Winstonlight'ın Diyet Günlüğü

resmen kahkahayı bastım. kız senin yüzünde takımda adam kalmadı bütün 6. takım burda

Acılı zayıflama maratonumuzda bir kuple gülümsetebildiysem sizi, ne mutlu bana

Mesaj atan arkadaşlar var, nasıl bu azim devam ediyor, nasıl 3 lokma ile diyettesin diye, onlara kibar kibar yazıyorum ama "sizi de bu kadar madara eden bir çevreniz olsa, evinizdeki kedi bile 20 saat uyuyup 4 saat paso yemek yemesine rağmen hala fit ve aynı kiloda duruyorsa, azminiz devam eder, 3 lokma bile gözünüze çok gelir diyorum

Hafif günler dilerim.

herkes gibi yüzümde bir gülümseme ile okudum
kim kimöin halinden anlar örneğini vermişsin arkadşaım
emeğine sağlık anlatımına sağlık

yst nin dediği gibi bizim takım bunları okuyor şuandaa

ama süper bi anlatıom
kilocuklarımıza güzel bir mizah (kara mizah mı acaba )

tekrardan yüzümüzde bir gülümseme oluşturdupğun için kendi adıma teşekkürler
ve bu güzel yolunda azimle ilerlemen dileği ileee

Ben de isimler tanıdık bir yerden diyorum, demek cuma yarışmalarından aklımda kalmış.
Her ne kadar rakip de olsak, cümleten zayıflayalım inşallah.
Ben buralarını mapusdamına benzetiyorum, düştük tamam ama pişman olduk, akıllandık, cezamızı çektik şimdi af bekliyoruz.
Çıkınca da bu kötü günleri düşünüp, inşallah bir daha buralarda biraraya gelmeyiz.
Hepimize hafif bir akşam diliyorum.
İlginiz için teşekkür ederim takımınıza.

sevgili butterflyelf arkadaşıma katılıyorum , bende gülümseyerek okudum hepsini , heleki "seni bulacaaaam ooğllumm" bölümleri

kız tebessümde neymiş eşim kaçkez geldi noluyor diye öylebi kahkaaha atmışım. çok abartmışın deme. anlattıklarından benzer şeyler bende de var. ah ah bulmaya kalksan bulacak çok adam var:)
ama işin en garibi neydi biliyormusun. hamileyken kimse bilmedi hamileliğimi. doğurduktan sonra sen hamilemiydin dedi

sevgili butterflyelf arkadaşıma katılıyorum , bende gülümseyerek okudum hepsini , heleki "seni bulacaaaam ooğllumm" bölümleri

Bizim gruptan Se_zen burada yazmış, işte çok komiksin, stand-upçı gibisin diye ama içimde resmen bir tetikçi varmış, ben de yazarken farkettim Elimde hem karşılarına zayıflayıp çıkacağım kişilerin listesi, hem diyet listesi, hem spor listesi yuvarlana yuvarlana gidiyorum işte Allah sonumuzu hayır etsin, bizleri de ince etsin inşallah

Ben bulacağım valla onları, onlar beni hatırlamasa da bulacağım üleeeyn
Gerçi sayelerinde hırslandım zayıflıyorum o ayrı ama gene de bulacağım işte

Ne güzel fit bir hamilelik geçirmişsin, ben doğurmadan, dokumadan böyle bir göbeğe sahipsem demek hamile kalsam kapılardan geçemem, Hürrem gibi bir elimde lokum, bir elimde etli pilav dombili gibi yuvarlanırım.Gerçi hatun o haliyle padişahı ayartmış, ben elimde olan kocayı da kaçırırım, o ayrı

yazdıkların çok komik. ve her tombiğin başına gelen seyler.
yalnızca ben yarışma grubu arkadaşların gibi biraz endişelendim senin adına inşallah bu 22 günde 10 kilo vermek genel sağlığını bozmaz. yani çok komplike vucutlarımız var birşeyleri duzeltelim derken bir taraftan başka birşeyin ayarını bozmamak lazım. sen elbette, doktorlarla grift bir ilişkin olduğu için daha çok sey biliyorsundur. ama bir kontrol fena olmaz.ne de olsa 1 aydan kısa surede,
ağılığının %10 nu nu kaybettin.

neyse gazan mubarek olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşrsın.

Kuzum hepimizi güldürdün allah iyiliğini versin inşallah sen çok tatlısın ya Canım ayça kaya diyetini yapıyoruz bazı arkadaşlarla gerçi sen şifreni çözmüşsün ama incele istersen 1 ayda 8 kilo 1000 kalorilik çok rahat bir diyet ben henüz 8 veremesemde veren arkadaşlar var

yarılarak okudum yazdıklarınııı
aynen dediğin gibi mapıslık çekiyoruz burda
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır kurtuluruz bu mapıslıktan:111:
takipteyim seni

rakibem yenı gördüm günlüğü her sayfayı da okudum....yıne döktürmüşsün....iyiki aynı guruptayız ya

Dışardan bakanlar, bunlar hem aynı zayıflama grubunda hem rakipler, kesin bu 3. grup şizofrenlerden oluşuyor der
Biz grup içinde de birbirimizle yarışıp, birbirimizin canını okuduğumuz için hepimiz rakip oluyoruz özetle
Mesajın için de ayrıca teşekkür ederim, sevgiler, selamlar :13:

Bu 22 günlük olay 2 ay önceydi.Dediklerinde haklısın ama 2 ay geçti ve ben bir sıkıntı hissetmedim, saçlarım eskisi gibi uzuyor, tırnaklarım, cildim normal, alerjik açıdan bir tepkime olmadı,böbrek, bağırsak çalışma düzeni eskisi gibi, fiziksel ve ruhsal açıdan daha enerjik ve aktifim..vs.Bir de bu 10 kilonun 5-6 kilosu diyete ilk başladığımda vücuttan giden su/ödemdir yani bir yağ ya da kas gidişi olduğunu düşünmedim hiç.

Tabii ki dediklerinde haklısın, herkes için düzenli check-uplar lazım.
Bir ara karaciğer enzimlerimin seviyesine ve şeker düzeyine baktırmayı düşünüyorum. (Fazla protein karaciğeri yorarmış çok fazla yemiyorum ama pimpirikleniyorum işte, bir de kilolu olmak şekere zaten davetiye çıkarttırıyor, ara ara şekere baktırmak lazım)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim, umarım sağlıkla istediğimiz hedeflere ulaşırız.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Diyetlerde uzmanlaştım resmen evet, bir ara bakmıştım, bana çok sağlıklı gelmişti o diyet.
Şişkolarda fix bakış açısı vardırya "ohooo ben bunların hepsini yersem, daha da şişerim" diye, ben de öyle demiştim o zaman
Abe şişko bir sussan, bir önyargıyla yaklaşmayıp, denesen belki de sağlıkla zayıflayacaksın değil mi? Yooook ama o şişko ya, hem göbeği kocaman hem de beyni kocaman sözde, o diyet ona uymaz hemen anlar dobiş

Şu an 600 kalorilik bir diyet yapıyorum, yarın öbürgün kilom duraklayınca geçebilirim.
Biraz daha inceleyeyim ben o diyeti.
İlginiz için teşekkürler.
Hep birlikte zayıflayacağız inşallah.

yarılarak okudum yazdıklarınııı
aynen dediğin gibi mapıslık çekiyoruz burda
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır kurtuluruz bu mapıslıktan:111:
takipteyim seni

Teşekkür ederim
Bacım senin mapıslık bakkaldan ekmek çalmak gibiymiş, benim kilo çizelgesine bakarsan benimki kaynanayı çaydanlıkla haşlayarak öldürmek gibi olmuş
İnşallah çıkarız, yeni bir hayat kurarız kendimize yeni kıyafetlerle
Ben tövbe ettim zaten, bi daha buralara düşmek yok.
Af çıksın artık bea

benim boy 1.65 bacım sen gbi 1.80 değilimmmm
sen şuan benden daha ince görünüyorsundur eminimm
af çıksın valla yoksa mapıslık zor beee

Bu konunun bilinçsizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen bıkmışlıkla alakalı bence de. Yani senin bilinçsiz olduğunu aklıma bile getirmedim ki bunları söylememe rağmen -takım arkadaşlarım belki hatırlar- ben de az şok diyet diye tutturmadım değil. Bir dönem diyetisyen arayışına da girmiştim hatta, tel de ayda 5 kilo verirsiniz deyince gitmekten vazgeçtiğimi bilirim. Niye? Çünkü ben 1 ayda daha fazla vermek istiyordum. Bu zamana kadar 13 kilo vermişin zaten yanılmıyorsam, en azından devamında ayda 5 kiloya razı olabilirsin diye düşünmüştüm. :112: Zaten sen de yavaş yavaş yukarı çıkarmaya karar vermişin ne güzel. Böylece diyeti bıraktığında kilo almamayı daha da garantilemiş oluyorsun.
Sana (Ve tabii ki kendime) sağlıklı, hızlı kilo verme de başarılar diliyorum cnm.

kız senin yüzünde takımda adam kalmadı bütün 6. takım burda

Aa, kaptanım da burdaymış.

Son düzenleme:

ayy bunlara bayıldım winstoncum bu hamile muhabbetlerine sık sık maruz kalan birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. takipcinim

hikayen bayıldım
allah dirayet versin arkadaşım
ben de başlıcam bugün yarın bakalım
psikolocik olarak hazır hissetmiyorum şu an

Amin çok teşekkür ederim, sana da yolunda başarılar dilerim.
Aman benim gibi savsaklama, ben 75 kiloyken rejime başlayacaktım, bir türlü psikolojim hazır değildi, derken 90 kiloda hazır oldum
Gerçi benim kadar şuursuzu yoktur dünyada ama bazen ipin ucu kaçabiliyor az da olsa işte.
Tekrar teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim.

ayy bunlara bayıldım winstoncum bu hamile muhabbetlerine sık sık maruz kalan birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. takipcinim

Teşekkür ederim Bir otobüslerde hamile diye yer verilmediği kaldı bana, ötesini yaşadım çok şükür
Artık bıçakla deşseler daha canım yanmaz gibi geliyor
İlgin için teşekkür ederim.

Şişmanın Gördüğü Kabus

Rüyamda ben 38 beden olmuşum. (46 bedenle diyete başladım şu an 42 bedenim)
Bir mağaza öyle deli bir indirim yapmış ki içindeki her pantolonu 3 liraya satıyormuş.
Ben de hazır bu kadar büyük indirim olmuş, saldırayım modunda içeri giriyorum.
Nedense hep dobiş dobiş hatunlar var içeride, millet can pazarı gibi itişip, tepişip pantolon seçiyor.
Elime bir tane alıyorum 40 beden, başka alıyorum 44, bir başkası 34 derken kan ter içinde tepinip, ha babam
38 beden pantolon arıyorum ama yok yok yok !!!
Bağırmaya başlıyorum, önce alışveriş yapan kadınlarla kavga ediyorum sonra mağaza müdürüne çıkıyorum.
"Siz benim 38 beden olmak için ne acılar çektiğimi, kaç ay aç gezdiğimi biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon,
almadan gitmem, anlıyor musunuz?" diye barım barım bağırıyorum. (Adam da pek centilmen, "Banane hanım, bana mı aç gezdin?
Bana mı zayıfladın?" demiyor )
Adama en son yumruk atmaya çalışırken uyandım.

Öyle bir fırladım ki, eşim de kalktı.
"Hayrola ?" dedi.
Şimdi adama 38 beden pantolon bulamamıştım desem deli diye gömleği tersten giydirecek, "hatırlamıyorum" dedim.
"Kesin saçmasapan bir şeydir" dedi.(Rüyasında ekonomi tartışan, dünyayı kurtaran, politika sohbeti yapan varmı ya, rüyalar zaten
saçma değil midir?:26: )

Bir iki gün geçti, eşim hala benle dalga geçiyorken anlattım, "hiç de saçma değildi, böyle böyle diye..."
"Manyaksın sen" dedi ve deli gibi rüyama güldü.
Ben de "Allahım sana havale ettim, şimdiden teşekkür ederim" dedim.

Ve bingo...Bugün sabaha karşı 4te kalktım, benim koca yok yatakta.
Ara, tara derken salonda uyuyor.
Sonrası diyalog:
Ben: Ne yapıyorsun burada? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Tuvalete gitmiştim, sonra dönerken yolumu kaybettim, yatakodasını bulamadım, ben de buraya geldim.

120 metrekare bir evde oturuyoruz, 2 oda bir salon ve banyo ile yatak odası karşılıklı. (yani okuyanlar 8 katlı şatoda oturuyormuş
gibi algılamasın, tamamen eşimin rüyasında "saçmalaması".

Allahım çok şükür dedim, kim daha çok saçmalıyormuş gösterdin ya, şükürler olsun dedim. En azından ben rüyamda saçmalıyorum,
sen 35 yaşında adam, banyodan yatakodasını bulamayıp, 2 odalı evde kaybolabiliyorsun.

Sustu, bir çırpıda hazırlanıp işe gitti.

Ama ben susmayacağım, akşama evin koridoruna kartondan oklar kesip yapıştıracağım ve notlar yazacağım: "bu oku takip edersen
yatakodasına gider", "bu ok, mutfağa gider", "bu ok banyoya gider" diye... Hehehe bu akşam görsün şamatayı da, rezilliği de...

ay aynen canim ya off... 75 civariydim surekli diyete baslicam diyordum her pazartesi baslayip pazartesi aksami son veriyordum sonra butun hafta gidiyordu. oyle oyle aylar gecmis yil olmus hatta. sonra evlendim ve 7 ay icinde 20 kusur kilo aldim. anca o zaman dank etti de basladim diyete.... 75ken baslayip verseydim bu kiloyu simdiye fistik gibiydim
neyse zararin neresinden donsek kar

ayyy bu ekibi bayıldım umarım güzel işler çıkaracaksınız yazdıklarını okudum ve çok beğendim artık takipçinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…