- Konu Sahibi NightStalker
-
Kim insan olsun? Annenden büyük kadına konuşma tarzına bak, zıvanadan çıkacağın tek mesajı yok üstelik.
Yine bir kocasına laf söyleyemeyip millete çemkireme vakası.
Tamam hobi olarak yine çemkir ama nereye kadar?
O olay bununla kıyaslanamaz. Tüm forumun zekasına hakaret eden bir üyenin konularına yazmayalım gaza gelmeyelim banlanmayalım dedikleri için atıldılar. Efendi efendi protesto ediyorlardı.Küfür hakaret etmeden.
Buradan tekrar selam edelim.
Bana niye sariyorsunuz:) ben desteklemiyorum konu sahibini emin ol kendisi de biliyor zaten bunu ... İsim vermedim konudaki kişileri de kastettiğimi düşünmüyorum genel olarak söyledim inanın.. siz haklısınız ama kimse evladından vuramaz kimseyi ... ( Sizin için söylemiyorum )
Çocuğunla ilgili yorum yapmıyorum farkındaysan senin ve kocisinle ilgili yorum yapıyorum. Sizin evladınız oldugu icin ona üzülüyorum. Çocugun söyle böyle mi dedim? Hangi yorumda bulundum cocugunla ilgili. 24 yasinda ve okudugunu anlamiyorsunuz üstelik aldatıliyorsunuz büyük ihtimalle. Sizin adınıza da üzülürdüm ama ı ı, ne ekersennonu biçersin tercih ettiğiniz hayat böyleyse neden üzüleyim ki.
Allah ecrin'in yüzüne baksın insallah
Hala ecrin diyor hala onyargi yapıyor bende hala "SİKTİR GIT" diyorum anlatabiliyor muyum ?
Hala ecrin diyor hala onyargi yapıyor bende hala "SİKTİR GIT" diyorum anlatabiliyor muyum ?
Kırıcı olup olmaması gerçekliğini değiştirmiyor. Burada kendisine fikir verilmeye çalışıldığı halde kocasının yalanlarına göz göre göre inanıp üzerine birde bize küfür ediyorsa bu beni ilgilendirmez. En net haliyle söyledim. Zaten kendisininde bu gerçek umrunda değil.Konu sahibi size ve diğer üyelere ettiği hakaretlerde kesinlikse haksız fakat sizin bu konuşma şekliniz de çok kırıcı.
Bana niye sariyorsunuz:) ben desteklemiyorum konu sahibini emin ol kendisi de biliyor zaten bunu ... İsim vermedim konudaki kişileri de kastettiğimi düşünmüyorum genel olarak söyledim inanın.. siz haklısınız ama kimse evladından vuramaz kimseyi ... ( Sizin için söylemiyorum )
Anlıyorum hemfikiriz bu konuda... Önceki mesajlarda bir kaç kişi konu sahibinin Bam teline vurdular... Tabi bu yine onun küfür hakaret etmesini gerektirmiyor... Neyse ne diyeyim bir telefon numarası krizi şu duruma getirdi ya herkesi bizden bir cacık olmaz :)Size neden sarayım,tepkim sadece bu durumdayken üyelere hakaret edilmemesi yönündeydi..
Öncesinde kim ne dedi okumadım bile..
Eyvah eyvah oklar bana döndü :) haklısınız sonuna kadar ...Ne olursa olsun kimseye küfür falan edemez, buna hakkı yok. Evlat düşünüyorsa o küfürleri zaten etmemeli en başta. Kötü içerikli bir yorum geldiyse kible geç, iğrenç iğrenç küfürler yazmış. Doğurmak bir hastalık değil, burada lohusa depresyonunda olduğu net olan bir kadına demediklerini bırakmadılar. Bu kadının aklı gayet başında, kendisine "Ah yazık" duyarı kasamam. Öfkesini böyle yanlış yerlere yönlendirmeye devam ettikçe daha çok kandırılacak ne yazık ki.
Anlıyorum hemfikiriz bu konuda... Önceki mesajlarda bir kaç kişi konu sahibinin Bam teline vurdular... Tabi bu yine onun küfür hakaret etmesini gerektirmiyor... Neyse ne diyeyim bir telefon numarası krizi şu duruma getirdi ya herkesi bizden bir cacık olmaz :)
Eyvah eyvah oklar bana döndü :) haklısınız sonuna kadar ...
Hayır asla öyle bişey yapmıyorum özelden de yazdım gerekeni kendisine... Buradan da dedim yakışmadı diye kaç kere söyledim defalarca söyledim... Sakin sakin söyledim.. bende ona cırlamis olsaydım daha da kötüye gidecekti konu... Yine diyorum yaptığı terbiyesizlikDönmedi, sakinleştirmeye çalışıyorsunuz ortalığı farkındayım. Ama onun da yaptığını küçültmüş oluyorsunuz bu şekilde.
Neye göre sizin gibi ? Gerizekalı mısın ?
Neyi kastettiğini anladım hanımefendi burda benim açtığım konular beni ilgilendirir kimsenin yargılamasına "O ÖYLEDİR ÖYLE SENİN YANLIŞIN VAR SEN APTALSIN INANIYORSUN" Demesine ihtiyacım yok! Aldatıl sen uyu yok bilmemne eşim bana açıklamasını yapmış onu ben tanıdığım için kabul etmişim açıklamasını ve özrünü bu gerizekalilarin benim inandığım, bildiğim şeylerin zıttında birşey söyleyip bi de buna diretmeleri artık bardağı taşırıyor kaldı ki burada bu konuyu açmanın mantığı nedir nasıl bi çocukluk nasıl bi ezikliktir onu da anlamış değilim. Sen kim köpeksin de daha bi kaç saatlik konu üzerinden bana laf carpiyosun it şerefsiz köpek saygı duymuyorsan saygı gormeyeceksin hayatın boyunca bu böyle olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?