Whatsapp web belası

:KK28:
Konuyu merak ettim ya uyku girmez :KK30:
Zaten konusahibi ayrılmayı düşünmüyo öyle dert yanmaya gelmiş düzeltir İnş. :KK16:
acı çeker bence. çünkü günümüz çoğu ilişkileri acı çektirme üzerine kurulu olup sevgi sonradan geliyor sanırım..

acı çeker bence. çünkü günümüz ilişkileri malumunuz acı çektirme üzerine kurulu, sevgi sonradan geliyor sanırım..
Evet mutlu etmeye çalışmaktan çok özgürlüğünü elinden almak, sahibiymiş gibi davranmak için sevgili oluyoruz çoğumuz. Keşke böyle olmasa ama...

ama herkeste yok ki bu program.. wp herkeste kurulu.
Ben bu programı whatsap webin bi benzeri sandım izlemek amaçlı kullanırım diye :KK53: öyle değil anladığım kadarıyla... Kız konu sahibi sevgilinden öğren Nasıl yapmış ben netten baktım anlayamadım bizede anlat :KK19::p

Ben bu programı whatsap webin bi benzeri sandım izlemek amaçlı kullanırım diye :KK53: öyle değil anladığım kadarıyla... Kız konu sahibi sevgilinden öğren Nasıl yapmış ben netten baktım anlayamadım bizede anlat :KK19::p
Suça teşvik etmek gibi olmasın ama anlatıyorum hemen :KK53:
Whatspad diye bir uygulama var bunu telefonuna indirmiş. Beni girince kendimi kaybettiğim kozmetikçiye sokmuş. Elimde duran telefonu "sen şimdi burda bırakırsın bunu, ver ben tutayım" diyerek almış. İndirdiği uygulamayı kendi telefonundan açmış. Sonra benim whatsappima girmiş, ayarlardan whatsapp webi açmış, kendi telefonunun ekranına gelen barkodu okutmuş benim telefonuma. Sonra tüm whatsappım onun elinde. Alçak :KK67:

Suça teşvik etmek gibi olmasın ama anlatıyorum hemen :KK53:
Whatspad diye bir uygulama var bunu telefonuna indirmiş. Beni girince kendimi kaybettiğim kozmetikçiye sokmuş. Elimde duran telefonu "sen şimdi burda bırakırsın bunu, ver ben tutayım" diyerek almış. İndirdiği uygulamayı kendi telefonundan açmış. Sonra benim whatsappima girmiş, ayarlardan whatsapp webi açmış, kendi telefonunun ekranına gelen barkodu okutmuş benim telefonuma. Sonra tüm whatsappım onun elinde. Alçak :KK67:
Way hainn plana bak damardan wurmuş :eek:
Ben biliyorum da detaylı bilmiyorum zaten yapmam öyle şeyler arayan belasınıda bulur mevlasınıda diye düşünüyorum hem oda bana yapsa hoşuma gitmez aldatma olmasada bacı kardeş özel konuşmalar war çok ayıp.

Way hainn plana bak damardan wurmuş :eek:
Ben biliyorum da detaylı bilmiyorum zaten yapmam öyle şeyler arayan belasınıda bulur mevlasınıda diye düşünüyorum hem oda bana yapsa hoşuma gitmez aldatma olmasada bacı kardeş özel konuşmalar war çok ayıp.
Kız arkadaşlarımın tüm sırlarını biliyor şu an. Ne hakla yani? Onları okumaz insan en azından. Bi açığımı yakalayamasaydı ben onu pişman ederdim de şu an yapamıyorum işte:cry:

Kız arkadaşlarımın tüm sırlarını biliyor şu an. Ne hakla yani? Onları okumaz insan en azından. Bi açığımı yakalayamasaydı ben onu pişman ederdim de şu an yapamıyorum işte:cry:
aayy şunu okuyunca "acaba hangi arkadaşlarımın sevgilileri özel konularımızı biliyor" dedim. sevgilisi olan kankalarımı çıkarcam hayatımdan. aha şimdi karar verdim. araya resmiyet sokucam sizli bizli konuşucam bundan sonra.:KK53::KK53:

:KK45:sesli güldüm
biz acı çekmesin istiyoruz :KK51:
Ewet ama bak dinlemiyor saçından sürükleyecek değiliz ki :KK4: Şuanda ayrılsa keşke ayrılmasaydım dicek Onuda biliyorum dediğim gibi yaşasın görsün hayırlısı artık... Bi laf war koyma akıl para etmez diye illa kendi yaşayacak :KK69:

Back
X