Whatsapp'ta uzun sure baska bi kadinla goruntulu konusan es

Normal konuşsa isle ilgili bir durumdurş derdim. Ama insan 1 saat boyunca da görüntülü konuşmaz

Bundan sonra zaten olayı bildiğiniz için daha dikkatli olun belli etmeden eğer devam ediyorsa deliller toplayın hani gösterebiliceğiniz biliyorum canınızı sıkıcak ama sessiz kalıp düşünmekten iyidir diye düşünüyorum hiç ummadığı bir anda da içinizdeki herşeyi dökersiniz kanıtınızla birlikte en azından karşı çıkamaz ama ilk önce ne yapmak istediğinize karar verin zorlu bir dönem çünkü Allah yardımcınız olsun ❤
Tesekkur ederim.Kesin bisey olsa hicbir tereddutum olmaz aninda giderim ama bu sekilde bi durumda Ben de ortada kaldim.
Ne konuştuklarını söyledi 2 saat
Ne konuştuklarını söyledi 2 saat
Isyerindeki olaylardan.Isle alakali degil.Isleri ortami ayni yas genc insanlar.Ben de hepsini taniyorum ara ara toplanip birisinin evine gidiliyor.Kiz erkek samimiler bence olabilir .Binooay olmustur telden de konusur ama goruntulu konusmayi anlayamam ,kaldiramam

kocam/sevgilim karşı cinsten bir "kanka"mla görüntülü 1,5 saat konuştuğumu ben gizlediğim halde öğrenip ne düşünecekse onu düşünürdüm..

sanırım hamilesiniz, siz bunu farketmeden önce davranışlarında değişim var mıydı ? az ilgilenmek, hamilelikte uzaklaşmak gibi ?
Biz bi donem ayri yasiyorduk islerimiz dolayisiyla farkli sehirlerdeydik.O ara konusulmus.Normalde bi degisiklik yok ayni

eşinizin mesleği ile ilgili bir durum olabilir mi? benim eşim bilgisayar mühendisi mesela tüm gün telefonda. görüntülü pek görüşmez ama ne bileyim yönlendirme gerektiren bir iş olabilir mi acaba? durumu en iyi siz tahlil edersiniz. bence de gözlemleyin bir süre.
Yok konusma Isle alakali degil .esimin soylemesine gore isyerindeki kisiler ve yasanilan olaylarla alakaliymis.Herkes hemen hemen ayni yaslarda.Kizlarin biribiriyle surtusmeleri,kusmeler falan oluyor ara ara.Bana da anlatiyor bazen.Bu tarz olaylardan konustuk dedi

İş arkadaşına göre değişir. Esimin iş yerinden sadece bir kaç kişi ile samimiyeti var. Çoğu hep dertlerini eşime anlatır, akıl danışır. Onun icin onlardan biri olsa garipsemem çünkü ne anlattıklarıni bazen duyuyorum görüntülü konuşulsa (genelde odadan çıkarım çünkü bazen özel konular anlatıyorlar). Ama sizin hiç haberiniz olmayan birisi olsa insan otomatik olarak ilk bi garipser. Heleki görüşmeler hep sizin olmadığınız vakitlerde oluyorsa huylanir hatta. Takipte kalmaktan başka çare yok. Yada (nasıl gördüğünüze bağlı) direk sorun

Merhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
Akşam oturun konuşun eşinizle derim malum erkek milleti kendini dehşet savunur savunurkende kandirilabilirsin yada nasıl sivadigini izlersin madem öyle bir şey yok o zaman beni kızla tanıştır bakalım gibi cümleler kurmani tavsiye ederim ha yok mok derse bilki aldatiliyorsun yada aldatildin malum ilk aldatmalarda hep kadinlariniı suçlarlar ilk aldatma benim suçum ikincisi senin suçun gibisinden kaynimdan biliyorum dikkat etmeni öneririm sen madem öyle bir durum sezdin hiç kavga etme konuşurken ben seni boynuzlasam hoş olurmu de kapak olsun sonrada yanından ayrıl kitle odanı ne hali varsa görsün sabah sabah kadar

Yaz kızım üç kilo çimento... şaka bir yana işte ise o kız ve teknik yardım aldıysa açıklanabilir. İş saatleri dışında ise “ tükür oğlum suratına”...

Yok konusma Isle alakali degil .esimin soylemesine gore isyerindeki kisiler ve yasanilan olaylarla alakaliymis.Herkes hemen hemen ayni yaslarda.Kizlarin biribiriyle surtusmeleri,kusmeler falan oluyor ara ara.Bana da anlatiyor bazen.Bu tarz olaylardan konustuk dedi
art niyet yoksa o zaman dedikoduyu seven bir eşin var :-) :-)

Kanka ayağı demek... :işsiz: tez zaman da sizde karşı cinsten bi kanka bulup günlük bol bol görüntülü görüşün bakın bakalım kocanız ne tür yaftalarla size boşanma davası açacak....
Aklını başına devşir kocan pekte iyi yolda yürümüyor arkadaşım.

Burda okuduklarim nekadar üzücü.. Bosanmak insanlara artik nekadar kolay geliyor ya…

Ortada bir sorun var bu net.. bana soracak olursan Esinle konus. Gördügünü söyle ve neden konustugunu aciklamasini iste.. Belki hic ummadigin bir aciklama yapacaktir. Esini en cok taniyan sensin. Az cok anlarsin yalan söyleyip söylemedigini. Ama hemen bosaniyorum, ayriliyorum, gidiyorum diye hayatini sürdürürsen, üzülen hep sen olursun canim. Evlilik öyle hemen vaz gececek Kadar kolay birsey degil.

Merhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
Bence önce bi sorunun köküne inecek olursak eğer eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız, siz kendinizde ne gibi yanlışlıklar görüyorsunuz?
Eşinizi ihmal etmiş olabilr misiniz?
Bakımınızı ihmal etmiş olabiiir misiniz?
Evinizi ihmal etmiş olabilir misiniz?
tabili bunların hangisini yapmış olursanız olun eşinizin sizi aldatmasını doğrulamaz.eğer eşinizi seviyorsanız, sakin bir ses tonuyla gayet yumuşak bir şekilde “neden?” Sorusunu eşinize sorarak aramanız olacaktır. Aksi takdirde gerisi kavga kıyamet buraya yazarak kavgadan yana olmadığınızı anlıyorum. Bence böyle bir durumu kabul etmeyeceğinizi söyleyin ve annenizin evine gidin amacınız ayrılmak olmasa bile böylebir durumu hırsa değil duygusal kırgınlığa dönüştürerek eşinizin vicdan azabı çekmesini sağlayın, yaptığı yanlıştan “eyvah yakalandım.” Diyerek özür dilemesin. “Keşke yapmasaydım eşim bunu hak etmiyor.” Diyerek gelsin yanınıza. Sesinizi yükseltmeden evi terkedin ve kullanacağınız son cümleye öneri olarak “yazık.” Diyebilirsiniz çok etkili oluyor.

İş arkadaşıyla görüntülü ne konuşabilir eşiniz siz yanında yokken? Evrak mı gösterecek? Fotoğraf gönderebilirdi. Bir şey mi anlatacak? Normal arama ile halledebilirdi. Görüntülü konuşma yapmak bana hiç masum gelmedi.

Normal konuşma olsa yine okey de görüntülü konuşma ya sevdiğin birini görerek konuşmak yapılır ya da maalesef sanal seks için. Ama iş arkadaşıyla durum değerlendirmesi için yapılmaz. Tabi bunu yeyip yememek size kalmış🤷🏻‍♀️

yuzde yuz bi halt yiyor.ben kimseyle bu kadar uzun saat goruntulu konusmam heleki iş yerinden biriyse,kesin bi isler karistiriyor.cok zor olacak ama unutmus gibi yapin ve izlemeye gecin.mesela is yerine aniden surpriz yapip gidin yada ona farkli numaradan msj atin esini aldattigini biliyorum diyin bu yontem cok etkili

Back
X