatmaktan tazminat odemedi mi mesela.Aldatmanın cezası yok ki,sadece boşanmaya gerekçe gösterilebilir.
Aklımda ya da kalbimde başkası var demedim?Sizin özel hayatınıza mudahale yapılan tamamen haksızlık tabi.. Ama sevgılınız de sızın ozel hayatınızı olusturuyor.
Size guven duymamasını ve sizi sorgulamasına sebep olacak bi ortam olmalı yada gercekten süphecı kımlıge sahıp olmasından ötürü sizi bu kadar takipte daha dogrusu ensenizde olması..
Sizin kendinizin itiraf ettiği üzere birlikteyken kalben başkasının aklınızde ve kalbinizde olması ONA;
Telefonunuzu kurcalayıp hayatınızı boyle dıdık dıdık etmesi güvenmediğinden ötürü SİZE;
SAYGISIZLIK...
Aklında böyle bir şüphe varken size zaten huzurlu günler beklemediği ortada.. Ya savaşacaksınız yada vazgeceksiniz tercih sizin..
Sorduğumda içimi rahatlatmak için tarzında cevaplar verdi. Güven kırıcı bir olay yaşanmadı aramızda.Erkek arkadaşınızın yerinde olsam bir daha sizinle görüşmezdim.Bu yüzden biri bu konuyla ilgili güvenimi kazanmaya çalışsaydı eminimki hiç şansı olmazdı.O yüzden bilemiyorum.Bu arada neden durduk yere erkek arkadaşınız sizin whatsapp yazışmalarınızı kendisine aktarıp okuma gereği duymuş ki? Yani bu tarz şeyleri insan sadece bişeyden şüphelendiğinde yapar.Durduk yere ben erkek arkadaşımın whatsapp konuşmalarını merak etmem mesela.O açıdanda eğer onun geçerli bi sebebi yoksa bu sevgilinizin aslında takıntılı bi insan olduğunu gösterir.Bu da sizin intikam almak gibi korkularınızın olabilme ihtimalini biraz daha gerçekçi kılıp arttırıyor.Çünkü durduk yere konuşma takibi filanda pek sağlıklı hareketler değil.Bir sebebi varsa o ayrı tabi.Onuda siz bilin artık.
Aklımda ya da kalbimde başkası var demedim?
Geri kalan tüm cümlelerinize katılıyorum, haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?