- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi NightStalker
-
Meslek, hobiler fobiler konuşulmuş.Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.
Yani genelde telefonunu ortada bırakıyorsa falan bende şüphelenmezdim herhalde sen kıskanma diye ismini farklı kaydetmesi yanlış ama canım eve gelince yüz yüze konuş böyle daha yanlış anlaşılır. Yine de sen bence ufak ufak kızı takip et eşini de tabi. Bir şey varsa muhakkak bir yerde hata yapacaktır -ki inşallah yoktur. Sonuç olarak yapmak isteyen başka telefon hat alır yine yapar insanlar neler yapıyor...
Seda oldugunu nasil anladin. Onu bir daha gecsen benim icin. Gozumden kacti. Ona gore yorum yapicam.
Pek masum gelmedi bana bide abisine felan düşünmesi ne bilim.Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.
Aldatiyor mu aldatmiyor mu kesin bilemem de . Killanman icin yeterince sebep yok mu sence. Simdi sen aldatmadigini mi ispatlamaya calisiyorsun.Facebook'a numara arattım canım
Yani hani fotosu kız ismi ramazan ya manyak mıyım öyle birşey yapacak olsam WhatsApp da zaten belli diyor kız ismiyle kayıt etmemesinin sebebi de yine benim ofkemden
WhatsApp ta beğeni de mi çıkmış ?Sabah uyandım ve eşimin telefonuna sarıldım bana her seferinde kazı çalışması yapip tarihi eser çıkarabildigim eğlenceli bi uğraş gibi geliyor. Şöyle ki eşim 1 senedir telefon kullanmaya başladı 4 senedir falan kullanmiyordu çok unutkan olup kaybettiği için. İş gereği aldı. Şimdi bu eşimin whatsapina baktım bi de ne göreyim.. bi tane kızcağız bu kizcagizin ismi de ramazan. Acaba dedim işyerinde 2 tane ramazan diye arkadaşı var onlarla mi alakalı hani bitanesi telefonu istedi de kızı falan mı kaydetti gibi düşündüm ama kızın fotoğraflarına bakıyorum begenilerine bakıyorum ramazan diye biri yok. O isyeriyle alakalı kimse de ekli değil. Eşim kesinlikle böyle eklemedir konuşmadır YAPMAZ-DI. Bana saygı duyar benden cekinirdi 6 senedir beraberiz. Şimdi bu eşim olcak adam şuan hazırlanıyor ise gidecek ve 2 3 defa yanıma geldi aşkım neyin var diyor biseyim yok diyorum gülüyorum allah allah sınırlı duruyorsun diyor. Tam olarak da günahını almak istemiyorum ama ise bi gitsin belasına atlicam.
Çünkü telefonuna kız ismi yazsa kan çıkacak evdehoslanmadigimi biliyo böyle şeylerden
Haa anladım siz kızarsınız diye Ramazan diye kaydetmiş fakat sonra unutmuş öyle kalmış..
O zaman size naçizane bir önerim olacak. Sanıyorum ilişkide tartışmaktan, trip atıp, küsüp, barışmaktan zevk alan bir yapınız var.. Eşinizin masum olduğunu bildiğiniz zamanlarda bile sırf heyecan olsun, monoton hayatınıza renk katsın diye kavga çıkartıyorsunuz belki.. O da bu duruma alışmış olacak ki formaliteden önlemler alıyor. 'Lina kız ismi kaydetmeme kızar ama bi kızı erkek ismiyle kayıt edersem ondan korktuğumu düşündüğü için böyle birşey yaptığıma da inanır, sorun etmez' diyor.. Sizden korkması hoşunuza bile gidiyor olabilir. Sizin konu başında bu kadar keyifli olmanızın ve eşinizin yaptığı açıklamaya anında inanmış olmanızın sebebi de aslında en başından beri bu durumu (ben kızarım diye erkek ismiyle kaydetmiştir fikri) tahmin edebiliyor olmanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.. Aranızda belli bi uyum yakalamış gibi görünse de ciddi bi güven probleminiz var gibi. Bu çok sağlıklı bi iletişim şekli olmasa gerek.. Bu temele kurulmuş bir ilişki zamanla laçkalaşabilir, 'yanlış'lar normalleşebilir. Bence önlem almalısınız.. Umarım anlatabilmişimdir..
Hayır ben neden böyle uzun bi psikolojik tahlil yapma girişimine soyunduysam onu da anlamadım ama o kadar yazdım şimdi silemem
Hofff ders çalışmam lazım. Aha da gidiyorum..
Birde madem müşteri abisine düşünmüş hobilerini biliyor meslegini felan neden artık başka biri ilgilenir diyor ki siz mi dediniz
e madem açıkladığında anlayabilip tamam dediniz demek ki baştan söyleyebilirdi.. o kadar da kan çıkacak mevzu değil demek ki..
Kız benim destanla anlattığımı iki cümleye komuşsun, helal ossun sana.e madem açıkladığında anlayabilip tamam dediniz demek ki baştan söyleyebilirdi.. o kadar da kan çıkacak mevzu değil demek ki..
Bu konuda gülme emojisinin yakışacağı tek mesaj bu
Değil çünkü ona da kizicamramazan dıye kaydetceğine seda hanım musteri tarzında da kaydedebılırdı.
Bu durum sızcede sacma değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?