- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Pelin Balis
Yani ben buna benzer bir şey için boşadım kocamı ama siz ne yaparsınız bilmem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim.Kesin bisey olsa hicbir tereddutum olmaz aninda giderim ama bu sekilde bi durumda Ben de ortada kaldim.Bundan sonra zaten olayı bildiğiniz için daha dikkatli olun belli etmeden eğer devam ediyorsa deliller toplayın hani gösterebiliceğiniz biliyorum canınızı sıkıcak ama sessiz kalıp düşünmekten iyidir diye düşünüyorum hiç ummadığı bir anda da içinizdeki herşeyi dökersiniz kanıtınızla birlikte en azından karşı çıkamaz ama ilk önce ne yapmak istediğinize karar verin zorlu bir dönem çünkü Allah yardımcınız olsun ❤
Ne konuştuklarını söyledi 2 saat
Isyerindeki olaylardan.Isle alakali degil.Isleri ortami ayni yas genc insanlar.Ben de hepsini taniyorum ara ara toplanip birisinin evine gidiliyor.Kiz erkek samimiler bence olabilir .Binooay olmustur telden de konusur ama goruntulu konusmayi anlayamam ,kaldiramamNe konuştuklarını söyledi 2 saat
Biz bi donem ayri yasiyorduk islerimiz dolayisiyla farkli sehirlerdeydik.O ara konusulmus.Normalde bi degisiklik yok aynikocam/sevgilim karşı cinsten bir "kanka"mla görüntülü 1,5 saat konuştuğumu ben gizlediğim halde öğrenip ne düşünecekse onu düşünürdüm..
sanırım hamilesiniz, siz bunu farketmeden önce davranışlarında değişim var mıydı ? az ilgilenmek, hamilelikte uzaklaşmak gibi ?
Yok konusma Isle alakali degil .esimin soylemesine gore isyerindeki kisiler ve yasanilan olaylarla alakaliymis.Herkes hemen hemen ayni yaslarda.Kizlarin biribiriyle surtusmeleri,kusmeler falan oluyor ara ara.Bana da anlatiyor bazen.Bu tarz olaylardan konustuk dedieşinizin mesleği ile ilgili bir durum olabilir mi? benim eşim bilgisayar mühendisi mesela tüm gün telefonda. görüntülü pek görüşmez ama ne bileyim yönlendirme gerektiren bir iş olabilir mi acaba? durumu en iyi siz tahlil edersiniz. bence de gözlemleyin bir süre.
Akşam oturun konuşun eşinizle derim malum erkek milleti kendini dehşet savunur savunurkende kandirilabilirsin yada nasıl sivadigini izlersin madem öyle bir şey yok o zaman beni kızla tanıştır bakalım gibi cümleler kurmani tavsiye ederim ha yok mok derse bilki aldatiliyorsun yada aldatildin malum ilk aldatmalarda hep kadinlariniı suçlarlar ilk aldatma benim suçum ikincisi senin suçun gibisinden kaynimdan biliyorum dikkat etmeni öneririm sen madem öyle bir durum sezdin hiç kavga etme konuşurken ben seni boynuzlasam hoş olurmu de kapak olsun sonrada yanından ayrıl kitle odanı ne hali varsa görsün sabah sabah kadarMerhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
art niyet yoksa o zaman dedikoduyu seven bir eşin varYok konusma Isle alakali degil .esimin soylemesine gore isyerindeki kisiler ve yasanilan olaylarla alakaliymis.Herkes hemen hemen ayni yaslarda.Kizlarin biribiriyle surtusmeleri,kusmeler falan oluyor ara ara.Bana da anlatiyor bazen.Bu tarz olaylardan konustuk dedi
2 saatte halledemezler onu.Belki türkiyenin meselelerini hallediyorlardır
Malûm uzun konu
Bence önce bi sorunun köküne inecek olursak eğer eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız, siz kendinizde ne gibi yanlışlıklar görüyorsunuz?Merhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?