Whatsapp'ta şarkı paylasmak

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar 5 senelik evliyim. Gene biraz ufak bi konudan dolayı tartıştık .
Normalde eşim whatsapp 'ı sadece mesajlaşmak için kullanır durumlara bile bakmaz paylaşmaz. Hiçbir sosyal ağda bişey paylaşmaz kolay kolay. Ben paylaşırım ortak hesabımızda hatta ki oda çok nadir . Beraber fotoğrafımızı felan paylaştığım zaman adamın suratı değişir ne gerek var ki gibisinden konuşur.

Neyse bugün sabah köpeklerini gezdirirken ormanlık bi alanda çekmiş etrafı felan durumda paylaşmış. Aa dedim sen paylaşım yapmazdın, gülüştük öyle.

1-2saat sonra arabada giderken yolu çekmiş arkada şarkı son ses şarkıda bi ay doğar ilk akşamdan geceden. Şarkının kısmı "bir güzeli bir çirkine vermişler kısımları. (Eşimin benden çoook önce bi sevgilisi varmış bu askerdeyken onu zorla evlendirmişler işte askerden kaçıp gelmek istemiş gelememiş vs . Ben bunu tesadüf öğrenmiştim) o şarkı bunu hatırlattı bana direk.

ay benim birden sinirim bozuldu aradım ne mânâ bunu paylaşman gerek mi var böyle şeylere dedim. Bugüne kadar paylaşım yapmayan adam şarkılar paylaşasın mı tuttu dedim hoşuna gittiği için paylaşmış. (Şarkıyı ilk defa dinlemiyor ki hoşuna gidip paylaşsın zaten var olan bi şarkı)sinirlendi suratıma kapattı. Kaldırmış durumu benide engellemiş.
Sizce de saçma değil mi kızlar bu yaptığı ?böyle bişey yapmayan adam durup dururken yeni bişeyler çıkarıyor. Hayır çektiği yolda Allahın yolu bomboş dümdüz yol . Sanırsın deniz manzarası vs varda videoya çekesi gelsin. Sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyor mu? Bana mı saçma geliyor bitek?..

Son düzenleme:
Normalde eşim whatsapp 'ı sadece mesajlaşmak için kullanır durumlara bile bakmaz paylaşmaz. Hiçbir sosyal ağda bişey paylaşmaz kolay kolay. Ben paylaşırım ortak hesabımızda hatta ki oda çok nadir . Beraber fotoğrafımızı felan paylaştığım zaman adamın suratı değişir ne gerek var ki gibisinden konuşur.

Neyse bugün sabah köpeklerini gezdirirken ormanlık bi alanda çekmiş etrafı felan durumda paylaşmış. Aa dedim sen paylaşım yapmazdın, gülüştük öyle.

1-2saat sonra arabada giderken yolu çekmiş arkada şarkı son ses şarkıda bi ay doğar ilk akşamdan geceden. Şarkının kısmı "bir güzeli bir çirkine vermişler kısımları. (Eşimin benden çoook önce bi sevgilisi varmış bu askerdeyken onu zorla evlendirmişler işte askerden kaçıp gelmek istemiş gelememiş vs . Ben bunu tesadüf öğrenmiştim) o şarkı bunu hatırlattı bana direk.

ay benim birden sinirim bozuldu aradım ne mânâ bunu paylaşman gerek mi var böyle şeylere dedim. Bugüne kadar paylaşım yapmayan adam şarkılar paylaşasın mı tuttu dedim hoşuna gittiği için paylaşmış. sinirlendi suratıma kapattı. Kaldırmış durumu benide engellemiş.
Sizce de saçma değil mi kızlar bu yaptığı ?böyle bişey yapmayan adam durup dururken yeni bişeyler çıkarıyor. Hayır çektiği yolda Allahın yolu bomboş dümdüz yol . Sanırsın deniz manzarası vs varda videoya çekesi gelsin. Sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyor mu? Bana mı saçma geliyor bitek?..
Eşinizin maksadı nedir bilemeyiz tabi sonuçta sizin eşiniz en iyi siz tanır siz bilirsiniz bişeyde varsa kadınlar hissediyor bunu genelde ama bu aralar herkes arabada şarkı dinlerken yolu cekip öyle paylaşım yapıyolar belkide şarkının bi önemi yoktur.

Benim eşimde pek öyle durum falan paylaşmaz son zamanlarda o da başladı :) hatta aynı sizinki gibi araba da giderken bir şarkıyla durum paylaşmış ama aklıma hiç farklı bişey gelmedi. Herkes paylaşıyor bizimki de heves etti dedim herhalde. Bence gereksiz yere tartışmışsınız

ay benim birden sinirim bozuldu aradım ne mânâ bunu paylaşman gerek mi var böyle şeylere dedim. Bugüne kadar paylaşım yapmayan adam şarkılar paylaşasın mı tuttu dedim hoşuna gittiği için paylaşmış. (Şarkıyı ilk defa dinlemiyor ki hoşuna gidip paylaşsın zaten var olan bi şarkı)sinirlendi suratıma kapattı. Kaldırmış durumu benide engellemiş.
eşler de birbirini whatsapptan engelliyo mu ya?

O şarkıyı bende çok severim sürekli de dinlerim. Ama Bi anlam ifade etmiyor benim için

Ya Erik dalı dinleseydi:KK53::KK53:
Özellikle böyle ağlak şarkılar dinleyip acı çekmeyi seven insan dolu etraf :KK70:
Geçenlerde aynı şeyi ay tenli kadın şarkısı eşliğinde yaptım. Ne yani ay tenli bir kadına mı aşığım şimdi, vov :KK53:
O sarkiyla defalarca story atmisimdir hicte böyle bişi dusunmedim yani :KK70: eski sevgilimi baskasina vermediler :KK70:
Tüm ciddiyetimi kaybettim şuan kızlar :D :D 🤗

Back
X