Whatsapp'daki kız

Canim oncelikle cok iyi yapiyorsun bizimde telefonlarimiz ortada yada yemege filan gideriz atar benim cantaya istedigim zaman bakarim istedigim zaman rehberede mesejlarada vatsapada bakarim. Benim esim herseyi paylasiyoruzda telefonumu paylasamayacagiz her ozele giriliyorda telefonami girilmiyor? KOCOMA GOVENOOYOROMMM diyenlerden degilim evet bugune kadar hic kari kiz olaylarinda bana yanlisini gormedim ama asla yaomaz demiyorum.oda benim telefonama bakar bu konuda sikinti yok bence.ramazana gelince iyice gozetle aksam al eline telefonunu hayirdir bu ramazan kim diye sor bakalim.

1 sat ortadan kayboldum yorumlar almış başını gitmiş. Madem kızacağınızı biliyor neden numara alıyor. Madem alıyor neden Ramazan çıkıyorum. Madem kan çıkacak ha Seda müşteri yazdığında kan çıkmış ha Ramazan ben her ikisinde de kan çıkartacaksam çıkartırdım. Neyse sizin ilişkiniz bize karımak düşmez. Mutluluklar o halde

Helallllll beeeeee

Zaten gerçekten aldatılsa da boşanmayacağım yok öyle demişti şimdi bazılarınız kocanın açıklaması saçma maçma ne inanıyorsun demiş ama o kocasına inanmayı tercih etti. Alenen de aldatılsa boşanmayacaktı en baştan dedi bu yüzden parmaklarınızı yormayın bence buna inandın mı aldatıyor gibi şeyler yazarak...

tamam onu diyorum işte..
şimdide kızdınız ne değiştiki.

Bişey değişmedi eklememesi lazım bundan sonra daha dikkatli olur diye düşünüyorum bi baskı gibi düşünebilirsiniz ama bizim yıllardır süren bi düzenimiz var karşılıklı ve müşterisi de olsa olmaz bana ters bende yapmam

Tamam ama içimde kalır söylemezsem.
Bi insan en fazla iki üç kez konuşacağı müşterisinin
Medeni durumunu, tahsilini, kitap okuma gibi zevklerini nerden ve neden bilir

En güzeli.. hallettik problemi

Ramazan ayındayız belki fitre verecek olduğu kişiyi eklemiş
Olumlu düşüncede son noktam...
Telefon karıştırmak neden canısı?

Yanlış hatırlamıyorsam evlenmeden önce de kızlarla chat yaparken yakalamıştınız ve söz almıştınız bir daha olmasın diye, gördüğünüz gibi söz verdi, benden korktu erkek yazdı vs. olayları sizin kendinizi kandırmanız için bir yöntem, '' ağacın gövdesi benim olduktan sonra gölgesin de kim oturursa otursun '' mantığında biri iseniz, kurcalamayın hiç bir mevzuyu.

Sadece bu konu için boşanın diyemem ama siz de aslında çok iyi biliyorsunuz ki, eşiniz gözü kapalı güvenilecek biri değil.

Kendiniz ve bebeğinizin huzuru için kurcalamayın.

Kitap mi okuyormus bayagida yakindan tanıyormuş ramazani. Seda miydi ?

Merhaba ,
Bence Ramazan adlı şahıs kızının fotosunu falanda koymuş olabilir,

Ramazan 'ı kendi telefonunuzdan arayın başka bir isim söyleyin bakarsınız bayan mı açacak telefonu ..olmaz mı ?

Konuya şöyle bir baktım da kocam olacak adamla başlayıp belasına atlıcam,
Aricam şimdi, şimdi canına okicam bekleyinlerden,

Konu sonunda ki size nasıl dönebildiniz hayretler içindeyim.
Sanırım bütün olay 15 dakika falan sürdü ^^
Bakınız şuan siz;

- hııı öyle mii hııımmm biliyosun ama buna çok kızıyorum kan falan da çıkabilirdi..
hııı tamam tamam bir daha kaydetme tamam
tamam tamam anladım..
haaa kapatmadan akşam gelirken ekmek al agbcfzaxlşzcnc

Tüm sayfaları okudum, olanlara yorumsuz kalmayı tercih ediyorum ama bundan sonrası için naçizane tavsiyem, eşinizin abisiyle ilk fırsatta karşılaşmaya, görüşmeye çalışın ve kaynınıza "abi eşim sana bir eş adayı bulmuş, kız öğretmen, okumayı seviyor, güzel de, tam sana göre, sizi bir tanıştıralım." deyin. Tabi bunu eşinizin yanında yapın ve eşinizin tepkilerine bir dikkat edin bakalım. :)

Zaten eşinizin niyeti de kızı abisiyle tanıştırmaktı, hayırlı bir işe aracı olmuş olursunuz. :)

telefonu karıştırmak başlı başına yanlış zaten. hiç tarihi eser hihihi diye güzellemeye çalışmayın, saygısızlık bence. ne bulmayı umuyosunuz? hadi bunu buldunuz neden sormuyosunuz?

Telefon kurcalamak hiç de yanlış değil işte o kurcalamayan kadınlar benim Kocam aldatmaz benim Kocam yapmaz vs diyenler...telefonuna bakin bi bakalım neler çıkacak. ..böyle polyanacilik oynamayın Allahaşkına...ben eşimin telefonuna kurcalayip ilişkisini öğrendim daha fazla ilerlemeden...senin eşinde is yokmuş dersin şimdi kesin yooo emin ol birçoğu yapıyor ya da aklından geçiriyor bana kimse masal anlatmasını yok çok ayıp vs diye belki evli bile degilsin dir ki böyle bişey söylediğine göre bence öyle neyse size durust hayatınız da mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…