Whatsapp'daki kız

Kim insan olsun? Annenden büyük kadına konuşma tarzına bak, zıvanadan çıkacağın tek mesajı yok üstelik.

Deşarj oldu bana canısı..
Kıyamam insan değilim ben çünkü..

Yine bir kocasına laf söyleyemeyip millete çemkireme vakası.

Tamam hobi olarak yine çemkir ama nereye kadar?

Devamı geliyor nasılsa..

Son düzenleme:

evet zaten aklıma direk o geldi. şimdi bu üye atılmaz belki de bu terbiyesizliğe rağmen! hala gözüm arıyor o üyeleri.

Size neden sarayım,tepkim sadece bu durumdayken üyelere hakaret edilmemesi yönündeydi..
Öncesinde kim ne dedi okumadım bile..

Hala ecrin diyor hala onyargi yapıyor bende hala "SİKTİR GIT" diyorum anlatabiliyor muyum ?

Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin '' İnsan '' olan hiç kimseye yakışmaz bu tarz konuşmalar, meselenizi hallettikten sonra konunuzu kapattırmak isteyebilirdiniz, az çok tahmin etmeniz lazımdı bu tarz yorumlar geleceğini.

Dediğiniz gibi kimse kimseyi tanımıyor ama açtığı konulardan fikir sahibi olup ona göre yorum yapılıyor, damarınıza basanları şikayet edip, görmezden gelmekte bir seçenekti sizin için, ben bu davranışı hiç kimseye yakıştırmam ama kendine yakıştırana da lafım olmaz. Biraz sakinleştikten sonra siz de yaptığınıza pişman olacaksınız eminim.

Benden size tavsiye işin içinden çıkamadığınız durumlarda çirkinleşmek yerine efendice halletmeyi öğrenmelisiniz, gerçek hayatta bu yaklaşımların sonu burada ki gibi, ekranıp kapatıp giderek ya da siteden en basit ceza olarak uzaklaştırma alarak bitmeye bilir. Sanal da olsa hakaret edilmesi hakkınız da dava açılmasına kadar gidebilir. Selametle.

Konu sahibi size ve diğer üyelere ettiği hakaretlerde kesinlikse haksız fakat sizin bu konuşma şekliniz de çok kırıcı.
Kırıcı olup olmaması gerçekliğini değiştirmiyor. Burada kendisine fikir verilmeye çalışıldığı halde kocasının yalanlarına göz göre göre inanıp üzerine birde bize küfür ediyorsa bu beni ilgilendirmez. En net haliyle söyledim. Zaten kendisininde bu gerçek umrunda değil.

Ne olursa olsun kimseye küfür falan edemez, buna hakkı yok. Evlat düşünüyorsa o küfürleri zaten etmemeli en başta. Kötü içerikli bir yorum geldiyse kible geç, iğrenç iğrenç küfürler yazmış. Doğurmak bir hastalık değil, burada lohusa depresyonunda olduğu net olan bir kadına demediklerini bırakmadılar. Bu kadının aklı gayet başında, kendisine "Ah yazık" duyarı kasamam. Öfkesini böyle yanlış yerlere yönlendirmeye devam ettikçe daha çok kandırılacak ne yazık ki.

Size neden sarayım,tepkim sadece bu durumdayken üyelere hakaret edilmemesi yönündeydi..
Öncesinde kim ne dedi okumadım bile..
Anlıyorum hemfikiriz bu konuda... Önceki mesajlarda bir kaç kişi konu sahibinin Bam teline vurdular... Tabi bu yine onun küfür hakaret etmesini gerektirmiyor... Neyse ne diyeyim bir telefon numarası krizi şu duruma getirdi ya herkesi bizden bir cacık olmaz :)

Eyvah eyvah oklar bana döndü :) haklısınız sonuna kadar ...

Ne söylendi hiç bir fikrim yok,yinede ne olursa olsun kimse kimseye burada hakaret ve küfür edemez..

Dönmedi, sakinleştirmeye çalışıyorsunuz ortalığı farkındayım. Ama onun da yaptığını küçültmüş oluyorsunuz bu şekilde.
Hayır asla öyle bişey yapmıyorum özelden de yazdım gerekeni kendisine... Buradan da dedim yakışmadı diye kaç kere söyledim defalarca söyledim... Sakin sakin söyledim.. bende ona cırlamis olsaydım daha da kötüye gidecekti konu... Yine diyorum yaptığı terbiyesizlik

Neye göre sizin gibi ? Gerizekalı mısın ?

Bunlar da burada ayrıca dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…