- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
- Konu Sahibi Aycicegii56
-
Canim taradim galiba laptopumda yeni mesaj geldiginde haberdar ol diyor
Ama takip ettigimEvet aynen kzum.
Ama takip ettigim
Kisinin telefonundan mi girmem lazim bu bar codunu?
Evet daha farkli. Yani sadece mezaman kc dakkika girmis diye gorebiliyorsun. Ama ne yazistigini ve kimle yazistigini degil. Bunun icin onun teline gerek yok sen kendi telefonuna yukluyorsun uzaktan takipsapsik58 arkadasimizin bahswttiginden farkli bi sey mi bu
Burdan toplu cevapliyim kizlar.
Internette whatsappweb.com diye site var. Ordan bi seferligine mahsus telefonla bar kodunu okuyosun ve tamamdir. Bunun icin bi laptop lazim. Artik whatsapptn ne yaziliyosa aninda laptopa ulasiyor.
Tek eksisi, egerki gercekten aldatiliyosan ve adam uyanik olup siliyosa her konusmyi; silinen mesajlar direk laptoptanda silinir.
Dakik olup o silmedigi anini yakalrsan ancak bulursun biseyler.
Ornegin burda bi arkdasin kocasinin aldattigini ogrendik bu islemi yaptiktan 2 saat snra.
Yapmaniz gereken tek sey
1.whatsapptan whatsapp web secenegine basmak( bu sadece akilli telefonlarda var bunu blirtiyim)
2. Laptoptan www.whatsappweb.com a girmek.
3. Beliren bar kodunu telefonda okutmak.
4. Tamamdir bitti.
Telefonu takip edilen kisi bunu pek cabuk yakalayamaz, takip edildigini cok cabuk anlayamaz.
Onun telinden vaglanmam mumkun degil konusmuyoruz yaniBaglandinmi laptopa??? Hangi asamadasin?
Ozaman havada bulut ben bu isi unutBir kereligine mahsus; evet.
Onay lazim.
Onun telinden vaglanmam mumkun degil konusmuyoruz yani
Ozaman havada bulut ben bu isini unutesimin /yani eski esimin telefonuna ulasamam.
Bosanma asamasindayim, delile gerek yok, delilim zaten benimle nikahliyken dogmus garimesru bebegiBosanma asamasindamisin? Delilmi lazim?Evleri ayirmadan once geleydinya kiz, halbuki cokca bahsettim bundan konularda.
Tuh.
Bosanma asamasindayim, delile gerek yok, delilim zaten benimle nikahliyken dogmus garimesru bebegisadece merak ettim o kadinla arasinda bisey yok diyor.
Yok öbemli degil, zaten bende hic arastirmadim bu durumda yazismalarina ulasabilir miyim diye. Cünkü birseyler bulursam üzülen yine ben olucam. Pisliklerinde bogulsunlar. Cok tsk ederim canim.Ooo, bunu beklemiyodum.
Maalsef cicim sana yardimci olamiycam, telefon sart.
Insallah o pis herifin donuna kadar alirsin.
Mutlu ol bundan snra insallah.
Kızlar sizden korkulur dedektif gibisinizBosanma asamasindamisin? Delilmi lazim?Evleri ayirmadan once geleydinya kiz, halbuki cokca bahsettim bundan konularda.
Tuh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?