- 23 Mayıs 2025
- 17
- -10
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sadeliktezehir12
-
Profil fotosu tanıdık; yine anket tadında bir konu.
Ben tanımadım, kim ki?Profil fotosu tanıdık; yine anket tadında bir konu.
Güzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üyeBen tanımadım, kim ki?
Hayal meyal hatırlıyorum öyle bişiler.Güzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üye
Konu dışında yorum yapmak istiyorsan başka yerde yapabilirsinGüzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üye
Konu yok ki? Doğal olarak dışında yapcez.Konu dışında yorum yapmak istiyorsan başka yerde yapabilirsin
Hayal meyal hatırlıyorum öyle bişiler.
Evet o çok zekisinizGüzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üye
Profil fotosuna baktım patatese o kadar makyaj yapıp filtre bassak o da güzel olur bence.mervekaranfil olması lazım. Neyse konu sahibi yine bir sürü fotoğraf yükleyebilir şuraya soteleneyim
Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”Profil fotosuna baktım patatese o kadar makyaj yapıp filtre bassak o da güzel olur bence.
Bana da tanıdık geldi.Güzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üye
Çok güzelim gibi bir iddiam olmadı ki benim. Senin varmış, yoruma açmışsın, yorumladık.Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Kudra aynı makyajı patatese yapsak patates daha güzel olur diyerek ilk kurşunu sıktı. Bir bakıma konunun Hasan Tahsin'i oldu kendisiKaranfil bacı gene sıkıldın sanırımbirazdan herkese yükselir. Sezonluk geliyor.
Memnuniyetle kabul ederim. Hazır yaz gelmişken tatil parası çıkarKudra aynı makyajı patatese yapsak patates daha güzel olur diyerek ilk kurşunu sıktı. Bir bakıma konunun Hasan Tahsin'i oldu kendisiKonu sahibinden seri beddua+hakaret ve kamyon arkası yazısı bekliyorum.
Evliliğe adım atmadan önce hepimizin kafasında belli başlı hayaller, beklentiler vardı. Kimimiz huzur, kimimiz tutku, kimimiz ise ortak bir hayat kurma umuduyla yola çıktı. Peki, gerçekler ne kadar örtüştü bu beklentilerle?
Evlilikten ne bekliyordunuz?
Beklentileriniz karşılandı mı, yoksa zamanla değişti mi?
“Keşke biri bana önceden söyleseydi!” dediğiniz şeyler var mı?
İçinizi dökmek, başkalarının deneyimlerinden güç almak ya da sadece “Ben de öyle hissetmiştim” diyebilmek için buradayız. Samimiyetle yazılan her yorum, bir başkasına ışık olabilir.
Yorumlarda toplaşalım
Fotoğraf koyacak kadar ‘düşmedim’ diyorsun ama başkalarınınkine yorum yapacak kadar yükselmişsin… O dengeyi bir tutturabilsen zaten bu tartışma olmazdı.Çok güzelim gibi bir iddiam olmadı ki benim. Senin varmış, yoruma açmışsın, yorumladık.
Anonim olduğum bir foruma fotoğraf koyup güzellik ölçecek kadar düşmedim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?