- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.243
- 798
- Konu Sahibi NightStalker
-
tamam onu diyorum işte..Müşteri ekledim haberin olsun askim diye söylese de kizicaktim.
Helallllll beeeeeekocanın telefonunu karıştırmak çoook ıııyııııppppp aaaaaaaa.
bunu diyenler kocasını izletmek için dedektif tutacak potansiyeldedir emin ol .:)
kocanın telefonunu kurcalamaycam da kiminkini kurcalaycam ki...
tamam onu diyorum işte..
şimdide kızdınız ne değiştiki.
Tamam ama içimde kalır söylemezsem.Zaten gerçekten aldatılsa da boşanmayacağım yok öyle demişti şimdi bazılarınız kocanın açıklaması saçma maçma ne inanıyorsun demiş ama o kocasına inanmayı tercih etti. Alenen de aldatılsa boşanmayacaktı en baştan dedi bu yüzden parmaklarınızı yormayın bence buna inandın mı aldatıyor gibi şeyler yazarak...
Canim oncelikle cok iyi yapiyorsun bizimde telefonlarimiz ortada yada yemege filan gideriz atar benim cantaya istedigim zaman bakarim istedigim zaman rehberede mesejlarada vatsapada bakarim. Benim esim herseyi paylasiyoruzda telefonumu paylasamayacagiz her ozele giriliyorda telefonami girilmiyor? KOCOMA GOVENOOYOROMMM diyenlerden degilim evet bugune kadar hic kari kiz olaylarinda bana yanlisini gormedim ama asla yaomaz demiyorum.oda benim telefonama bakar bu konuda sikinti yok bence.ramazana gelince iyice gozetle aksam al eline telefonunu hayirdir bu ramazan kim diye sor bakalim.
Abisine ayarlayacağı içinmişTamam ama içimde kalır söylemezsem.
Bi insan en fazla iki üç kez konuşacağı müşterisinin
Medeni durumunu, tahsilini, kitap okuma gibi zevklerini nerden ve neden bilir
Kitap mi okuyormus bayagida yakindan tanıyormuş ramazani. Seda miydi ?Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.
Merhaba ,Sabah uyandım ve eşimin telefonuna sarıldım bana her seferinde kazı çalışması yapip tarihi eser çıkarabildigim eğlenceli bi uğraş gibi geliyor. Şöyle ki eşim 1 senedir telefon kullanmaya başladı 4 senedir falan kullanmiyordu çok unutkan olup kaybettiği için. İş gereği aldı. Şimdi bu eşimin whatsapina baktım bi de ne göreyim.. bi tane kızcağız bu kizcagizin ismi de ramazan. Acaba dedim işyerinde 2 tane ramazan diye arkadaşı var onlarla mi alakalı hani bitanesi telefonu istedi de kızı falan mı kaydetti gibi düşündüm ama kızın fotoğraflarına bakıyorum begenilerine bakıyorum ramazan diye biri yok. O isyeriyle alakalı kimse de ekli değil. Eşim kesinlikle böyle eklemedir konuşmadır YAPMAZ-DI. Bana saygı duyar benden cekinirdi 6 senedir beraberiz. Şimdi bu eşim olcak adam şuan hazırlanıyor ise gidecek ve 2 3 defa yanıma geldi aşkım neyin var diyor biseyim yok diyorum gülüyorum allah allah sınırlı duruyorsun diyor. Tam olarak da günahını almak istemiyorum ama ise bi gitsin belasına atlicam.
e bi zahmet.Değil çünkü ona da kizicam
telefonu karıştırmak başlı başına yanlış zaten. hiç tarihi eser hihihi diye güzellemeye çalışmayın, saygısızlık bence. ne bulmayı umuyosunuz? hadi bunu buldunuz neden sormuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?