- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Konu sahibi hakaretlerinden dolayı suçlu o kesin ve hiç yakışmadı. Ama yangına körükle gitmek de buna denir en can alıcı noktadan vurmayın arkadaşlar evlat falan...Çocuğundan vurmayın lütfen aşırı sinirli ve ne dediğini bilmiyor... Herkes sinirlenir ama kimse evladına kötülük etmez hele de seve okşaya güle oynaya dünyaya getirdigi bebeğe kötülük etmez... Şahsına konusursaniz belki sakinleyebilir
Eminim ki bi siteden atma kadar sarsıcı ceza vermeyecekler. Onu daha büyük! suçlar için yapıyorlar.Ecrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.
Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..
İsmini yanlış söylüyorsun 1 2. Sesini duymadığın yüzünü görmediğin 1 kez bile tanismadigin selamlasmadigin biri için böyle düşünmen çok mantıklı kutluyorum seni de. Bende merak ediyorum ve bi an önce gitmek istiyorum mümkünse komple silsinler beni burdan nefret ettim bi daha da üye olursam buraya.
İyi edersin. Kimse kocana ve Ramazan diye kaydettiği kızlara söyleyemediğin küfürleri burada dinlemek, senden hakaret işitmek zorunda değil. İstersen bana da küfür yaz bu da umrumda değil, tıpkı aldatılıp aldatılmamanın umrumda olmadığı gibi.
Haklı demiyorum ki haksız , kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ama alaya alındığı için kendine hakim olamadı orası çok net... Bazıları var ki insanın bam teline basıyor kocasını ondan daha iyi tanıyor gibi tavırlar takınıyor...Konu sahibi hakaretlerinden dolayı suçlu o kesin ve hiç yakışmadı. Ama yangına körükle gitmek de buna denir en can alıcı noktadan vurmayın arkadaşlar evlat falan...
İsmi ramazan olsun o zaman. Farketmez. Ecrin olduguna da eminim ya neyse..
Sesinizi duymak ne degistirir? Ben yazdıklarınızı okuyorum. Bakın gayet isteyerek ve tatmin olarak küfürler hakaretler... Üstelik sizi muhtemelen aldatan kocanızı korumak için yapiyorsunuz bunu. Hani size yalan söyleyip sinava girmeyen, size cinsel anlamda yaklasmayan, bir kızı erkek ismiyle kaydeden... ve eminim ki daha ne fiyaskoları var bu adamın.
Deseniz ki evet güvenmiyorum ama sabretmek istiyorum bir müddet daha. Yine anlaşılır ama siz ayakta uyutulmayı bile isteye tercih ediyorsunuz. Burda hepimiz sizi uyarirken küfürlere başlıyorsunuz. Siz isterseniz 100 ayri kadinla aldatilin benim hayatimda yaprak oynamaz. Ama siz ve kızınız için hayat öyle sorunsuz devam etmez.
He ama sizin mideniz alıyorsa devam edin. Banane. Ben bir tek çocuk için üzülürüm. Allah onun yardımcısı olsun, insallah önüne örnek alabileceği cok iyi insanlar çıkar da o da kendini sekillendirir doğru örneklere bakarak
Bas git o zaman işine ne işin var burada yorum yapıyorsun
Haklı demiyorum ki haksız , kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ama alaya alındığı için kendine hakim olamadı orası çok net... Bazıları var ki insanın bam teline basıyor kocasını ondan daha iyi tanıyor gibi tavırlar takınıyor...
İşin iç yüzünü bilmeden ağır yorum yapan insan çok. Ama ne yapalım hepimiz küfür edelim o zaman birbirimize batıralım forumu. Mesaj da attım konu sahibini sakinleştirmek için yani hem küfür edilmesine üzüldüm, hem de konu sahibine üzüldüm nasıl zoruna gitti ağırına gitti ki hakaret edecek konuma geldi... Karmaşık duygular içerisindeyim.Haklı demiyorum ki haksız , kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ama alaya alındığı için kendine hakim olamadı orası çok net... Bazıları var ki insanın bam teline basıyor kocasını ondan daha iyi tanıyor gibi tavırlar takınıyor...
Çocuğundan vurmayın lütfen aşırı sinirli ve ne dediğini bilmiyor... Herkes sinirlenir ama kimse evladına kötülük etmez hele de seve okşaya güle oynaya dünyaya getirdigi bebeğe kötülük etmez... Şahsına konusursaniz belki sakinleyebilir
Kim insan olsun? Annenden büyük kadına konuşma tarzına bak, zıvanadan çıkacağın tek mesajı yok üstelik.Hassiktir ordan terbiyesizligime veriyormus siz önce insan olun INSAN
Konu sahibi size ve diğer üyelere ettiği hakaretlerde kesinlikse haksız fakat sizin bu konuşma şekliniz de çok kırıcı.Sizinle birlikteyken "Ramazan abi"yi düşünen kocişinizle mutluluklar
Bana niye sariyorsunuz:) ben desteklemiyorum konu sahibini emin ol kendisi de biliyor zaten bunu ... İsim vermedim konudaki kişileri de kastettiğimi düşünmüyorum genel olarak söyledim inanın.. siz haklısınız ama kimse evladından vuramaz kimseyi ... ( Sizin için söylemiyorum )Kendimize hakim olamadık diye ana avrat küfür etmiyoruz burada kimseye..
Ne olursa olsun kendisini frenlemesi lazım..
Söylenen sözler çok çirkin..
Cocugumla ilgili bi daha yorum yapma ve bi "S***** G** (Defol)" tamam ?
O olay bununla kıyaslanamaz. Tüm forumun zekasına hakaret eden bir üyenin konularına yazmayalım gaza gelmeyelim banlanmayalım dedikleri için atıldılar. Efendi efendi protesto ediyorlardı.Küfür hakaret etmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?