Whatsapp'daki kız

Meslek, hobiler fobiler konuşulmuş.
Müşteriymiş demek tabii bende bikini almaya gitsem 200-300 tl lik bende şeceremi dökerdim ortaya. Telefonumu da veririm ki elin adamı olur olmaz zamanlarda belki aramak falan ister.

Telefonu hep ortada ve seslide canım bazen gözünün önünde alıyorum telefonu umursamiyor

Pek masum gelmedi bana bide abisine felan düşünmesi ne bilim.

Yani hani fotosu kız ismi ramazan ya manyak mıyım öyle birşey yapacak olsam WhatsApp da zaten belli diyor kız ismiyle kayıt etmemesinin sebebi de yine benim ofkemden

Haa anladım siz kızarsınız diye Ramazan diye kaydetmiş fakat sonra unutmuş öyle kalmış..

O zaman size naçizane bir önerim olacak. Sanıyorum ilişkide tartışmaktan, trip atıp, küsüp, barışmaktan zevk alan bir yapınız var.. Eşinizin masum olduğunu bildiğiniz zamanlarda bile sırf heyecan olsun, monoton hayatınıza renk katsın diye kavga çıkartıyorsunuz belki.. O da bu duruma alışmış olacak ki formaliteden önlemler alıyor. 'Lina kız ismi kaydetmeme kızar ama bi kızı erkek ismiyle kayıt edersem ondan korktuğumu düşündüğü için böyle birşey yaptığıma da inanır, sorun etmez' diyor.. Sizden korkması hoşunuza bile gidiyor olabilir. Sizin konu başında bu kadar keyifli olmanızın ve eşinizin yaptığı açıklamaya anında inanmış olmanızın sebebi de aslında en başından beri bu durumu (ben kızarım diye erkek ismiyle kaydetmiştir fikri) tahmin edebiliyor olmanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.. Aranızda belli bi uyum yakalamış gibi görünse de ciddi bi güven probleminiz var gibi. Bu çok sağlıklı bi iletişim şekli olmasa gerek.. Bu temele kurulmuş bir ilişki zamanla laçkalaşabilir, 'yanlış'lar normalleşebilir. Bence önlem almalısınız.. Umarım anlatabilmişimdir..

Hayır ben neden böyle uzun bi psikolojik tahlil yapma girişimine soyunduysam onu da anlamadım ama o kadar yazdım şimdi silemem
Hofff ders çalışmam lazım. Aha da gidiyorum..

WhatsApp ta beğeni de mi çıkmış ?

Birde madem müşteri abisine düşünmüş hobilerini biliyor meslegini felan neden artık başka biri ilgilenir diyor ki siz mi dediniz

Aahah yok ya aksine 6 senelik ilişkimiz boyunca toplasan 3 kez şiddetli kavgaettik 40 50 kere tartışma bunlardan 10 15 ı kıskançlığım yüzünden 1 saatten fazla da ayrı kalmazdik ikimizde alttan alabilen tipleriz az önce yine aradı arkadaşları da yanında moladaymis konuşturmak istedi kapattım artık konuyu. Dedim tamam da yaptığın ayıp yani kızla o kadar muhabbeti yapmaman lazım haklısın falan dedi öyle.

Birde madem müşteri abisine düşünmüş hobilerini biliyor meslegini felan neden artık başka biri ilgilenir diyor ki siz mi dediniz

Aynen ben dedim başkası ilgilensin diye abisine düşündü abisi de matematik öğretmeni 36 yaşında bekar daha o yüzden

Ben bakmam eşimin telefonuna ama bigün uyuyorduk uyandim ben sbaah benim tel kapalı onun teli aldım nette geziyorum, esimin telinde whatsapp grubu var iş yerinden bildirim geldi birden actim sonra yukarı yukarı kaydırıp okumaya başladım sıkıldım kapatacaktim bir arkadaşı yeni evliydi , eşinin fotoğrafı vardi bakayim derken sesli arama yaptı iki saat kapatamadım sonra bi telas kapadım nette gezmeye devam ettim uyandi verdim , 30 dk sonra cocuk aradj beni aramışsın diye ben bir utandım bir utandım...neden anlattim bilmiyorm hep anlatsim vardi birilerine rahatladim

8. sayfaya kadar okudum.

Kocanızdan alacağınız siniri "mantıklı" konuşan kadınlardan çıkarmak da ne?
Madem öyle konu açmayacaktınız ki gayet kibar ve mantıklı şeyler yazmışlar.
Sindiremeyeceğiniz bir durum olduğu ortada, bu kadar asabiyete bu anlamı çıkarıyorum ama affederim diyorsunuz bu da ikircikli bir diğer mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…