Whatsapp'daki kız

Bundan sonra konuştuğu kadınları telefondan silip eve gelir. Evden çıkınca da yine ekler ahmetleri ramazanları.

Kızacağını bildigim icin Ramazan diye ekledim cevabı daha da şüphe uyandırıcı ayrıca. Siz kızı görseniz de adını bulamayın diye kaydetmis öyle ya da belki isimlere bakarken resim gözünüzden kaçar diye.

Alabileceginiz en mantıksız açıklamayı almışsınız ve iciniz rahatlamıs şaşılacak şey. Bundan sonra bu aldatılma şüphelerini kocaniza söylemeyin de olay yalama olmasn iyice.
 
Ooooy dağlar dağlar buraya dert açmak ayrı bi dert onyargili yorumlara kendini açıklamak apayrı bi dert o yüzden susucam yorumlarınızı okuyorum devam edin. Soranlar olmuş konuyu açıklığa kavuşturduk sıkıntı yok mağazada o bölümde herkes tanıyor bu kizcagizi. Sevgiler..
 

Kız müşteri, alacağı siparişler vardı ama bu süreçte adını sormadım, adını bilmeyince de öylesine Ramazan diye kaydettim dese bir nebze daha mantıklı.

Mı ?

Bilemedim ‍ hiçbir türlü oluru yok.

En iyi abisiyle tanıştırma sürecini hızlandırıp, gözlemlemek.
 
Süper bi yorum olmuş bı an acaba psikolog falan mı diye düşünmeye başlamıştım :)
 
Son düzenleme:

E kocanız kimsenin tanımadığı bir kızla mı aldatır sizi sizce? Yoksa sık sık görebilecehi biriyle mi daha kolay yakınlık kurar?

Ayrıca kızcağız da değil bildiginiz müsteriniz. Kızcağız diyerek kisiyi umursanmayacak biri konumuna getiriyorsunuz ama öyle olmadığını siz de biz de biliyoruz.

Sanırım yaşınızla alakalı bu aldatma konusunda garip bir komplekse girdiniz. Ama yapmayn bunu kafanızdaki soru isaretlerini paspas altı yaparak bir yere varamazsınız
 
Bende bi iş var bunda. Benim kardeşim de telefonuna biz öğrenmeyelim diye kız ismiyle sevgilisini kaydetmişti beni şüphelendirdi.
 
şimdi de kızcağız oldu

elti adayı
 
Ya herkes tepki göstermiş ama konu sahibi bence sadece bebekli monoton hayatına renk gelsin, BDV'ye anlatacak popüler bir konusu olsun istemiş bu kadar. Dinlenebilecek en saçma açıklamayı dinlemiş, yani kıllanmayacağın varsa bile kıllanırsın ama kadının boşanma falan niyeti yok cidden aldatılsa dahi. Buraya her ne kadar umursamaz gözükse de eminim bu açıklamayı kendisi de kafaya takacak ama sadece kendine eziyet çektirecek.

Konu sahibi bence bu saatten sonra "telefon karıştırma" olayını bırakın gram boşanma niyetiniz yoksa. Bir gün bir durum görür, kaldıramazsınız, kendi kendinize eziyet ettiğinizle, adama da sahte güler yüz gösterdiğinizle kalırsınız. Kaldıramayacağınız şeyleri yapmayın, sonucu ağır olur.
 
Sizin tavırlariniz ve tepkileriniz bana hep değişik geliyor
bundan önceki aldatmayan koca var mı konularında verdiğiniz cevaplar hep kemalim yapmaz tarzında kusura bakmayın ben sizin konulariniz in en başından beri esinizin güven vermeyen bir tarafı olduğunu bir şekilde bu sizin önünüze geldiğinde de söylediği bahane inanmak istediğiniz için inandiginizi düşünüyorum
Allah pişman etmesin
 
Merhaba linam.Bence hemen suclamayin esinizi.benimde halam rehbrimde bı erkek resmi olarak gözükuyordu.meger halam telefonunu değiştirmiş
 
Herkes ne kadar da iyi niyetli eslerinin telefonunu ASLAAAA karıştırmıyor çünkü cok ayıpppppp ! Karıştıranlar büyük bir yanlış içerisinde.. valla konu sahibi en iyisini yapmissin karistirmakla. (Ha öğrendikten sonraki tavrın beni ilgilendirmez)
Ben de bir zamanlar karıştırmayanlardandım bir gün şeytan dürttu kariştirayim dedim bazi seyleri görmüş oldum.. kimseye güvenilmez ben babama bile güvenmem erkek degil mi hepsi ayni b*k.
 
Evli değilim, sevgilim de yok; lakin olsa ben de ara ara bakarım, niçin bakmayayım ki hele de evliysem? Bu devirde kime güven olur ki? Ben kendimden başkasına aldatma konusunda kefil olamam mesela, ne kadar düzgün biri olursa olsun, körü körüne güvenmeyi aklım almıyor. Gerçi en çok da bu güvenip evlenenler aldatılıyor görüyoruz forumda, hiç aklıma gelmezdi diyorlar, ha bi de klasik laflarıdır güvenmediğin adamla niye evlendin, kurcalama telefonu vs. vs.. Ben kendime güvenince adam beni aldatmayacak mı yani? Bi de bu var, insanın özgüveni ile karşıdaki adamın karaktersizliğini nasıl bağdaştırıyorsunuz.
Arkadaşım sen de numarayı bir yere kaydedip, facede instada bir arat. Bak bakalim kim çıkacak.
 

10 kez begen olsaydı tıklardım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…