- 11 Aralık 2018
- 41.527
- 258.032
- 598
- Konu Sahibi Sadeliktezehir12
-
Bacım koymuşsun kabak gibi fotonu, iddian da güzellikmiş nam salmışsın belli ki, biz de yorumluyoruz işte. İşine gelmiyorsa koymayacaksın, sormayacaksın. Denklem basit.Fotoğraf koyacak kadar ‘düşmedim’ diyorsun ama başkalarınınkine yorum yapacak kadar yükselmişsin… O dengeyi bir tutturabilsen zaten bu tartışma olmazdı.
Güzellikle ilgili yorum yapın diye konu açmadım senin karın ağrın ne kardeşim boş yorum yapmaBacım koymuşsun kabak gibi fotonu, iddian da güzellikmiş nam salmışsın belli ki, biz de yorumluyoruz işte. İşine gelmiyorsa koymayacaksın, sormayacaksın. Denklem basit.
Namın yürümüş ki herkes hemen tanıdı.Güzellikle ilgili yorum yapın diye konu açmadım senin karın ağrın ne kardeşim boş yorum yapma
Zaten kudra onun için "Seni seçtim pikachu" kıvamındaKudra aynı makyajı patatese yapsak patates daha güzel olur diyerek ilk kurşunu sıktı. Bir bakıma konunun Hasan Tahsin'i oldu kendisiKonu sahibinden seri beddua+hakaret ve kamyon arkası yazısı bekliyorum.
Üç dakikaya sızarım, meydan sizin. Kanımı yerde komayınZaten kudra onun için "Seni seçtim pikachu" kıvamında
“Demek namım yürümüş …Ne mutlu sana, beni tanımakla hayatına bir kalite gelmiş. Ama önce şu içini kemiren o karın ağrısına bir papatya çayı demle, sakinleşirsinNamın yürümüş ki herkes hemen tanıdı.
Bende yok da sende çok sanki karın ağrısı.
BDV konsepti dışında konu açmak istiyorsanız alternatif başlıkları seçebilirsiniz. Örneğin: hiçbir başlığa uymayan yazılar gibi.Konu dışında yorum yapmak istiyorsan başka yerde yapabilirsin
Özür dilerim ama laf çarpacağım diye gülünç ve cringe duruma düşüyorsunuz. Ne alaka şimdi bu kıyaslama? Boşa gitmesin diyorsanız bir kamyon edinerek arkasına yazabilirsiniz, orada hiç sırıtmaz, ciddiyim.Fotoğraf koyacak kadar ‘düşmedim’ diyorsun ama başkalarınınkine yorum yapacak kadar yükselmişsin… O dengeyi bir tutturabilsen zaten bu tartışma olmazdı.
Senin gibi kendini otorite sananların ‘psikoloji’ teşhisi koyma merakı gerçekten trajikomik. Asıl sorun, insanların fikirlerine tahammül edemeyenlerin sürekli başkalarına etiket yapıştırmasında.Sen acaba BDV dem ruh hastalıkları konusuna mı yazsan belki yardımcı olurlar. Ciddi söylüyorum psikolojin iyi değil. Evli misin değil misin çok bilmiyorum da bu sohbeti reelde arkadaşlarınla yapsana.
Ben hatırlamadım ayol, hatırlayanların yalancısıyım. Hafızamda senin gibilere yer ayırmıyorum genelde. Daha önemli şeyler tutuyorum. Hangi kalite? Salı pazarından alınmış yakası yamuk tişört kıvamında bir kalite sanki“Demek namım yürümüş …Ne mutlu sana, beni tanımakla hayatına bir kalite gelmiş. Ama önce şu içini kemiren o karın ağrısına bir papatya çayı demle, sakinleşirsin
Konu dışında yorum yapmak istiyorsan başka yerde yapabilirsin
Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Fotoğraf koyacak kadar ‘düşmedim’ diyorsun ama başkalarınınkine yorum yapacak kadar yükselmişsin… O dengeyi bir tutturabilsen zaten bu tartışma olmazdı.
Güzellikle ilgili yorum yapın diye konu açmadım senin karın ağrın ne kardeşim boş yorum yapma
Otoriteyle psikolojinin ne alakası var hanımefendi. Bakırköy Mazhar Osmanda staj yaptım ben çok gördüm vaka teşhis koymuyorum terapist değilim öneride bulunuyorum. Siz fikir sunmamışsınız ki sıkıntıdan kısır partisine çevirmişsiniz burayı. İyi değilsiniz kabul edin.Senin gibi kendini otorite sananların ‘psikoloji’ teşhisi koyma merakı gerçekten trajikomik. Asıl sorun, insanların fikirlerine tahammül edemeyenlerin sürekli başkalarına etiket yapıştırmasında.
Bizle frekansı tutmadı illede sen diyorÜç dakikaya sızarım, meydan sizin. Kanımı yerde komayın
Staj yapmış olman güzel, tecrübedir sonuçta. Ama bu ortamda insanlar fikir alışverişi yapar, klinik seans değil burası. Kısır partisi dediğin şey belki de senin anlamadığın kadar basit bir sosyallik. Her sıkılınca başkasına ‘iyi değilsin’ demek terapi değil, tahammülsüzlükOtoriteyle psikolojinin ne alakası var hanımefendi. Bakırköy Mazhar Osmanda staj yaptım ben çok gördüm vaka teşhis koymuyorum terapist değilim öneride bulunuyorum. Siz fikir sunmamışsınız ki sıkıntıdan kısır partisine çevirmişsiniz burayı. İyi değilsiniz kabul edin.
Ben terafi demedim ki zaten siz ne saçmalıyorsunuzStaj yapmış olman güzel, tecrübedir sonuçta. Ama bu ortamda insanlar fikir alışverişi yapar, klinik seans değil burası. Kısır partisi dediğin şey belki de senin anlamadığın kadar basit bir sosyallik. Her sıkılınca başkasına ‘iyi değilsin’ demek terapi değil, tahammülsüzlük
Siz evlimisiniz ? Şayet evliyseniz probleminiz var belliki yazın yorum yapalım. Dert sayfası burası geyik muhabbet yeri değil.Staj yapmış olman güzel, tecrübedir sonuçta. Ama bu ortamda insanlar fikir alışverişi yapar, klinik seans değil burası. Kısır partisi dediğin şey belki de senin anlamadığın kadar basit bir sosyallik. Her sıkılınca başkasına ‘iyi değilsin’ demek terapi değil, tahammülsüzlük
Konuları part1, part2 gibi gelir. Önce böyle sonra beni kıskanıyorlar ve en son güzel miyim?Ben de demistim ki ne kadar iyi niyetli bir arkadas insanlarin derdi ile dertlenmek istemis demistim ama beni hayal kirikligina ugrattiniz. Ortada dert yokken boyle cevaplar veriyorsaniz millet dert yazdiginda ne yapacaksiniz ben bir heyecanlandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?