- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
resmen kahkahayı bastım. kız senin yüzünde takımda adam kalmadı bütün 6. takım burda
Acılı zayıflama maratonumuzda bir kuple gülümsetebildiysem sizi, ne mutlu bana
Mesaj atan arkadaşlar var, nasıl bu azim devam ediyor, nasıl 3 lokma ile diyettesin diye, onlara kibar kibar yazıyorum ama "sizi de bu kadar madara eden bir çevreniz olsa, evinizdeki kedi bile 20 saat uyuyup 4 saat paso yemek yemesine rağmen hala fit ve aynı kiloda duruyorsa, azminiz devam eder, 3 lokma bile gözünüze çok gelir diyorum
Hafif günler dilerim.
herkes gibi yüzümde bir gülümseme ile okudum
kim kimöin halinden anlar örneğini vermişsin arkadşaım
emeğine sağlık anlatımına sağlık
yst nin dediği gibi bizim takım bunları okuyor şuandaa
ama süper bi anlatıom
kilocuklarımıza güzel bir mizah (kara mizah mı acaba)
tekrardan yüzümüzde bir gülümseme oluşturdupğun için kendi adıma teşekkürler
ve bu güzel yolunda azimle ilerlemen dileği ileee
herkes gibi yüzümde bir gülümseme ile okudum
kim kimöin halinden anlar örneğini vermişsin arkadşaım
emeğine sağlık anlatımına sağlık
yst nin dediği gibi bizim takım bunları okuyor şuandaa
ama süper bi anlatıom
kilocuklarımıza güzel bir mizah (kara mizah mı acaba)
tekrardan yüzümüzde bir gülümseme oluşturdupğun için kendi adıma teşekkürler
ve bu güzel yolunda azimle ilerlemen dileği ileee
sevgili butterflyelf arkadaşıma katılıyorum , bende gülümseyerek okudum hepsini , heleki "seni bulacaaaam ooğllumm" bölümleri
kız tebessümde neymiş eşim kaçkez geldi noluyor diye öylebi kahkaaha atmışım. çok abartmışın deme. anlattıklarından benzer şeyler bende de var. ah ah bulmaya kalksan bulacak çok adam var:)
ama işin en garibi neydi biliyormusun. hamileyken kimse bilmedi hamileliğimi. doğurduktan sonra sen hamilemiydin dedi
rakibem yenı gördüm günlüğü her sayfayı da okudum....yıne döktürmüşsün....iyiki aynı guruptayız ya
yazdıkların çok komik. ve her tombiğin başına gelen seyler.
yalnızca ben yarışma grubu arkadaşların gibi biraz endişelendim senin adına inşallah bu 22 günde 10 kilo vermek genel sağlığını bozmaz. yani çok komplike vucutlarımız var birşeyleri duzeltelim derken bir taraftan başka birşeyin ayarını bozmamak lazım. sen elbette, doktorlarla grift bir ilişkin olduğu için daha çok sey biliyorsundur. ama bir kontrol fena olmaz.ne de olsa 1 aydan kısa surede,
ağılığının %10 nu nu kaybettin.
neyse gazan mubarek olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşrsın.
Kuzum hepimizi güldürdün allah iyiliğini versin inşallah sen çok tatlısın yaCanım ayça kaya diyetini yapıyoruz bazı arkadaşlarla gerçi sen şifreni çözmüşsün ama incele istersen 1 ayda 8 kilo 1000 kalorilik çok rahat bir diyet ben henüz 8 veremesemde veren arkadaşlar var
yarılarak okudum yazdıklarınııı
aynen dediğin gibi mapıslık çekiyoruz burda
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır kurtuluruz bu mapıslıktan:111:
takipteyim seni
Teşekkür ederim
Bacım senin mapıslık bakkaldan ekmek çalmak gibiymiş, benim kilo çizelgesine bakarsan benimki kaynanayı çaydanlıkla haşlayarak öldürmek gibi olmuş
İnşallah çıkarız, yeni bir hayat kurarız kendimize yeni kıyafetlerle
Ben tövbe ettim zaten, bi daha buralara düşmek yok.
Af çıksın artık bea
Teşekkür ederim Ecz.imis.Uyarıların için de ayrıca teşekkür ederim.Her söylediğinde haklısın.
İlk zamanlar bana da grup içinde uyarılar gelirdi, bir gün dayanamadım "ama benim babam doktor, ben doktor bir babanın kızıyım" diye haykırmıştımAklımca, bakın ben bilinçsiz biri değilim, babam da doktor hesabı
Onlar pes etmedi tabii, taaaki benim tam bir nato kafa nato mermer olduğumu anlayana dek
Sana da, yazdığın her kelimeye de %100 inansam ve de savunsam da, içim dışım bir benim.
Buradan tamam, hıhı deyip gene kendi bildiğimi okuyacağım bu kesin
Ben artık dobişlikten çok sıkıldım be Ecz, artık o günler gelsin istiyorum, kendimi daha iyi ve mutlu hissedeyim istiyorum.
Bunları da sabah 2 dilim ekmek, kibrit kutusundan peynir, yanına domates, salatalık olmadan, ayda 2-3 kilo vermeden, halledeyim istiyorum.
Yani deli gibi alkışlayayım ama ses çıkmasın, beni anlıyor musun?(Evet belki de ben bir şizofrenim )
Bu hafta 600 kalori altında yiyerek ve sporla 2.400 verdim, tamam sağlıksız ve kimselere önermiyorum ama yavaş yavaş yukarı çıkmaya çalışacağım çünkü günde 2 saatimi deli gibi spora ayırmaya başladım.Hem 2 lokma, hem 2 saat sporla zaten bünye kaldırmaz diyorum.
Bakalım görelim, ilgin için teşekkür ederim tekrar.
kız senin yüzünde takımda adam kalmadı bütün 6. takım burda
"SENi BULACAĞIM OĞLUM"- part 1
Zayıfladıktan sonra yüzleşmek ve onları darmaduman etmek istediğim kişiler var(Her klasik şişmanın fantazisi gibi işte)
Geçen sene tatile Antalya'ya gittik. Gitmeden önce her dobiş gibi üzerime doğru düzgün bir şeyler alamadım, annem de garibim halime üzülünce bana 3 tane böyle kör görse gözleri renklerinden birden açılacak derece fuşyalar, sarılar, turunculardan oluşan uzun elbise almış.Bunlar göğüs altından açılan, uçuşan, içine girince kendini Angelina Jolie hissedeceğin türden yazlık elbiselerdi özetle.
Ee boy da uzun olunca, hem herkesin gözüne batıyor hem de aklımca kuğu gibi süzülüyordum elbiselerin içinde...Ben tabii dünyanın
8. harikası modunda elbiselerin içinde süzüle süzüle ve tatilde her gördüğünü yiye yiye tatili tamamladım.
Evimize geri dönüş yolculuğunda havaalanında check-in mevzusundayız.
Görevli adam eşimle yan yana olmamıza rağmen bana gizli gizli bakıyor.
Ben de içimden "heytt kızım, bu boy bu endam kimde var? Adam birazdan dayak yiyecek ama hala riske alıp bakıp duruyor" diyorum
Adam bakıyor, kıvranıyor da kıvranıyor, aşkını ilan etti edecek, o derece.
Sonra gaza gelip , eşimin yanında, "hanımefendi, bir şey sorabilir miyim?" diyor.
Ben içimden "kesin şimdi sopayı yiyecek eşimden, Allahım olay çıkacak, bu adam tam densiz" derken..adam soruyor:
Şuursuz adam:Şey..acaba..hamile misiniz?
Ben: Hayır. (kedi miyavlaması tonunda)
Adam:efendim? hamile misiniz?
Ben:Hayır. (hala kendimde değilim, o ses midemden mi dalağımdan mı çıkıyor bilemiyorum)
Adam:hamilesiniz yani? (yoğun ısrar şeklinde, sanırsın ondan hamileyim, adam baba olacak, bir ısrar, bir sevinç, pis hödük! )
Ben:HAYIR kardeşim, HAYIR, değilim ben sadece ŞİŞKOYUM(burası tam bir haykırış)
Arkada bavullarıyla 50 kişi, civar kenar, köşe ne kadar insan varsa dahil duyuyor tabii beni.
Eşim sus pus olmuş...Ağzını açsa, önce onu orda ekmek bıçağıyla dilim dilim kesip sonra ölesiye ağlayacağım...
Hemen açıklama yapıyorum eşime : " Ya bu elbise göğüsten açılıyor ya aşağıya doğru, genelde hamileler bu tarz giyiyor, adam da öyle sandı kem küm falan"... (Bu açıklamada sanırsın 45 kiloyum, ulen dobiş 90 kilosun işte, nice hamile kalanlar 9. aya bile 90 ile girmiyor, dobişsiiiin işte, uyan, uyannnn )
Buradan o şuursuz adama sesleniyorum, SENİ BULACAM OĞLUM, ve karşına en fit, en dar elbiseyle yazın geçip "hani koca göbeğiyle hamile sandığın, 50 kişi arasında rezil ettiğin şişko ama gururlu insan evladı vardı ya, işte bak o böyle zayıfladı, seni şuursuz, seni hödük insan" diye haykıracağım
SENİ BULACAM OĞLUM- Part 2
Evlenip, yeni bir semte taşınmışız.Evlendiğimizde matkap işleri için milet rahatsız olmasın diye kpı kapı gezip izin alıp, önceden rahatsızlık için özür dilemişim.Alt katımızda da yaşlı bir teyze var, onunla da o arada tanışmış, kapı aralığında sohbet etmişiz.
Üzerinden 3 ay geçer, ve ben doğum kontrol haplarının ve de yeni gelin hesabı pişir, taşırların sonunda dombili olmuşum.
Şişman olan hiçbir insana özenmem ama kilo aldığında vücuduna eşit paylaştırabilenlere resmen gıpta ediyorum.
Ben 5 kilo bile alsam , direkt göbeğime gider, kollar ince, bacaklar ince, toto normal ama göbek kocaman
Neyse bir gece eşimle otururken kapı çalar, teyze bir şey istemek için gelmiştir.
Beni görür ve hemen haykırır "ayyyy canım evladım, hamile misin? 3-4 ay oldu siz evlenip geleli buraya değil mi? Demek 4 aylık hamilesin."
Be teyze, bir dur, cevap vereyim, açıklayayım değil mi? Yok illa taramalı tüfek gibi kafasındaki komplo teorilerini sayıp dökecek illa
O sırada eşim de kafasını uzatır, teyze tabii ısrarlı, hemen ona da döner ve "evladım, hayırlı olsun, baba oluyormuşsun, Allah ömrünü uzun etsin, hayırlı evlat etsin, bıdı bdı vır vır vır......
Eşim bana bakar ama gözleri az evvel uzaylı görmüş gibi şokta... Ben içimden "len hamile olsam, senden önce alt komşuya mı söylerim?" modundayım
Durumu kapatmak için söz alırım: "Evet teyzeciğim, hamileyim ben, iyi dilekleriniz için teşekkür edeirm, hadi iyi akşamlar"
Eşim bana gözlerini belertmiş bakarken bağırıveririm: Eğer bu konu hakkında bana tek bir şey söylersen, kalbini de kafanı da kırarım
Sonrasında Allah yardım etti de, bazı sorunlar yaşadık site yönetimiyle ilgili ve oradan taşındık.Taşınırken hala teyze "aman sen ağır kaldırma, aman sen koli kaldırma" diye beni uyarıyordu
Buradan sana sesleniyorum boşboğaz teyze, insan bir sorar, bir bekler, hatta iki kişinin ne yaptığıyla bile ilgilenmez, hiç sormaz değil mi ama? Her göbeği olan hamile değildir, şişman da olma olasılığı vardır değil mi teyze...Ama sen bekle, seni bulacam teyze ve karşına geçip...yok seni bulmayacağım teyze, o zaman yalan söylediğim ortaya çıkar, hem dobiş hem de yalancı olurum.boşver
Ama beni çok üzdün be teyze
SENİ BULACAĞIM OĞLUM-Part 3 & 4
Aşağıdaki yazıyı buradaki "Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz?" topiğinde yazmıştım.
Aynen kopyalıyorum:
O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.
Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.
Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !
....................................
Evet o pastanedeki hödük ve de sözde iyilik yapan avm önündeki hödük, oğlum ikinizi de bulacağım, az kaldı.
Ben zayıflayana dek iş değiştirmeyin yeter
Nisan sonunda zayıflayıp, tek tek Polat Alemdar gibi sizleri ziyaret edip, ellerinizi öpeceğim.
hikayen bayıldım
allah dirayet versin arkadaşım
ben de başlıcam bugün yarın bakalım
psikolocik olarak hazır hissetmiyorum şu an
ayy bunlara bayıldım winstoncumbu hamile muhabbetlerine sık sık maruz kalan birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. takipcinim
Aman benim gibi savsaklama, ben 75 kiloyken rejime başlayacaktım, bir türlü psikolojim hazır değildi, derken 90 kiloda hazır oldum
Gerçi benim kadar şuursuzu yoktur dünyada ama bazen ipin ucu kaçabiliyor az da olsa işte.
Tekrar teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim.
Bu arada sizlerle diyetimin en büyük destekçisini tanıştırayım. (Gönül isterdi ki 100 kiloluk eşim benle spor yapsın, diyet yapsın ama nerdeeeOna da diyorum "bak bir gün uyanacak ve tartıda 105 kiloyu görüp, sok olup ağlayacaksın", diyor ki "manyak mıyım ben? Ha 100 kilo ha 105 kilo, niye şaşırıp ağlayayım manyak gibi?" Amaa..ama ben ağlamıştım..Böühühühü..Neyse..Spor aletlerim ve can yoldaşım;
Crunch (yarım mekik) aletim
Eki Görüntüle 354768
Eliptik bisikletim
Eki Görüntüle 354769
Eliptik bisikletin eşantiyonu twist zımbırtısı
Eki Görüntüle 354770
Eki Görüntüle 354771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?