Whatsapp web belası

Hah şimdi burdaki kıskanç kadınlar tek tek kurucak bu programı ilk çıktığında heryerde reklamı vardı hiç ilgilimi çekmemişti hala daha çekmiyor ;)
Doğru bulmuyorum böyle şeyleri mesela eşim erkek arkadaşlarıyla benim kafama takıcağım ama onların geyik yaptığı konuşmalar olabilir hiç gerek yok kurcalamaya :KK51: hoş eşimin telefonu hep elimde hiçde silmez konuşmalarını arada canım istersede bakarım :KK48:

hayır öyle değil. her oturum açıldığında kodu tekrar okutmak gerekiyor.
kodun tekrar okutulmaması için telin bu sevgili denen şahsa verilmemesi lazım
Ha öyle mi bilmiyorum orasını.
Yok whatsapp webden çıkış yaptım şu an göremiyo tekrar okutana kadar takip edemez yani. Senin bahsettiğini merak ettim ben fotoğraflara kadar girebilen uygulamayı. Bana yüklese fark edebilir miyim?
Sana yüklese fark etmezsin wp etmediğin gibi yani programın sahipleri anlamaz diyolar. Yine telin elinde olması lazım sevgilinin ama paralı bu uygulama kıyan kıyıyo paraya orasıda ayrı

Ha öyle mi bilmiyorum orasını.

Sana yüklese fark etmezsin wp etmediğin gibi yani programın sahipleri anlamaz diyolar. Yine telin elinde olması lazım sevgilinin ama paralı bu uygulama kıyan kıyıyo paraya orasıda ayrı
bence alacağını almış. gerek kalmamış pro ya :KK48:

Hah şimdi burdaki kıskanç kadınlar tek tek kurucak bu programı ilk çıktığında heryerde reklamı vardı hiç ilgilimi çekmemişti hala daha çekmiyor :KK66:
Doğru bulmuyorum böyle şeyleri mesela eşim erkek arkadaşlarıyla benim kafama takıcağım ama onların geyik yaptığı konuşmalar olabilir hiç gerek yok kurcalamaya :KK51: hoş eşimin telefonu hep elimde hiçde silmez konuşmalarını arada canım istersede bakarım :KK48:
Ben de pek merak etmiyorum özellikle erkek arkadaşlarıyla konuşmaları umrumda bile değil. Aynı inceliği beklerdim ondan da.
Umarım kötü örnek olmamıştır bu konu :KK22:

Bunları söylediğimde de "yapmasaydım kandırıcaktın beni, yapmasaydım göremeyecektim" diyo. İlk defa bi konuda üste çıkamıyorum :KK51:
Arkadaş yarım sadıkmış kendi telinden kurcalamış :KK51:
Öğrendinde nooldu boyun mu uzadı deseydin ya işte böyle seyler Cidde'n kötü öğrenip affediyon sonra kendi kendini ye dur. Eminim şu web olayını herkes yapsa 10 kişiden 9 u ayrılır illa aldatma değil belki başkasına dert yanıyorsun sewmediğim bi huyu war veya kızdın çok mal dedin arkadaşına falan tehlikeli işler:KK14:

Arkadaş yarım sadıkmış kendi telinden kurcalamış :KK51:
Öğrendinde nooldu boyun mu uzadı deseydin ya işte böyle seyler Cidde'n kötü öğrenip affediyon sonra kendi kendini ye dur. Eminim şu web olayını herkes yapsa 10 kişiden 9 u ayrılır illa aldatma değil belki başkasına dert yanıyorsun sewmediğim bi huyu war veya kızdın çok mal dedin arkadaşına falan tehlikeli işler:KK14:
Kesinlikle hiç bulaşmamak en temizi. Hayır madem affedecektin bakmasaydın da boşuna içine dert olmasaydı. Zaten seviyorum aldatmak aklımın ucundan geçmez. Bunun bi tık üstü aldatmak dedi bi de. Aah ah nasıl eskisi gibi oluruz hiç bilmiyorum...

Eski sevgilimle konuştuğumu haber vermemek kandırmak oldu biraz sanırım :KK23:
işte özel alanına saygı gösterseydi bunu belirtmezdi, seni suçlu pikolojisine sokmazdı. laf arasında bile söyleseydin hem senin içinde kalmazdı, için rahat ederdi hem de o seni suçlamazdı. sonuçta eski sevgilinle oturup sohbet etmedin, eski günlerinizi yad etmediniz. alt tarafı bi resmi konuşma geçmiş aranızda. tamam hata etmişsin söylememekle ama bu kadar da zan altında bırakması saçma.
eski sevgilinle konuşmasan, wp geçmişi temiz bile olsa bu adam hiç bir kuralınıza sadık kalmazmış. yine karıştırırmış teli.

Son düzenleme:
Kesinlikle hiç bulaşmamak en temizi. Hayır madem affedecektin bakmasaydın da boşuna içine dert olmasaydı. Zaten seviyorum aldatmak aklımın ucundan geçmez. Bunun bi tık üstü aldatmak dedi bi de. Aah ah nasıl eskisi gibi oluruz hiç bilmiyorum...
İşte insan sevince affediyo oda naapsın şans wermiş.
Aldatmak göreceli bi kawramdır herkese göre farklıdır benim için konuşmakta aldatmaya girer ne konuştuğuna bağlı sakın arama diyorsa amenna.

Bu konuda sizde hatalısınız gerçekten.
Ben mesela konuşmayı bırak yolda görsem kafamı çewiririm yanımda olmasa bile ne bilim haberi olmayacağından yüzde yüz emin olsam da konuşmam.
Tabi ki hatalıyım. Farkındayım ve bu konuda yeterince mahçubum. Yine de içimi biliyorum ya ne sevgi ne özlem yok eskiye. O emin olamaz ama işte...

işte özel alanına saygı gösterseydi bunu belirtmezdi, seni suçlu pikolojisine sokmazdı. laf arasında bile söyleseydin hem senin içinde kalmazdı, için rahat ederdi hem de o seni suçlamazdı. sonuçta eski sevgilinle aldatmadın. alt tarafı bi resmi konuşma geçmiş aranızda. tamam hata etmişsin söylememekle ama bu kadar da zan altında bırakması saçma.
eski sevgilinle konuşmasan, wp geçmişi temiz bile olsa bu adam hiç bir kuralınıza sadık kalmazmış. yine karıştırırmış teli.
Evet bunları söylemek hiç aklıma gelmedi o an. Konusu tekrar açılırsa -ki kesin açılır- yeter beeehh diyip hepsini söylicem :KK5:

Tabi ki hatalıyım. Farkındayım ve bu konuda yeterince mahçubum. Yine de içimi biliyorum ya ne sevgi ne özlem yok eskiye. O emin olamaz ama işte...
O zaman sende unutturmak için elinden geleni yap umarım düzelir msjın içeriğide önemli tabi Onuda yaz mesela ne konuşmuşsunuz.
Ben yarın bakarım devamına....
Sohbetinize doyum olmaz kızlar ama çok uykum geldi yarın okuyacağım size iyi sohbetler:KK54:

İşte insan sevince affediyo oda naapsın şans wermiş.
Aldatmak göreceli bi kawramdır herkese göre farklıdır benim için konuşmakta aldatmaya girer ne konuştuğuna bağlı sakın arama diyorsa amenna.
Bana göre de yalan söylemek bile aldatmadır. Her türlü kandırma, kandırma girişiminde bulunma ayrılık sebebidir ama konu ben olunca büyütülecek bir şey yok gibi geliyo :KK53:

O zaman sende unutturmak için elinden geleni yap umarım düzelir msjın içeriğide önemli tabi Onuda yaz mesela ne konuşmuşsunuz.
Ben yarın bakarım devamına....
Sohbetinize doyum olmaz kızlar ama çok uykum geldi yarın okuyacağım size iyi sohbetler:KK54:
Yorumlar için çok teşekkürler, iyi uykular :KK19:

Bana göre de yalan söylemek bile aldatmadır. Her türlü kandırma, kandırma girişiminde bulunma ayrılık sebebidir ama konu ben olunca büyütülecek bir şey yok gibi geliyo :KK53:
yalan tabiki aldatmaktır. bak kaç yaşındasınız bilmiyorum ama arada hiçbir resmiyet yokken bir erkeğe bu derece bağlanılmasına karşıyım. seversin saygı gösterirsin ama aşırı bağlanmak, kendini suçlu hissetmek saçma geliyor.

Suça teşvik etmek gibi olmasın ama anlatıyorum hemen :KK53:
Whatspad diye bir uygulama var bunu telefonuna indirmiş. Beni girince kendimi kaybettiğim kozmetikçiye sokmuş. Elimde duran telefonu "sen şimdi burda bırakırsın bunu, ver ben tutayım" diyerek almış. İndirdiği uygulamayı kendi telefonundan açmış. Sonra benim whatsappima girmiş, ayarlardan whatsapp webi açmış, kendi telefonunun ekranına gelen barkodu okutmuş benim telefonuma. Sonra tüm whatsappım onun elinde. Alçak :KK67:
Bunu yapmis insana gercekten sucluyum diyip sustunuz mu?

Back
X