- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Bizim takım komple burda galiba.Bu haftanın merak konusu sensin winston, haftada 2.400 gr çok iyi bir sonuç, tebrik ediyorum.
Ayrıca enerjine bayılldım. Çok eğlenceli yazıyorsun, okumak başlı başına bir zevk.
Ve bir de iraden için tebrik etmek istiyorum seni. Bu irade herkese nasip olmaz, bunun için gıpte ettim sana.
AMA,
Her şeyin bir dozajı olması lazım bence winston, günlük 600 cal alman, karbonhidratı tamamen hayatından çıkartman bence sağlıklı değil. Evt belki kilo veriyorsun, ve evt belki verdiğin kilo kalıcı da oluyor ama bunlar sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Boyun da 1.80 miş, bu da günlük cal ihtiyacının 2000 nin üzerinde olduğunu gösteriyor. yani günlük 1000 cal aldığında da gayet güzel bir hızla kilo verebilirsin. Ki spor da yapıyorsun maş. :112: Ayrıca karbonhidratlar gereksiz besinler değillerdir. Vücudumuzun onlara da ihtiyacı var. En azından kahvaltıda 1-2 dilim ekmeği sokman gerekiyor hayatına.
Lütfen kızma bana bunları söylediğim içinMaksatım kösteklemek değil, aksine doğru şekil için destek olmaya çalışıyorum. Bildiklerimizi paylaşmayıp, yanlışlarımız için birbirimizi uyarmayacaksak burda yazışmamızın ne anlamı var. :112:
Şişmanın Gördüğü Kabus
Rüyamda ben 38 beden olmuşum. (46 bedenle diyete başladım şu an 42 bedenim)
Bir mağaza öyle deli bir indirim yapmış ki içindeki her pantolonu 3 liraya satıyormuş.
Ben de hazır bu kadar büyük indirim olmuş, saldırayım modunda içeri giriyorum.
Nedense hep dobiş dobiş hatunlar var içeride, millet can pazarı gibi itişip, tepişip pantolon seçiyor.
Elime bir tane alıyorum 40 beden, başka alıyorum 44, bir başkası 34 derken kan ter içinde tepinip, ha babam
38 beden pantolon arıyorum ama yok yok yok !!!
Bağırmaya başlıyorum, önce alışveriş yapan kadınlarla kavga ediyorum sonra mağaza müdürüne çıkıyorum.
"Siz benim 38 beden olmak için ne acılar çektiğimi, kaç ay aç gezdiğimi biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon,
almadan gitmem, anlıyor musunuz?" diye barım barım bağırıyorum.(Adam da pek centilmen, "Banane hanım, bana mı aç gezdin?
Bana mı zayıfladın?" demiyor)
Adama en son yumruk atmaya çalışırken uyandım.
Öyle bir fırladım ki, eşim de kalktı.
"Hayrola ?" dedi.
Şimdi adama 38 beden pantolon bulamamıştım desem deli diye gömleği tersten giydirecek, "hatırlamıyorum" dedim.
"Kesin saçmasapan bir şeydir" dedi.(Rüyasında ekonomi tartışan, dünyayı kurtaran, politika sohbeti yapan varmı ya, rüyalar zaten
saçma değil midir?:26: )
Bir iki gün geçti, eşim hala benle dalga geçiyorken anlattım, "hiç de saçma değildi, böyle böyle diye..."
"Manyaksın sen" dedi ve deli gibi rüyama güldü.
Ben de "Allahım sana havale ettim, şimdiden teşekkür ederim" dedim.
Ve bingo...Bugün sabaha karşı 4te kalktım, benim koca yok yatakta.
Ara, tara derken salonda uyuyor.
Sonrası diyalog:
Ben: Ne yapıyorsun burada? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Tuvalete gitmiştim, sonra dönerken yolumu kaybettim, yatakodasını bulamadım, ben de buraya geldim.
120 metrekare bir evde oturuyoruz, 2 oda bir salon ve banyo ile yatak odası karşılıklı. (yani okuyanlar 8 katlı şatoda oturuyormuş
gibi algılamasın, tamamen eşimin rüyasında "saçmalaması".
Allahım çok şükür dedim, kim daha çok saçmalıyormuş gösterdin ya, şükürler olsun dedim. En azından ben rüyamda saçmalıyorum,
sen 35 yaşında adam, banyodan yatakodasını bulamayıp, 2 odalı evde kaybolabiliyorsun.
Sustu, bir çırpıda hazırlanıp işe gitti.
Ama ben susmayacağım, akşama evin koridoruna kartondan oklar kesip yapıştıracağım ve notlar yazacağım: "bu oku takip edersen
yatakodasına gider", "bu ok, mutfağa gider", "bu ok banyoya gider" diye...Hehehe bu akşam görsün şamatayı da, rezilliği de...
yaa valla ben bu sağlıksız diyet sağlıksız diyet diye tutturanları anlamıyorum sanki normal zamanda hergün sayarak yemek yapıyolar
yok şu kadar karbonhidrat yok bu kadar protein olması lazım diye
farzet ki köyde yaşıyosun paran kısıtlı ve ulaşım imkanında yok
böle çok insan hayatını sürdürüyo hiç bişey de olmuyo gayet de sağlıkları iyi
slmmmmmm harikasın canım yaaasanki beni anlatıyosun o kocaman göbek konusunda yalnız değilsin aynısından bendede var kocaman bir patatese iki kürdan saplamışım gibi görüntüm var bacaklar çööp çöppp bütün yazılarını okuyorumm sana hayranımm gülmekten ölüyorummm
winstonlight seni seviyorum ben ya.
Yok, çok şükür hastalık falan yok._____ canımm nerdesin yaa işlh hastalanmamışsındır kaç gündür yoksun seni merak ediyorum:26:
Şişmanın Gördüğü Kabus
Rüyamda ben 38 beden olmuşum. (46 bedenle diyete başladım şu an 42 bedenim)
Bir mağaza öyle deli bir indirim yapmış ki içindeki her pantolonu 3 liraya satıyormuş.
Ben de hazır bu kadar büyük indirim olmuş, saldırayım modunda içeri giriyorum.
Nedense hep dobiş dobiş hatunlar var içeride, millet can pazarı gibi itişip, tepişip pantolon seçiyor.
Elime bir tane alıyorum 40 beden, başka alıyorum 44, bir başkası 34 derken kan ter içinde tepinip, ha babam
38 beden pantolon arıyorum ama yok yok yok !!!
Bağırmaya başlıyorum, önce alışveriş yapan kadınlarla kavga ediyorum sonra mağaza müdürüne çıkıyorum.
"Siz benim 38 beden olmak için ne acılar çektiğimi, kaç ay aç gezdiğimi biliyor musunuz? Bana bulacaksınız 38 beden pantolon,
almadan gitmem, anlıyor musunuz?" diye barım barım bağırıyorum.(Adam da pek centilmen, "Banane hanım, bana mı aç gezdin?
Bana mı zayıfladın?" demiyor)
Adama en son yumruk atmaya çalışırken uyandım.
Öyle bir fırladım ki, eşim de kalktı.
"Hayrola ?" dedi.
Şimdi adama 38 beden pantolon bulamamıştım desem deli diye gömleği tersten giydirecek, "hatırlamıyorum" dedim.
"Kesin saçmasapan bir şeydir" dedi.(Rüyasında ekonomi tartışan, dünyayı kurtaran, politika sohbeti yapan varmı ya, rüyalar zaten
saçma değil midir?:26: )
Bir iki gün geçti, eşim hala benle dalga geçiyorken anlattım, "hiç de saçma değildi, böyle böyle diye..."
"Manyaksın sen" dedi ve deli gibi rüyama güldü.
Ben de "Allahım sana havale ettim, şimdiden teşekkür ederim" dedim.
Ve bingo...Bugün sabaha karşı 4te kalktım, benim koca yok yatakta.
Ara, tara derken salonda uyuyor.
Sonrası diyalog:
Ben: Ne yapıyorsun burada? Niye burda yatıyorsun?
Eşim: Tuvalete gitmiştim, sonra dönerken yolumu kaybettim, yatakodasını bulamadım, ben de buraya geldim.
120 metrekare bir evde oturuyoruz, 2 oda bir salon ve banyo ile yatak odası karşılıklı. (yani okuyanlar 8 katlı şatoda oturuyormuş
gibi algılamasın, tamamen eşimin rüyasında "saçmalaması".
Allahım çok şükür dedim, kim daha çok saçmalıyormuş gösterdin ya, şükürler olsun dedim. En azından ben rüyamda saçmalıyorum,
sen 35 yaşında adam, banyodan yatakodasını bulamayıp, 2 odalı evde kaybolabiliyorsun.
Sustu, bir çırpıda hazırlanıp işe gitti.
Ama ben susmayacağım, akşama evin koridoruna kartondan oklar kesip yapıştıracağım ve notlar yazacağım: "bu oku takip edersen
yatakodasına gider", "bu ok, mutfağa gider", "bu ok banyoya gider" diye...Hehehe bu akşam görsün şamatayı da, rezilliği de...
yaa valla ben bu sağlıksız diyet sağlıksız diyet diye tutturanları anlamıyorum sanki normal zamanda hergün sayarak yemek yapıyolar
yok şu kadar karbonhidrat yok bu kadar protein olması lazım diye
farzet ki köyde yaşıyosun paran kısıtlı ve ulaşım imkanında yok
böle çok insan hayatını sürdürüyo hiç bişey de olmuyo gayet de sağlıkları iyi
Sonuç olarak; bu hafta ilginç bir biçimde inceldim.Yandaki simitler olsun, koca göbeğim bile olsun inceldiler, kıyafetler bollaşmış oldu ama tüm hafta boyunca giden sadece 400 gram oldu
İncelmek de her şişmanın rüyası olduğu için mızmızlanmıyorum ama şu kilocukları bir atıp sonra sıkılaşsaydım Allah biliyor ya daha hayra geçecektiGene de kendimi avutuyorum işte, çatlak neyin olmadı, sarkma yok yani sporla birlikte sıkılaşa sıkılaşa gidiyorum diyorum ama içimdeki aceleci Şişko Nuri bu işe pek de sevinmiyor.
Bugün mart 2.Yakında millet kısa kollularla akın akın sokaklara dökülür.
Kışın montlara kendimi lahana gibi sarıp sözde "ben şişman değilim yaa, mont iri gösteriyor" diye bir nebze kendimi kandırsam da, yazın günü montla gezemeyeceğime göre demek oluyor ki, elimi çabuk tutmalı, sporu, suyu, diyeti tam hakkını vererek yapmalıyım.
Diyet yolunda yürüyen tüm dostara kolaylıklar diliyorum.
Umarım yaza hepimiz birer Angelina Jolie oluruz
Mutlu ve hafif günler dilerim.
Yaralı Şişman winstonlight
Keşke başta fotonu çekseydin. Tartı olmasa da fotolar arasındaki fark getirirdi keyfini yerine.Ben 75 kg ken çekmiştim, bir de 70 de çekicem ama bir türlü inemediğim için o kiloya hala elimde ikinci fotolarım yok.
Ay bir de o var ya. Kısa kollu mevsimi geliyor. :18: Bu kolları acil inceltmek lazım.
Tatlım ya şimdi kaç kilosun rica etsem bir günde tam olarak neler yediğini yazarmısın bizeSöz çalmıycaz listeni yada yediklerini Bende kendimce az yiyorum ama acabaaaaaaaa
merhabalar
yazdıklarını sonuna kadar okudum.çok hoş bir anlatımın var.boyumuz ve killomuz çok yakın olduğu içni seni takipteyim.179 boyundayım 76 kg kadarım.kalça basen bacak tarafım inceldi ama göbişim henüz küçülmedi.(bu arada 7 yaş,3 yaş ve 1 yaşlarında 3 çocuk annesiyim karnım şişip şişip indiği için bu sefer inmeye direniyor.su içsem göbeğim şişiyor.)ben emzirdiğim için şok diyet detoks fln yapamadım hiç .ama lesli yaptım bol bol.düzenli beslendim.2-3 saatte bir yiyorum.1 aydır doğru düzgün spor yapamıyordum bugün tekrardan başladım.kolay gelsin hepimize:)))
Sinameki içen Yaralı Şişmanın Öyküsü...
Ara sıra sinameki çayı içiyorum.Çok yemişsem ve kendimi şiş hissediyorsam.(Her duyduğundan ben gibi medet arayanlara şimdiden uyarıda bulunayım; sinameki eğer düzenli içilirse, bir süre sonra bağarsaklar kendi düzeninde çalışmıyor ve tembellik geliştiriyorlar.Yani "Nasılsa bu çayla wcye çıkıyor, içsin öyle çıksın, ben kasamam kendimi" diyorlar, o yüzden aman ha dikkat)
Neyse genelde öğleden sonra içersem içerim ki, ne de olsa evdeyim hesabı.Ve ikinci yudumdan sonra, wcye giden koridoru ünlü atlet Elvan bacı gibi bir koşarım ki sormayın
Neyse, geçen annem çalıştığı cafeye beni davet etti, ben de onca zamandır et yiyorum ve wc sıkıntım var diye bir fincan içip, şuursuzca evden çıktım.Şuursuzluğum orada da devam etti, çünkü annem yemek ikram etti ve ben de yedim.Sohbet, muhabbet derken yanından ayrıldım ve yüksek titreşimde olan telefon gibi benim bağarsaklar car car da car car ötmeye başladı.Allah Allah nedenki diye düşünürken "Allah cezanı versin sinameki" dedim.
Yaklaşık 2 saatlik yol boyunca postacı koşuşu gibi bacaklar birbirine yapışık, paytak paytak ve de dilimde Fatiha'dan, Ayetel Kürsi'ye kadar dualarla eve geldim.Çok şükür rezil olmamıştım, Allah yardım etmişti.
Ama neden bu kadar tırsmıştım? Çünkü ben bunun benzerini ve de acı sonlu olanını daha önce yaşamıştım :26:
Gelin birlikte benle dalga geçelim
.......................(Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz adlı topikteki yazım)...........
Bez deyince aklıma geldi.Üniversite döneminde anneannemle kalıyorum.Bir gün anneannemle uzaktaki cicianneme gittik.Orda aniden regl oldum, kadınında torunu var, onun bezlerinden bir tane verdi.Eve gidene kadar idare eder diye.Dediğiniz gibi ayıyı sarsan olur, o kadar büyük.Tam çıktık babam aradı.O zamanlar bir poliklinikte çalışıyor ve o gece nöbetçi.Uzun zamandır görüşemediğimiz için beni davet etti.Neyse bir, iki saat oturur, dönerim diye gittim.yemek yedik, sohbet muhabbet derken vakit geçti.Benim de hastane fobim vardır.Bir yere dokunamam, wclerine falan giremem, hastalık kapacakmışım gibi ödüm kopar.Neyse ben tuvalete girmeden bir sedyede geceyi geçirdim.Sabah kalktım patlayacak sidik torbam ama fobimden dolayı gene tuvalete giremedim.Babam kahvaltılık almış, ısrar üstüne ısrar tuttu beni.Çayı bile içmedim o kadar zor durumdayım.Neyse kahvaltıdan sonra atladım bir taksiye eve geçiyorum.Takside de bacak bacak üstüne atıp sıkıyorum kendimi ki salmayayım diye.Taksiden indim, evin yanında süs havuzu olan bir park var.Tam ordan geçiyordum ki su sesi duymamla birlikte "sal, saaaaal gitsin" dedim.Çok fazla tuvaletinizi tutup, birden yaptığınızda yüzünüzde bir gülümseme, böbreklerde bir rahatlama olur ya, aynen öyle oldum, sanki 2 dakika önce cennetten müjde almışım surat aynen öyle.Altımdaki bezde sonuçta ayı bezi, 3 gün salsam sanki totom hep kuru kalacak, o kadar geniş ve büyük.Ama öyle olmadı ! Pantalonun ağ kısmından paçalara kadar inen bir su seli ! Sonrasında apartmanda karşılaşılan ve bana sürekli "okulun bitsin, seni isteyeceğiz oğluma, gelinim benim, kızım benim" diyen süpersonik yakışıklı çocuğun annesi ! :18:
Sonrasında geçen iki sene içerisinde hergün elinde börek, çörekle gelen o kadının anca toplasan 2 kere evimize gelmesi, anneanneme sorduğumda "daha çişini tutamayan kızı kim oğluna alır ki?" cevabı ve rezillik...rezillik...rezillik...
Yıllar sonra buradan o teyzeye sesleniyorum; ben evlendim yani beni alan çıktı ve artık altıma işemiyooooruuum !:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?