Whatsapta cok uzun saatler cevrimici kalmak

Suphelendigin her kimse tlf bak bakabilcek biri değilse onu iyi izle göz temasıile. ama hemen kötü dusunme çünkü sadece ailem olmasına rağmen 24 saat bakıp çıkıyorum sanki her dk konuşuyormuş gibi oluyor.

aklımda bulunsun

Bosanma asamasindamisin? Delilmi lazim?Evleri ayirmadan once geleydinya kiz, halbuki cokca bahsettim bundan konularda.
Tuh.
Bosanma asamasindayim, delile gerek yok, delilim zaten benimle nikahliyken dogmus garimesru bebegi sadece merak ettim o kadinla arasinda bisey yok diyor.

Bosanma asamasindayim, delile gerek yok, delilim zaten benimle nikahliyken dogmus garimesru bebegi sadece merak ettim o kadinla arasinda bisey yok diyor.

Ooo, bunu beklemiyodum.
Maalsef cicim sana yardimci olamiycam, telefon sart.
Insallah o pis herifin donuna kadar alirsin.
Mutlu ol bundan snra insallah.

Ooo, bunu beklemiyodum.
Maalsef cicim sana yardimci olamiycam, telefon sart.
Insallah o pis herifin donuna kadar alirsin.
Mutlu ol bundan snra insallah.
Yok öbemli degil, zaten bende hic arastirmadim bu durumda yazismalarina ulasabilir miyim diye. Cünkü birseyler bulursam üzülen yine ben olucam. Pisliklerinde bogulsunlar. Cok tsk ederim canim.

Benim gibi 20den fazla grubu varsa surekli cevirimicidir, normal bence. Benim de acik olmayan dakika yok... bazen açık da unutabiliyorum. Acik halde oyle saatlerce kalmis oluyor falan..

O da belki seni takip ediyodur, hatta sen onu takip edince online oldugun zamanlari gorup,
bu kiz aceba beni aldatiyomu diye dusunuyo olmasin buda bir ihtimal yani

Saka bir yana, benim isyerinden bir arkadasim var onunda telefonu otomatik kilitlenmez.
Bazen birine cvp verip telefonu kenara koyup yemek felan yapar, cevrim icidir ama telefonu elinde dahi degildir.
Suizan edip kendinizi yormayin.

Böyle birşey bulsanız dahi mahkemede delil olarak kullanamazsınız tam tersi suçlu çıkarsınız özel hayata saldırı diyor kanunlar.
kuzenim e taciz den dava açılmıştı iftirayı di kuzenim kızla görüşüp gizli kamerayla konuşmaları kaydetmişti kız iftira attığını derdinin para olduğunu söylüyordu kayıtta mahkeme kale bile almadı kayiti
ama kişisel merakla yuklerseniz uyuyorsunuz bence şahsen ben öğrenmek istemem insanı yıpratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…