- 23 Mayıs 2025
- 17
- -10
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sadeliktezehir12
-
Konu güzellik mi dert mi değil mi bilmem ama sizin beklentinizi karşıladı mi evliliginiz merak ettimİ
Konu güzellik mi dert mi değil mi bilmem ama sizin beklentinizi karşıladı mi evliliginiz merak ettim
Sizin derdiniz var mı merak ettimSiz evlimisiniz ? Şayet evliyseniz probleminiz var belliki yazın yorum yapalım. Dert sayfası burası geyik muhabbet yeri değil.
Evli mutlu çocuklu aynen evliliğimin özeti bu merak ettiysenKonuları part1, part2 gibi gelir. Önce böyle sonra beni kıskanıyorlar ve en son güzel miyim?Finalinde Demet Akalın'a falan bağlıyor.
Olunca anlatıyoruz ki. Biri sorsa diye beklemiyoruzSizin derdiniz var mı merak ettim
Ay valla ben de aynı ŞekerimEvli mutlu çocuklu aynen evliliğimin özeti bu merak ettiysen
Dünya güzeli diyen sensin ama asıl sürpriz seni tekrar görmek.. Neler yapıyorsun bakalım?Oo dünya güzeli tekrar sahnelerde
Ben de bunu diyecektim normalde bu kadar düzgün yazmıyor. Bir de ben nedense hala fotoğraftaki kişinin o olmadığını düşünüyorum. Sırf bu yüzden sosyal medya açarsam profilimi gizleyeceğim. Bir insan anonim platformda kendi fotoğrafını koyup böyle rahat rahat tartışabilir mi bilemedimKonu sahibi size bu uzun uzun cevapları chatgpt ile yazıyor bence arkadaşlar. Çünkü genelde verdiği cevaplar "annem beni iyi ki doğurmuş yoksa sizi kim çatlatacaktı" minvalinde ve kısalığında oluyordu. bugün hazırlıklı gelmiş uzun uzun yazıyor
Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünenProfil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Canım sende yaz yaniKonu sahibi size bu uzun uzun cevapları chatgpt ile yazıyor bence arkadaşlar. Çünkü genelde verdiği cevaplar "annem beni iyi ki doğurmuş yoksa sizi kim çatlatacaktı" minvalinde ve kısalığında oluyordu. bugün hazırlıklı gelmiş uzun uzun yazıyor
Hahaha Çok şükür 2. Saracağı kişi geldi
Evliliğinizin özeti bu olsaydı milletin evliliğini merak etmezdiniz.Evli mutlu çocuklu aynen evliliğimin özeti bu merak ettiysen
El ver gitmedenÜç dakikaya sızarım, meydan sizin. Kanımı yerde komayın
Varsayımım doğruydu yani??Canım sende yaz yani
Çocuğu uyuttum bende uyucaktım çıkamıyorum 1 nisan şakası gibi konuYatıp uyucaktım nerden okudum te aklım kalacak burda şimdi
Hani şu 1.70’im diyip 1.55 zor olan, 45 yaşında olup hâlâ 28’im diyen sen miydin hâlâ pes etmiyorsun.Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünen
Beni çok sever teyze falan yardıracak şimdi banaHahaha Çok şükür 2. Saracağı kişi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?