Whatsapp'daki kız

Hala ecrin diyor hala onyargi yapıyor bende hala "SİKTİR GIT" diyorum anlatabiliyor muyum ?

Gerçekten üzülüyorum o bebeğe ya. Bir de kız çocuğu. Umrumda degil üstelik yazdığınız küfürler. Keske sizi ciddiye alabilseydim ama öyle bir konuma soktunuz ki kendinizi anlatmaya dilim varmıyor.

Allah Ecrin'i korusun. Insallah akıllı bir kız olur da örnek alacağı kişiyi dogru seçer. Yazık yazık çocukcağız ne sinir harbiyle büyüyecek belli değil..

yüksek gerilim hattı gibi kadın 26 sayfada konu sahibine tek ters cevap veren olmamış ki genelde bu tür konularda yardırır millet.. ne küfür edilmiş arkadaş öh artık..

Ofişimm gelmişş bile,yardursan ne olacak canısı gene küfürler havada uçuşacak anlamıyor dinlemiyor bile..

Sizde inşallah dogurmazsiniz bi gün de sizin gibi gevşek bişey çıkmaz ortaya ya da çocuğunuz varsa inşallah size çekip milletin hayatına burnunu sokan bi köpek olmaz. Hadi sıktır olup gidin şimdi bu size son mesajım.

Siz de bir alemsiniz ya tamam konu sahibi terbiyesizlik ediyor hem de en büyüğünden ama biraz da siz bam teline basıyorsunuz küfür ediyorsa vermeyin cevap rapor edin görmüyor musunuz cevap verdikçe köpürüyor sonu yok işte daha niye kışkırtıyorsunuz ki hakaret duymaya çok mu meraklısınız?
Mune Kazen bir şeyler yapın baydı artık bu durum.

Bunlar da burada ayrıca dursun

bu hakaretleri de başka bir konuda mı etti?

hayır şuanda da dümdüz gidiyor ya

demek ki en fazla 3 gün banlanırım rahatlığı böyle birşey
Daha önce atılsaydı şuan bu şekilde hız yapamazdı. ^^

Atılan arkadaşlarım
Evet yanlış yapan sizmişsiniz, 100 sayfa yazarak prim vereceğinize
direk küfür etseymişsiniz olurmuş.
Tüh yaaaa

Kizinin adi Ecrin mi degil mi anlamadim. Konu da yurumus kizinin adinin Ecrin olduguna emin misiniz?

Köpekler üzerinden küfür etmis bir de. Yahu dünyanın en karakterli hayvanlarından birisidir onlar.

bunun burada kalacağını sanıyorsa çok yanılıyor
zaten anonimiz kimse bulamaz zannediyor
ama ben daha önce hiç bu tarz yorumlarla karşılaşmadım çok ağır laflar
büyük ihtimal şikayette bulunacağım

Ettiginiz kufurlere sacma sapan mesajlariniza cevap vermeyip kendimi bozmadığım icin gevsek olmam, bunun bilincindeyim. Yani siz bana ne kadar küfür de etseniz ben kendimi biliyorum. İşin kötüsü ne biliyor musunuz? Burdaki herkes sizin ve benim aramdaki farki da görüyorlar. Ne yazık ki bunu siz de görüyorsunuz ve bunun icin daha da çıldırıyorsunuz.

Ettiğiniz cinsiyetci küfürle de nasıl bir kisi oldugunuzun altını ciziyorsunuz. Aldatılmaya karşı tavındıgınız tavır da bunu kanıtlar nitelikte.

Yani şöyle bir sorarsak şu cevabi alırız " feliks sen lütfen durmadan çocuk dogur, lina sen de tüplerini bağlat"

Ve hala Ecrin için yürekten üzülüyorum.. keske dogmadan onun da fikri alınabilseyd..

evet
oradaki konu sahibi arkadaş aldatılıp ayrılmadığı için dalga geçmişti onunla ben de aynı sizin tavrınız yazınca böyle cevap verdi
insanlar gerçeklre dayanamıyor ama bu kadarı fazla

Ecrin yazan parmakların kırılır inşallah beyinsiz.

Bakın ben hic istifimi bozdum mu? Bana ayak uydurup gayet seviyeli tartısabilirdik ona o şansı verdim. Hatta kusura bakmayin fevri davrandım bile diyebilirdi ve cok kolay toparlardı imajını. Ama o hic bozmadı.

Ve tekrar ediyorum; burda onu sinirlendirecek cümle kimse etmedi kendisi bianda başladı küfretmeye

şimdi olaya dönersek kocası ramazan abiyle işi pişirmiş miii pişirmemiş miiii

Lütfen haklı iken, daha fazla çocuk üzerinden giderek kendinizi haksız konuma düşürmeyin. Konu sahibi küfür etti, hakaretler etti ok zaten görüyoruz ama artık şu "Ecrin"li bel altına bir son verseniz? Șahsen beni bile alakasız otururken irite etti. Tamam artık, siz de basmayın damarına.

Haklısınız öyleyse seviyesine inmeyin direk şikayet edin cevap vermek zorunda değilsiniz ki bana küfür etse cevap vermeye tenezzül etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…