- 6 Mart 2019
- 806
- 1.278
- 113
- 32
- Konu Sahibi Sadeliktezehir12
-
Valla bende uyuttum çocukları oğlan emmeye uyanmadan uyusaydım iyi olacaktıÇocuğu uyuttum bende uyucaktım çıkamıyorum 1 nisan şakası gibi konu
Başladı zaten moda ikonu lolitamızBeni çok sever teyze falan yardıracak şimdi bana
1.55 kız sana boyunu yaşını mı sordum benHani şu 1.70’im diyip 1.55 zor olan, 45 yaşında olup hâlâ 28’im diyen sen miydin hâlâ pes etmiyorsun.
inan bilmiyorum gunces. Tanıyanlar varmış pek hoş karşılamadılar yoksa bilirsin bdv konusu olmasada muhabbet dönerdi. Salça oluyor milleti. Günüm genellikle Anneler kulübünde geçiyor. Allahım herkese psikoloji sağlığı versin. Sen de iyisindir umarım ailenle
Bende çişim gelmeden uyuyacaktım kalkınca bebe uyanmasın diye heyecandan o da geldi. Kızım uyanırsa ben bi posta daha saydırıcam bacımValla bende uyuttum çocukları oğlan emmeye uyanmadan uyusaydım iyi olacaktıuyuyalım bence cano
Ee amaç o zatenNiye sürekli kavga ettiğiniz yere geliyorsunuz? Saplantı geliştirmişsiniz resmen.
Kim bu bizede anlatın. Güzelim beni kıskanıyorlar tayfa mı ? Tövbe yarabbim sorarken utandım.Lojmandakiler kesmedi heralde. Yine dönmüşsün. Yine kim hasretinden çatladı güzelliğine bakıp. Hadi dök içini
Tamam ablacım en güzel sensin en uzunda sensin1.55 kız sana boyunu yaşını mı sordum benbenim ki 44 ve 1.70 kesin bilgi uzun çekimsiz
Valla bende uyuttum çocukları oğlan emmeye uyanmadan uyusaydım iyi olacaktıÇocuğu uyuttum bende uyucaktım çıkamıyorum 1 nisan şakası gibi konu
Bende çişim gelmeden uyuyacaktım kalkınca bebe uyanmasın diye heyecandan o da geldi. Kızım uyanırsa ben bi posta daha saydırıcam bacım
Boy boy resimlerini paylaşıp çevresindeki herkesin kendini kıskandığında dert yanardı. Güzel miyim degil miyim diye soruyordu. Eleştiri yapana da mahalle kavgası kıvamında hatta ötesi cevapları vardır kendilerininKim bu bizede anlatın. Güzelim beni kıskanıyorlar tayfa mı ? Tövbe yarabbim sorarken utandım.
inan bilmiyorum gunces. Tanıyanlar varmış pek hoş karşılamadılar yoksa bilirsin bdv konusu olmasada muhabbet dönerdi. Salça oluyor milleti. Günüm genellikle Anneler kulübünde geçiyor. Allahım herkese psikoloji sağlığı versin. Sen de iyisindir umarım ailenle
Aksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etmeTamam ablacım en güzel sensin en uzunda sensin
Hımm çok ayıp. Adriana lima bu kadar dertlenmemiştirBoy boy resimlerini paylaşıp çevresindeki herkesin kendini kıskandığında dert yanardı. Güzel miyim degil miyim diye soruyordu. Eleştiri yapana da mahalle kavgası kıvamında hatta ötesi cevapları vardır kendilerinin
Aksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etmeinşallah sende birgün güzel olursun ama ilk önce o kadar makyaj ve filtre yapmaktan vazgeç gerçek yüzünü bi
Güzellik iddiası olmayan biri olarak rahatım, merak etme. Senin kadar filtreyle uğraşsam ben de başka biri olurdum zatenAksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etmeinşallah sende birgün güzel olursun ama ilk önce o kadar makyaj ve filtre yapmaktan vazgeç gerçek yüzünü bi görelim Ama sen önce kamerayı tesadüfen açtığında kaçmaktan vazgeç
Kolaylıklar diliyorum anne olmak zormuş. Çalışan anne olmak kat kat zor. Sonsuz saygımla güzel akşamlarAmin canim. Ben de iyiyim is guc kosturmaca eskisi kadar cok gelemiyorum buraya cok vaktim kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?