- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Sonra her şey tahmin ettiğim gibi yürüdü.
Diyet sonrasında bir kase çorba içsem, ertesi gün yarım kilo baskülde oynama yapıyordu.
Ben normal insan diyetlerini uygulamaya çalıştıkça, baskül artmakta ısrar ediyordu.
İçtiğim suyu bile haneme yazıyordu pis baskül.
15 gün kadar inzivaya çekildim, "ben bu işi başaramayacağım" dedim, 3 gün sırf yoğurt yedim sonra kebaplar, pideler, profiterolller, sonra çorba içtim 3-5 gün, sonrasında dukan'a başladım 2 gün atak yaptım bıraktım, sonra yedim sonra başka diyete başladım ve 15 günlük bunalımın sonunda gördüm ki, ben 200-300 gram almışım ama eski kilolarıma geri dönmemişim. Yani hızlı vermişim, sağlıksız vermişim ama detokslarla işi dengelemişim.
Akıllandım ve kendime süre verdim.Nisan sonunda bu iş bitecek dobiş dedim.
Eşime yıldönümünde "eliptik bisiklet" aldırdım. (Allahım ne kabus ama, en romantik zamanda aldığım/aldırdığım hediyeye bak)
Mekik için crunch alaetim de var, twist aletimde bisikletin eşantiyonu.
Yani un var, şeker var, yağ var.Ee ne bekliyorsun? Helva yapsana...
harikasınn canım yaa senin yazılarını sürekli takip ediyorum çok tatllısınnnnnnnn.işlhh istediğin kiloyu verirsin. hep birlikte ilşh ))
kankidaş mükemmelsin perfect perfect. olmayan ingilizcemle yazayrum dogrumu bilemem.sen bu azimle hem verecek hemde 3.gruptakilere verdireceksin.diyete basalyanlara direk seni öneriyordum . bu günlüğü acman çok iyi oldu anlayacagın.tam destek full destek. seveyrum,öpeyrum seni
winstonlight süpersin ya grupta gördüm günlük açtığını bi bakayım dedim.ben bazen bakıyorum diyet günlüklerine ilk mesajı okuyup geçiyorum.ama kocaman bir ama seninkini okumaktan kendimi alamadım harika yazmışsın ya bazı yerlerinde bayağı güldüm.merak ediyodum gruptayken böylece seni de tanımış oldum.inşallah bundan sonra bu azmin ve kilo vermelerin devam eder ve sen angelina jolie olursun.ve tabii ki bizi motive etmen de devam eder
not:bir itiraf ben de gruba ilk geldiğimde "48lik"leri gördüğümde Allahım benim ne işim var bu grupta demiştim.herkes benim yarım kadardı ama şimdi çok mesudum senin nezdinde tüm 3. gruba teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız
merhaba canım, günlüğünü baştan itibaren okudum.yazılarını çok beğendim, çok hoşuma gitti.ben de seni takip etmek istiyorum.inşallah hedefine ulaşırsın.
Çok keyifli yazıların, yüzümde bir sırıtma ifadesiyle okuyorum.
Kontuarda yaşanan en can sıkıcı hadise odur.
Kilo fazlasını yakaladığında o soruyu sormak zorundasındır.
''Pardon, hamile misiniz?''
Çoğu zaman '' Ne münasebet!! '' cevabı alır check in görevlisi ama sormak zorundadır.
Kimseye çaktırmadan boardinge kadar ilerleyen 29 haftalık hamile ablaları polisin yakalayıp getirdiği çok olmuştur
Ama işte o soruyu sadece kilo fazlası olan birine sormak...
Ölümcül hata
Bence o çocuğun vardiyalarını takip et git dikil karşısına
Umarım en kısa zamanda veririz kiloları, çıtır oluruz , Angelina olamasak da
canım gunlugun hayırlı olsun
senı 5 gunde 5 kılo dan hatırlıyorum
bende gruplardayım ve bu haftakı basarını tebrık ederım
5 gunde 5 kılo dıyetıne daha once baslamıs 2 gun bırakmıs bırı olarak sorum su
tam tamına uydunmu 5 gunde 5 kılo dıyetıne ...
neler yaptın kısaca merak ettı m bende yapmak ıstıyorumda....
Teşekkür ederim canım, ben de seni oradan hatırlıyorum.
5günde 5 kiloda neler yaptım?
Yağ,tuz,şeker, kaçamak asla yok bir kere.
1.gün-patates.
sabah 1 patates (orta boy), akşam bir patates hepsi bu.(Yanında 2 fincan yeşil çay, bol su ve akşam şekersiz 2-3 fincan çay)
patateste 70 kalori var desek, günü 2 patatesle kapatınca 140 kalori ediyor.Başka bir şey yok.Yani isveç diyeti günlük 600 kalori, insan halsiz kalır, ölür biter diyorlar ya bir de yukarıya bak: 140 kalori
2.gün sebze: sabah 1 domates, 2 biber (50 kalori diyelim), akşam da aynısı. yani günü 100 kaloriyle kapattım.
3.gün meyve: sabah 1, öğle 1 akşam 1 protakal (150 kalori)
4.gün et: sabah 1 parça tavuk (200 kalori) akşam bir parça tavuk (200 kalori).Gün toplamı:400
5.gün süt ürünleri: sabah, öğle, akşam birer çay tabağı yoğurt. (250-300 kalori)
Ben şu ara çalışmıyorum, öğlen 11 gibi kalkıyorum, ondan iki öğün yaptım ve farkettiğin gibi minimum yedim.Halsizdim, sinirliydim, vs vs..ama 22 gün bu şekilde yaptım neredeyse.(22 günde 10 kilo gitti)
Bu şekilde tavsiye etmiyorum tabii ama bu diyeti yapıp günde 8 tane patates yiyen var.Arkadaş sen 800 kalori aldıktan, hem de hepsini karbonhidrattan aldıktan sonra şahane diyetler var, git onlardan birini yap mesela, değil mi?
Ya da yumurta gününde 6 yumurta yemek demek, 500 kalori demek, ya da sebze günündeyim ama azcuk ekmek yedim, patatese tuz ektim, yoğurda sebze doğradım, ee sonuç 5 günde 200 gram.Bir de boşa umutlanmış ve aç kalmış oluyorlar.
Zaten diyet şok bir diyet, beş gün yapılacaksa da bence mümkün olduğunca kısmak lazım.Tuz hele zinhar kullanılmamalı
Gerisi kendiliğinden geliyor işte...
Bu haftaki başarımda bu diyet yoktu ama aşağı yukarı benzerini yapıyorum.Kendime karşı çok acımasızım.Kimse az yedi diye ölmemiş, ben de ölmeyip, en kısa sürede deli gibi sporla da destekleyip bu işi bitireceğim inşallah.
Sana da kolaylıklar diliyorum, umarım hedefine sağlıkla ulaşırsın.
İlgin için teşekkür ederim arkadaşım, 20 kilo versem de Angelina olmak için 20 estetik ameliyat geçirmem lazım ama arkadan baktıklarında benzetsinler bana yeter
İtirafına candan katılıyorum; 48likler nedir yaa allasenİsminde hayır yok grubun
Gerçi tüm arkadaşlar sağolsun çok desteklediler, onları çok seviyorum ama 48 kilo diye hedef mi olur arkadaş ya
Umarım motivasyonumuzu grupça hiç kaybetmez, hedeflerimize ulaştığımız günleri kısa zamanda görürüz inşallah. (Hadi insanlık bende kalsın, 48liklikler de görür inşallah)
Teşekkür ederim, yetti canıma dobişlik artıkçok azimlisin seni tebrik ediyorummm
Bizim takım komple burda galiba.Bu haftanın merak konusu sensin winston, haftada 2.400 gr çok iyi bir sonuç, tebrik ediyorum.
Ayrıca enerjine bayılldım. Çok eğlenceli yazıyorsun, okumak başlı başına bir zevk.
Ve bir de iraden için tebrik etmek istiyorum seni. Bu irade herkese nasip olmaz, bunun için gıpte ettim sana.
AMA,
Her şeyin bir dozajı olması lazım bence winston, günlük 600 cal alman, karbonhidratı tamamen hayatından çıkartman bence sağlıklı değil. Evt belki kilo veriyorsun, ve evt belki verdiğin kilo kalıcı da oluyor ama bunlar sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Boyun da 1.80 miş, bu da günlük cal ihtiyacının 2000 nin üzerinde olduğunu gösteriyor. yani günlük 1000 cal aldığında da gayet güzel bir hızla kilo verebilirsin. Ki spor da yapıyorsun maş. :112: Ayrıca karbonhidratlar gereksiz besinler değillerdir. Vücudumuzun onlara da ihtiyacı var. En azından kahvaltıda 1-2 dilim ekmeği sokman gerekiyor hayatına.
Lütfen kızma bana bunları söylediğim içinMaksatım kösteklemek değil, aksine doğru şekil için destek olmaya çalışıyorum. Bildiklerimizi paylaşmayıp, yanlışlarımız için birbirimizi uyarmayacaksak burda yazışmamızın ne anlamı var. :112:
Demek buradan da bize takılırsınız. Yaktım sizi. bu hafta ben geçeyimde seni gör sen 482likleri. Hayır birde ordan ejje de itiraf ediyor 48 likleri görünce nereye geldim ben böyle diye. Yakalarım ben onu da bizim grupta.
Yazdıklarını çok beğendim, biliyorsun zaten senin yazdığın herşeyi her zaman sırıtarak okuduğum için iyi geldi burası da bana.
Hayırlı olsun yeniden topiğin. Sende bu arada stand-up çı bir yön var ya.
SENİ BULACAĞIM OĞLUM-Part 3 & 4
Aşağıdaki yazıyı buradaki "Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz?" topiğinde yazmıştım.
Aynen kopyalıyorum:
O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.
Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.
Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !
....................................
Evet o pastanedeki hödük ve de sözde iyilik yapan avm önündeki hödük, oğlum ikinizi de bulacağım, az kaldı.
Ben zayıflayana dek iş değiştirmeyin yeter
Nisan sonunda zayıflayıp, tek tek Polat Alemdar gibi sizleri ziyaret edip, ellerinizi öpeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?