Whatsapp'daki kız

Konu sahibi hakaretlerinden dolayı suçlu o kesin ve hiç yakışmadı. Ama yangına körükle gitmek de buna denir en can alıcı noktadan vurmayın arkadaşlar evlat falan...

Ecrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.

Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..
Eminim ki bi siteden atma kadar sarsıcı ceza vermeyecekler. Onu daha büyük! suçlar için yapıyorlar.

İsmi ramazan olsun o zaman. Farketmez. Ecrin olduguna da eminim ya neyse..

Sesinizi duymak ne degistirir? Ben yazdıklarınızı okuyorum. Bakın gayet isteyerek ve tatmin olarak küfürler hakaretler... Üstelik sizi muhtemelen aldatan kocanızı korumak için yapiyorsunuz bunu. Hani size yalan söyleyip sinava girmeyen, size cinsel anlamda yaklasmayan, bir kızı erkek ismiyle kaydeden... ve eminim ki daha ne fiyaskoları var bu adamın.

Deseniz ki evet güvenmiyorum ama sabretmek istiyorum bir müddet daha. Yine anlaşılır ama siz ayakta uyutulmayı bile isteye tercih ediyorsunuz. Burda hepimiz sizi uyarirken küfürlere başlıyorsunuz. Siz isterseniz 100 ayri kadinla aldatilin benim hayatimda yaprak oynamaz. Ama siz ve kızınız için hayat öyle sorunsuz devam etmez.

He ama sizin mideniz alıyorsa devam edin. Banane. Ben bir tek çocuk için üzülürüm. Allah onun yardımcısı olsun, insallah önüne örnek alabileceği cok iyi insanlar çıkar da o da kendini sekillendirir doğru örneklere bakarak

Bas git o zaman işine ne işin var burada yorum yapıyorsun

Konu sahibi hakaretlerinden dolayı suçlu o kesin ve hiç yakışmadı. Ama yangına körükle gitmek de buna denir en can alıcı noktadan vurmayın arkadaşlar evlat falan...
Haklı demiyorum ki haksız , kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ama alaya alındığı için kendine hakim olamadı orası çok net... Bazıları var ki insanın bam teline basıyor kocasını ondan daha iyi tanıyor gibi tavırlar takınıyor...

Cocugumla ilgili bi daha yorum yapma ve bi "S***** G** (Defol)" tamam ?

Bas git o zaman işine ne işin var burada yorum yapıyorsun

Okumak istemiyorum senin küfürlerini. Daha önce de senin konuna yorum yaptığım için beğeni bildirimleri düşüyor altında da yazdığın küfürleri görüyorum. Konu açtın diye tapulu malın değil, ziyaretçiler dahil herkes şu durumunu okuyor. İstediğim konuyu da girer okurum, buraya konu açıyorsan bunu göze aldın demektir zaten. Umarım bu açtığın son konu olur, zaten bu saatten sonra seni bilenler sana yardımcı olmaz asla.

Kazen Mune umarım gereken ceza verilir. İnsanlar burada yardımcı olmak için yazıyorlar, kendi kocalarına seslerini dahi çıkaramayan ama burada ne hikmetse aslan kesilen alakasız insanlardan iğrenç küfürler hakaretler işitmek için değil.

Son düzenleme:
Küfürlerini hakaretlerini asla onaylamıyorum ama kızmakta haklısın. Burda çözüm odaklı olunmuyor malesef bazıları hep üStüne üstüne geliyor . Kadın kocam beni aldatıyor mu diyor , siz tlf neden kurcaladın diyorsunuz. Mesele tlf kurcalaması değil ki . Herkes ahlak dersini kendine saklasın. Kadın birşey biliyorki karıştırıyor kime ne? Asıl bı önyargılı , takıntılı kişiliklere de uyarı gelsin

Kendimize hakim olamadık diye ana avrat küfür etmiyoruz burada kimseye..
Ne olursa olsun kendisini frenlemesi lazım..
Söylenen sözler çok çirkin..

İşin iç yüzünü bilmeden ağır yorum yapan insan çok. Ama ne yapalım hepimiz küfür edelim o zaman birbirimize batıralım forumu. Mesaj da attım konu sahibini sakinleştirmek için yani hem küfür edilmesine üzüldüm, hem de konu sahibine üzüldüm nasıl zoruna gitti ağırına gitti ki hakaret edecek konuma geldi... Karmaşık duygular içerisindeyim.

Ne siniri kocası onu gayet sakinlestirdi zaten sacma sapan bi açıklama ile. Burda hepimiz olayın ic yüzünü göstermeye çalışınca niyeyse bize sinirlendi. Aldatılmış olmak onu sinirlendirmedi de bizim "bak sen de buna mı inandın, sunun sunun icin demistir kocan" dedik diye bize mi sinirlendi? Küfür etmesi tamamıyla onun kişiliği ile ilgili bu konuda, hassas bir konu oldugu icin degil yani. Öyle olsaydi konunun başından beri kahkaha atarak anlatmazdi olayi, bize edilen küfürleri kocasina ederdi. Ama öyle olmadi degil mi?

Buradakilerin it sürüsü olmasına kadar laf edebilen birinin anneligine neden laf etmeyelim? Annelik sadece yedirip içirmek midir? Hayır onu hayvanlar alemindekiler de yapıyor. Önemli olan durusuyla karakteriyle kararlariyla ornek olup iyi insan yetistirmektir. Bunun icin de ben ecrin'e üzülüyorum.

Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama bakın durum iyi niyetle bakılacak bir sey degil ki. Umarım bu naifliginiz hep devam eder :)

Kendimize hakim olamadık diye ana avrat küfür etmiyoruz burada kimseye..
Ne olursa olsun kendisini frenlemesi lazım..
Söylenen sözler çok çirkin..
Bana niye sariyorsunuz:) ben desteklemiyorum konu sahibini emin ol kendisi de biliyor zaten bunu ... İsim vermedim konudaki kişileri de kastettiğimi düşünmüyorum genel olarak söyledim inanın.. siz haklısınız ama kimse evladından vuramaz kimseyi ... ( Sizin için söylemiyorum )

Cocugumla ilgili bi daha yorum yapma ve bi "S***** G** (Defol)" tamam ?

Çocuğunla ilgili yorum yapmıyorum farkındaysan senin ve kocisinle ilgili yorum yapıyorum. Sizin evladınız oldugu icin ona üzülüyorum. Çocugun söyle böyle mi dedim? Hangi yorumda bulundum cocugunla ilgili. 24 yasinda ve okudugunu anlamiyorsunuz üstelik aldatıliyorsunuz büyük ihtimalle. Sizin adınıza da üzülürdüm ama ı ı, ne ekersennonu biçersin tercih ettiğiniz hayat böyleyse neden üzüleyim ki.

Allah ecrin'in yüzüne baksın insallah

O olay bununla kıyaslanamaz. Tüm forumun zekasına hakaret eden bir üyenin konularına yazmayalım gaza gelmeyelim banlanmayalım dedikleri için atıldılar. Efendi efendi protesto ediyorlardı.Küfür hakaret etmeden.
Buradan tekrar selam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…