Winstonlight'ın Diyet Günlüğü

yaa valla ben bu sağlıksız diyet sağlıksız diyet diye tutturanları anlamıyorum sanki normal zamanda hergün sayarak yemek yapıyolar
yok şu kadar karbonhidrat yok bu kadar protein olması lazım diye
farzet ki köyde yaşıyosun paran kısıtlı ve ulaşım imkanında yok
böle çok insan hayatını sürdürüyo hiç bişey de olmuyo gayet de sağlıkları iyi

slmmmmmm harikasın canım yaaasanki beni anlatıyosun o kocaman göbek konusunda yalnız değilsin aynısından bendede varkocaman bir patatese iki kürdan saplamışım gibi görüntüm varbacaklar çööp çöpppbütün yazılarını okuyorumm sana hayranımm gülmekten ölüyorummm

Ben diyet öncesi bile bu kadar et yemezdim Kıymanın kilosu olmuş 30 lira, hergün 1 kilo yiyen var mıdır bilemem
Dediklerine katılıyorum, normalde de bilinçsiz ve aman aman hesaplamadan günü geçiriyoruz. (En azından ben yani)
Oysaki günlük kalsiyum ihtiyacından tut, sodyum oranından bilmemne şeyine kadar gram gram alınması gereken şeyler var ve evinde akşam yemeği planı yapan kişi (çoğunluk diyelim) ya kesesine göre ya da evdeki malzemeye göre yemek işini halletmeye çalışıyor.
Ama arkadaşa da şurdan katılıyorum; benim gibi ondan kuş kadar, bundan 3 gram yiyen insanların metabolizması pek bir savunmasız kalıyor, o yüzden ben gibi abidik diyet yapanlar daha dikkat etmeli ete, süte, yoğurda, vitamine vs.. vs..

Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Valla benim bacaklar öyle kürdan gibi değil, yukarda Allah var yani
Ama koca göbeğe göre , evet çok orantısızlar.
Şimdilerde göbek eridikçe, bacaklarım da gözüme daha bir iri görünmeye başladılar.
Yani dert hiç bitmiyor
Çok şükür tek derdimiz fazla kilocuklar olsun, Allah başka dert vermesin.
Ama o kilocuklar da gitsin artıkkk lütfeeen..

winstonlight seni seviyorum ben ya.
Teşekkür ederim.
_____ canımm nerdesin yaa işlh hastalanmamışsındır kaç gündür yoksun seni merak ediyorum:26:
Yok, çok şükür hastalık falan yok.
Dombili gibiyim hala, yanaklarım kırmızı kırmızı ortalarda fil gibi geziniyorum
Yediklerim zaten saçma sapan şeyler, o yüzden "bugün bunu yedim, bunu içtim" diye her gün millete kötü örnek olmak istemiyorum.
Mutlaka ben gibi hızlı kilo vermek konusunda ısrarı olan kişiler vardır.
Benim bünyem kaldırdı ama bu demek değil ki onların da kaldırabilsin.
Bu yüzden biraz kafa dağıtmak, kendimle dalga geçmek ve de kendimi eski yaşanmış hikayelerle motive etmek için buraya takılıyorum.
Ha bir de diyet yapanları az biraz gülümsetip, moral vermek.

İlgin için teşekkür ederim, hiç tanımadığım birinin beni merak etmesi, sabah sabah Brad Pitt'in bana mesaj atması gibi oldu valla, ağzım kulaklarıma geldi

Tekrar teşekkürler...

Haftalık Dobiş Raporu:

*SU: Eskiden su niyetine kola içerdim, gazoz içerdim.Ayrana bile fittim yani yeter ki su olmasın.Kuduz gibi sudan korkardım resmen.
Şimdilerde kendimi suya samimi bir arkadaş olarak yakınlaştırmaya çalışsam da, pek başarılı olamıyorum.
Hani yazın bir nebze insan ihtiyaç duyuyor ama kışın o soğukta yok arkadaş ya günde 2 litreyi içtiğimde evde göbecikler atıyorum, o derece sevmiyorum ben şu nimeti.

Bu hafta günlük ortalama 1,5 litre ile su faslını kapattım.Daha fazla arttırmam lazım.

*DİYET: Normalde etle pek aram yok.Hem protein namıma bir şeyler yiyeyim, hem de her gün kırmızı et olmasın diye bu ara kendimi tavuğa vurdum.Omuz altlarımdan kanat çıkacak diye korkuyorum günlük.Tavuk..tavuk nereye kadar bea
Diyeti bu hafta hafif savsakladım, bazen de iyice abartıp az yedim.
Allahım neden ben bu kadar uçlardayım? Ya vur dedi mi öldürüyorum, ya da sanki 50 kiloymuşum gibi hiç diyet yapasım gelmiyor.
Diyet açısından da aman aman parlak bir hafta geçirmedim.

*SPOR: Spor olarak da ne patates çuvalı gibi yaydım, ne de Rambo gibi çalıştım.Ara ara çok yapıp, bir iki gün sonra da ayağımla mekik aletini tepikleyip, yanından sanki kaynana görmüş gibi bir ekşi suratla kaçıverdim Yani dengesizliğim bu konuda da devam etti.

Sonuç olarak; bu hafta ilginç bir biçimde inceldim.Yandaki simitler olsun, koca göbeğim bile olsun inceldiler, kıyafetler bollaşmış oldu ama tüm hafta boyunca giden sadece 400 gram oldu
İncelmek de her şişmanın rüyası olduğu için mızmızlanmıyorum ama şu kilocukları bir atıp sonra sıkılaşsaydım Allah biliyor ya daha hayra geçecekti Gene de kendimi avutuyorum işte, çatlak neyin olmadı, sarkma yok yani sporla birlikte sıkılaşa sıkılaşa gidiyorum diyorum ama içimdeki aceleci Şişko Nuri bu işe pek de sevinmiyor.

Bugün mart 2.Yakında millet kısa kollularla akın akın sokaklara dökülür.
Kışın montlara kendimi lahana gibi sarıp sözde "ben şişman değilim yaa, mont iri gösteriyor" diye bir nebze kendimi kandırsam da, yazın günü montla gezemeyeceğime göre demek oluyor ki, elimi çabuk tutmalı, sporu, suyu, diyeti tam hakkını vererek yapmalıyım.

Diyet yolunda yürüyen tüm dostara kolaylıklar diliyorum.
Umarım yaza hepimiz birer Angelina Jolie oluruz
Mutlu ve hafif günler dilerim.

Yaralı Şişman winstonlight

merhabalar
yazdıklarını sonuna kadar okudum.çok hoş bir anlatımın var.boyumuz ve killomuz çok yakın olduğu içni seni takipteyim.179 boyundayım 76 kg kadarım.kalça basen bacak tarafım inceldi ama göbişim henüz küçülmedi.(bu arada 7 yaş,3 yaş ve 1 yaşlarında 3 çocuk annesiyim karnım şişip şişip indiği için bu sefer inmeye direniyor.su içsem göbeğim şişiyor.)ben emzirdiğim için şok diyet detoks fln yapamadım hiç .ama lesli yaptım bol bol.düzenli beslendim.2-3 saatte bir yiyorum.1 aydır doğru düzgün spor yapamıyordum bugün tekrardan başladım.kolay gelsin hepimize:)))

Aslında sana 1 paragraflık bir cvp yazmıştım. Sonra mesajını tekrar okudum ve cvp ımın gereksiz olduğuna karar verdim. Ben ne desem boş. Sen fikirlerini ütopik yaklaşımlarınla desteklemişin zaten, bunu yaparken bırak bir uzman görüşünü filan dikkate almayı şu başına geçtiğin bilgisayardan her hangi bir şey öğrenme zahmetine bile girmemişin. Ne diyeyim. Oturduğun yerden farzederek de olsa sana sağlıklı yaşamlar.

Keşke başta fotonu çekseydin. Tartı olmasa da fotolar arasındaki fark getirirdi keyfini yerine. Ben 75 kg ken çekmiştim, bir de 70 de çekicem ama bir türlü inemediğim için o kiloya hala elimde ikinci fotolarım yok.
Ay bir de o var ya. Kısa kollu mevsimi geliyor. :18: Bu kolları acil inceltmek lazım.

Tatlım ya şimdi kaç kilosun rica etsem bir günde tam olarak neler yediğini yazarmısın bize Söz çalmıycaz listeni yada yediklerini Bende kendimce az yiyorum ama acabaaaaaaaa

Var arkadaşım fotolarım, hatta ilerde güya burada başarı hikayelerine yazı yazacağım ya, onun için bile öncesi/ sonrası foto olaylarına giriştim.Ama şimdilik sadece elimde "öncesi" faslı var. 70 kilo olunca belki 90-70 karşılaştırması yaparım.
Kısa kollular evet güzel, bir de kollar patlıcan olmasa
Hepimize kolaylıklar dilerim.

Tatlım ya şimdi kaç kilosun rica etsem bir günde tam olarak neler yediğini yazarmısın bize Söz çalmıycaz listeni yada yediklerini Bende kendimce az yiyorum ama acabaaaaaaaa

Şimdi 76.5 kiloyum.90dan indim.İnişim başlarda hızlı , şimdilerde acı dolu resmen
İnadına sıkılaşıp, beden küçültüyorum ama kilolar gram gram gidiyor.
Yediklerim genelde şu şekilde;
sabah; bir meyve (genelde portakal) bir de protein( ya bir bardak süt, ya bir kibritçik peynir, ya da 2 kaşık yoğurt, ya da 1 yumurta)
öğlen; bir protein (genelde tavuk parçası) 2 sebze (1 domates, bir biber genelde)
akşam; bir protein (ya köfte ya tavuk gene) 3 sebze (domates, salatalık, biber genelde)

Normalde bu diyette her öğün bir de karbonhidrat var (pilav, ekmek, makarna..vs gibi) Ben çıkardım belki de çıkardığım için son zamanlarda az kalori alıyorum ve vücut kendini kitledi gibi.
Bu hafta biraz daha fazla yiyip, maksimum derecede de spor yapmayı planlıyorum, bakalım.
Hepimize kolay gelsin, kilolar da kolay gitsin inşallah.

Teşekkür ederim.Allah bağışlasın evlatlarınızı.
Benim durumum vahim valla.
Doğurup dokumadan sırf spordan nefret edip, yemek yemeyi de sevdiğim için böyle dombili oldum.
Bir de hamile kalsam, kesin evin kapılarını yerinden söküp genişletmek gerekir
Umarım kilo verdikten sonra bir daha bu yollardan geçmek durumunda kalmayız.
İlginiz için teşekkür ederim.
Hepimiz kısa sürede bu yüklerden kurtuluruz inşallah.

canım günlügünü başlan sona okudum bir soluk ta hem gülümsedim hem kendimi düşündüm ve azmine hayran kaldım bundan sonra takibimdesin haberin olaa
uslübüna bayıldıı o seni bulcamlara bittim resmen inşallah istedigin kiloya en yakın zamn da ulaşırsınn:13::13::13:

Sinameki içen Yaralı Şişmanın Öyküsü...

Ara sıra sinameki çayı içiyorum.Çok yemişsem ve kendimi şiş hissediyorsam.(Her duyduğundan ben gibi medet arayanlara şimdiden uyarıda bulunayım; sinameki eğer düzenli içilirse, bir süre sonra bağarsaklar kendi düzeninde çalışmıyor ve tembellik geliştiriyorlar.Yani "Nasılsa bu çayla wcye çıkıyor, içsin öyle çıksın, ben kasamam kendimi" diyorlar , o yüzden aman ha dikkat)

Neyse genelde öğleden sonra içersem içerim ki, ne de olsa evdeyim hesabı.Ve ikinci yudumdan sonra, wcye giden koridoru ünlü atlet Elvan bacı gibi bir koşarım ki sormayın

Neyse, geçen annem çalıştığı cafeye beni davet etti, ben de onca zamandır et yiyorum ve wc sıkıntım var diye bir fincan içip, şuursuzca evden çıktım.Şuursuzluğum orada da devam etti, çünkü annem yemek ikram etti ve ben de yedim.Sohbet, muhabbet derken yanından ayrıldım ve yüksek titreşimde olan telefon gibi benim bağarsaklar car car da car car ötmeye başladı.Allah Allah nedenki diye düşünürken "Allah cezanı versin sinameki" dedim.

Yaklaşık 2 saatlik yol boyunca postacı koşuşu gibi bacaklar birbirine yapışık, paytak paytak ve de dilimde Fatiha'dan, Ayetel Kürsi'ye kadar dualarla eve geldim.Çok şükür rezil olmamıştım, Allah yardım etmişti.

Ama neden bu kadar tırsmıştım? Çünkü ben bunun benzerini ve de acı sonlu olanını daha önce yaşamıştım :26:
Gelin birlikte benle dalga geçelim

.......................(Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz adlı topikteki yazım)...........
Bez deyince aklıma geldi.Üniversite döneminde anneannemle kalıyorum.Bir gün anneannemle uzaktaki cicianneme gittik.Orda aniden regl oldum, kadınında torunu var, onun bezlerinden bir tane verdi.Eve gidene kadar idare eder diye.Dediğiniz gibi ayıyı sarsan olur, o kadar büyük.Tam çıktık babam aradı.O zamanlar bir poliklinikte çalışıyor ve o gece nöbetçi.Uzun zamandır görüşemediğimiz için beni davet etti.Neyse bir, iki saat oturur, dönerim diye gittim.yemek yedik, sohbet muhabbet derken vakit geçti.Benim de hastane fobim vardır.Bir yere dokunamam, wclerine falan giremem, hastalık kapacakmışım gibi ödüm kopar.Neyse ben tuvalete girmeden bir sedyede geceyi geçirdim.Sabah kalktım patlayacak sidik torbam ama fobimden dolayı gene tuvalete giremedim.Babam kahvaltılık almış, ısrar üstüne ısrar tuttu beni.Çayı bile içmedim o kadar zor durumdayım.Neyse kahvaltıdan sonra atladım bir taksiye eve geçiyorum.Takside de bacak bacak üstüne atıp sıkıyorum kendimi ki salmayayım diye.Taksiden indim, evin yanında süs havuzu olan bir park var.Tam ordan geçiyordum ki su sesi duymamla birlikte "sal, saaaaal gitsin" dedim.Çok fazla tuvaletinizi tutup, birden yaptığınızda yüzünüzde bir gülümseme, böbreklerde bir rahatlama olur ya, aynen öyle oldum, sanki 2 dakika önce cennetten müjde almışım surat aynen öyle.Altımdaki bezde sonuçta ayı bezi, 3 gün salsam sanki totom hep kuru kalacak, o kadar geniş ve büyük.Ama öyle olmadı ! Pantalonun ağ kısmından paçalara kadar inen bir su seli ! Sonrasında apartmanda karşılaşılan ve bana sürekli "okulun bitsin, seni isteyeceğiz oğluma, gelinim benim, kızım benim" diyen süpersonik yakışıklı çocuğun annesi ! :18:

Sonrasında geçen iki sene içerisinde hergün elinde börek, çörekle gelen o kadının anca toplasan 2 kere evimize gelmesi, anneanneme sorduğumda "daha çişini tutamayan kızı kim oğluna alır ki?" cevabı ve rezillik...rezillik...rezillik...

Yıllar sonra buradan o teyzeye sesleniyorum; ben evlendim yani beni alan çıktı ve artık altıma işemiyooooruuum ! :26:

sen bizim yüzümüzü güldürdün allah da seni güldürsünn karnıma arı girdi gülmektennn

en yakın zamanda 90 a 70 resimlerini bekliyorumm maşallah maşallahh diyorum bize karşıı sorumluluğun var ona göre senin çaban gayretin seni takip eden herkesii etkiliyooo
bu günlük işi çok iyi olmuşş kendini hep kontrolde tutmana sebep acaba bu gün neler yapmış yemiş diye seni takip eden kalın belli okuyucuların varrrrrrr daha ne olsunn irade irade sabırlı günler diliyorum hepimizeeeeeee

Neremi neremi? Tam da Ensemi.....

Bir türlü dik oturamayan bir dobiş olduğumdan sürekli belim ağrır, masajı da çok sevdiğimden her akşam eşimden masaj isterim.
O da dijital baskül gibi benim kilo veriş/alış/sabitleme durumumla ilgili yorum yapar.
Geçenlerde boynuma masaj yapıyor, ben de yüzüstü uzanmışım.
Birden boynumda bir acı...Farkettim ki benim odun koca beni kedi yavrusu gibi ensemden tutmuş, havaya kaldırıyor
Ve ibretlik diyalog:

Eşim:Ya winston, sen kilo almışsın.
Ben:Nereme?
Eşim:Ensene Ensen kocaman olmuş ya, bak böyle tutup seni kaldırabiliyorum havaya

Tarihe ilk enseden kilo alan insan olarak sanırım geçtim o gece.
2 gün ensemi karışladım, mıncıkladım, yolda geçen, gezen tüm adamların enselerine bakıp ense kıyaslaması yaptım.
Şimdi ensem ağrıyor, resmen mıncıklaya mıncıklaya kesin morarttım :2:

Zayıflama bölgelerim için yeni düzenleme yapıyorum; bel, göbek, basen ve de ense

Haaa acısını çıkarttım mı?
Evet.
Dün mercimek köftesi siparişi verdi bana eşim, ben de gelene dek bekledim.
Sonrası için;
-Eee yemek yok, hani mercimek köftesi yapacaktın.
-Evet yapacaktım ama
-Ama ne?
-Ya benim ensem kalın ya, kalın olduğu için başa ağrı yaptı, ben de ağrıdan yemek yapamadım, ekmek orda, dolaptan da kaşar al, afiyet olsun sana

*Merak edip yazan arkadaşlar olmuş sağolsunlar; yarın dukan'a geçiş yapıyorum.Biraz daha akıllandım, yavaş ama kalıcı vereyim diyorum.Burada da hergün bunu yedim, bunu içtimden ziyade, diyet sürecinde yaşadıklarımı yazayım, azcuk gülek, eğlenek istiyorum.O yüzden hergün yazamıyorum, affola, herkese kolay gele, kilolar da kolayca gide inşallah

İmza:Ensesi de artık kalın olan winstonlight

süpersin yaaaaaa tamam dediğin gibi olsun sen yaşadıklarını yaz biz gülelimmyediğin içtiğin senin olsunn.hep birlikte gülerek zayıflayalım olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…