Whatsapta cok uzun saatler cevrimici kalmak

Aycicegii56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
51
10
3
Merhaba arkadaslar?
Bu biraz genel bir soru olacak ama siz olsaydiniz whatsapta oglenden sabaha kadar 14-15 saat konusan birinin hayatinda biri oldugundan suphelen miydiniz? Bu yeterli bir delil midir?

erkekler yakın arkadaşıyla o kadar sohbet ediyor mu bilmem. ama ben ediyorum arkadaşımla oda hergün değil ama.

Yooo peşin hükümlü olmam.
Görümcem yurtdışında yaşıyor.
Kocamın abisi ile görümcemin saatlerce yazıştılarına, konuştuklarına çok şahit oldum.

whatsappta c.ici/c.disi nasil olunuyor. belki benim gibi bilmedigi icin hep aciktir.

Grubu vardır. insanlar bi şeyler paylaşıyordur. Bu kadar saat ç içi olmak normal gelmesede

Esas sorun bi insana whatsapp online süresine göre yargılamak mantıklı gelmedi

Nasıl o kadar saat takip ettiniz ki. Hiç mi çıkmadı bu kişi ihtiyaçları olduğunda falan.

Surekli boyle degil.Bazi gunler bazi zamanlar yedi sekiz saate dusuyor.Bir grubu yok ve arkadasimla konusuyorum demisti.Bu kadar uzun sure konusma durumu da yeni basladi...Takip edebiliyorum..Gerci artik kaldirdim telefonundan cunku yuzde doksan dokuz eminim gibi bi sey..Yine de sizlerin fikrini de almak istedim.Belki kuruyorumdur diye

eski erkek arkadaşım da sabah 4e kadar hep çevrimiçi kalıyordu. 3 4 saat kesintisiz çevrimiçiydi, ben o zamanlar konduramadım arkadaşıyla konuşuyodur fln dedim ama daha sonradan görüştüğü bir kız olduğunu öğrendim. Yani erkekler arkadaşlarıyla o kadar uzun konuşmuyor, büyük ihtimalle vardır

sizin sualinize en iyi yanit bir deyimimizden gelebilir bence:

- her sakalli kisiyi baban(iz) mi sandin(iz)...

bu tur ajanliklarla guclu bir bag yaratilamaz, guven hic olusturulamaz..

musterih kalin. ogrenmek istediginiz sorularin yanitlarini dogru yerlerde arayin.

Simdi sana whatsapptan yazismalarini takip edebilirsin bi program var diycemde...

Neyse bosver demiycem.

14-15 saat mi ?Sevgiliniz yoksa whatshoopu cıkaran adam mı ne yapıyo o kadar saat eee bu sevgili hiç uyumuyomu calışmıyomu ihtiyaclarını görmüyomu ortama fılan katılmıyo hayır girip cıksa neyse dicem ama sürekli acıkmış bende şüpelenirdim hep mi böyle yoksa bir iki seferlik mi??

Benim kocam gibi whatsapı açık unutuyor hatta öyle uyuyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…