- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bundan sonra konuştuğu kadınları telefondan silip eve gelir. Evden çıkınca da yine ekler ahmetleri ramazanları.
Kızacağını bildigim icin Ramazan diye ekledim cevabı daha da şüphe uyandırıcı ayrıca. Siz kızı görseniz de adını bulamayın diye kaydetmis öyle ya da belki isimlere bakarken resim gözünüzden kaçar diye.
Alabileceginiz en mantıksız açıklamayı almışsınız ve iciniz rahatlamıs şaşılacak şey. Bundan sonra bu aldatılma şüphelerini kocaniza söylemeyin de olay yalama olmasn iyice.
Süper bi yorum olmuş bı an acaba psikolog falan mı diye düşünmeye başlamıştım :)Haa anladım siz kızarsınız diye Ramazan diye kaydetmiş fakat sonra unutmuş öyle kalmış..
O zaman size naçizane bir önerim olacak. Sanıyorum ilişkide tartışmaktan, trip atıp, küsüp, barışmaktan zevk alan bir yapınız var.. Eşinizin masum olduğunu bildiğiniz zamanlarda bile sırf heyecan olsun, monoton hayatınıza renk katsın diye kavga çıkartıyorsunuz belki.. O da bu duruma alışmış olacak ki formaliteden önlemler alıyor. 'Lina kız ismi kaydetmeme kızar ama bi kızı erkek ismiyle kayıt edersem ondan korktuğumu düşündüğü için böyle birşey yaptığıma da inanır, sorun etmez' diyor.. Sizden korkması hoşunuza bile gidiyor olabilir. Sizin konu başında bu kadar keyifli olmanızın ve eşinizin yaptığı açıklamaya anında inanmış olmanızın sebebi de aslında en başından beri bu durumu (ben kızarım diye erkek ismiyle kaydetmiştir fikri) tahmin edebiliyor olmanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.. Aranızda belli bi uyum yakalamış gibi görünse de ciddi bi güven probleminiz var gibi. Bu çok sağlıklı bi iletişim şekli olmasa gerek.. Bu temele kurulmuş bir ilişki zamanla laçkalaşabilir, 'yanlış'lar normalleşebilir. Bence önlem almalısınız.. Umarım anlatabilmişimdir..
Hayır ben neden böyle uzun bi psikolojik tahlil yapma girişimine soyunduysam onu da anlamadım ama o kadar yazdım şimdi silemem
Hofff ders çalışmam lazım. Aha da gidiyorum..
Ooooy dağlar dağlar buraya dert açmak ayrı bi dert onyargili yorumlara kendini açıklamak apayrı bi dert o yüzden susucam yorumlarınızı okuyorum devam edin. Soranlar olmuş konuyu açıklığa kavuşturduk sıkıntı yok mağazada o bölümde herkes tanıyor bu kizcagizi. Sevgiler..
Süper bi yorum olmuş bı an acaba psikolog falan mı diye düşünmeye başlamıştım :)
şimdi de kızcağız olduOoooy dağlar dağlar buraya dert açmak ayrı bi dert onyargili yorumlara kendini açıklamak apayrı bi dert o yüzden susucam yorumlarınızı okuyorum devam edin. Soranlar olmuş konuyu açıklığa kavuşturduk sıkıntı yok mağazada o bölümde herkes tanıyor bu kizcagizi. Sevgiler..
Yanlışınız var konunun başında da kızcağız zaten bana da tuhaf geldi .şimdi de kızcağız oldu
elti adayı
Herkes ne kadar da iyi niyetli eslerinin telefonunu ASLAAAA karıştırmıyor çünkü cok ayıpppppp ! Karıştıranlar büyük bir yanlış içerisinde.. valla konu sahibi en iyisini yapmissin karistirmakla. (Ha öğrendikten sonraki tavrın beni ilgilendirmez)
Ben de bir zamanlar karıştırmayanlardandım bir gün şeytan dürttu kariştirayim dedim bazi seyleri görmüş oldum.. kimseye güvenilmez ben babama bile güvenmem erkek degil mi hepsi ayni b*k.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?