- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi winx perisi
-
aayyyyy canım senınde anneler gunun kutlu olsun denk gelemedık ınternet kotam az benım yukletene kadar bole ara ara gırıcem anne deılsende bıgun mutlaka olcaksınnn canım benımm
tşk ederim canım anne değilim ama inşallah bende bir gün olurum :)))
inşallah canım emın olki çok guzel bı duygu....bebegını kucagına alınca o olmadan oncekı hayatıı hatramıyosun:))))))bende kaynanamı aramadım hoşşş ben konusmuyomdaaaa o 4 bacaklı danayla:))))))
yaa offf ne zor şeyyy..
bende aramam sormam eşimle konuştukları zaman hemen tuwalete banyoya kaçarım tel.i bana wermesin die... slm söyle der geçerim.. ama böyle bayram seyran olunca kaskatı kesiliyorum .. eşimin tel.inden soğuk bi msj attım .. beni aramasın die kendi telimden yazmadım :))))
anne olmak mutlaka güzeldir ama sanki hiç hazır değilmişim gibime geliyor .. ne bilim evde bitane kedim war o haywancağıza bile nasıl düşkünüm anlatamam işe gidince aklım hep kuzumda :)) çocuk olunca nasıl olurum been acaba :)))
oda kedı gbı zatiiii:)))))amaaan bosver yaaaben mesela gecenlerde arayı yumusatayım dıe konusayım dedım kavga ettık eltımle konusuyorum oda dıger taraftan konusuyor sacma sapan duydum bende benım duymıcamı dusundu herhalde:)))telı kapattım onu aardım arkamdan nıye konusuyosun dıe kavga ettık cok cahıl ya kendılerını bısey sanıyolar......bıtek kendı evlatlarını analar dogurdu sanıyolar bızı sankı babalar dogurdu:))))
:)))))) ay elti dedinde bi de o wardı dimi benim şimdilik yok ama 2 tane olucak bakalım nolucaak :))
sen kaç yaşındasın canım
25 yasındayım canımcım.sen???..benımde toplamda 2 tane olcak...sımdılık bır tane bıtanesıde bekar.....onada ne derlerse onu yaappıyo kaynanamla aram bozuk ya benden ıcın onunla fazla gorusme demısler 3 haftadır onlada gorusmuyos benım vıcdanım rahat valla..ben elımden gelenı yaptım bu olanlar yuzunden esımde konusmuyor aralarını duzeltmeye calıstım bısey sandılar kendılerını..amaaannnnn bosver canımmmmm.....
Gel gelelım sabah yedıklerıme kuru kayısıyı gece yedım kızlar sabah kalkıncada saat 8,00de 1tatlı kasesı lıhgt sütlü müsli yedim öğlende 1 dılım çavdar ekmegıyle tavuklu yesıl salata yogurt yok...gına geldıde...aksamda gene muslı......ayyyyy dun yesıl çay aldım şoktan hıc yesıl cay gbı deıl ya mıdem bulandı....gullu kalmıstı onu ıcerım bgun....kaldı 2 gun ınsallah 1 kılo daha vermışımdır
bence kuru kayısı bile olsa gece gece meyve yeme
eğer bağırsak problemi için yediysen sabah aç karnına 2 tane ye üzerinede ılık su iç sonra kahvaltını yap o daha çok işe yarar canım
naçizane bi tavsiye sana :)
alalh'ın izniyle vericez canım kilolarımızı inşallah
şurda yaza ne kaldı
ha gayret
ben artık elimi bir şeye attığımda mesela yememem gereken bişeyse hemen yürüdüğüm yollar geliyor aklıma vazgeçiyorum
ulen diyorum kendime bunu yersem şimdi bütün yorgunluğum yanıma kar kalacak bırak diyorum oluyo valla:)
Canlar ben kacar lıstemı tekrar yayınladım gorusuruz
Kahvaltı saat 8,00..1 tatlı kasesi lıght sütlü çıtır müsli
öğle yemeği saat 12,00..tavuklu yeşil salata----ayran
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı...
Ara saat 16,30..3 adet petibör bisküvi 1 fıncan yesil çay(toplamda 3 fıncan yesıl cay)
akşam yemeği 17,30/18,00:1 tatlı kasesi çıtır müsli
süpersin ya kesinlikle süper kilo vereceksin pericim harika gidiyorsun
ben daha keklerden böreklerden kurtulamadım böyle diyet yapıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?