🥀 “Evlilik Hayalimdeki Gibiydi Sanmıştım…” – Beklentiler vs. Gerçekler

Siz evlimisiniz ? Şayet evliyseniz probleminiz var belliki yazın yorum yapalım. Dert sayfası burası geyik muhabbet yeri değil.
Sizin derdiniz var mı merak ettim

Ben de bunu diyecektim normalde bu kadar düzgün yazmıyor. Bir de ben nedense hala fotoğraftaki kişinin o olmadığını düşünüyorum. Sırf bu yüzden sosyal medya açarsam profilimi gizleyeceğim. Bir insan anonim platformda kendi fotoğrafını koyup böyle rahat rahat tartışabilir mi bilemedim

Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünen

Canım sende yaz yani

Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünen
Hani şu 1.70’im diyip 1.55 zor olan, 45 yaşında olup hâlâ 28’im diyen sen miydin hâlâ pes etmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…