- Konu Sahibi winx perisi
-
inşallah sabah tuvaletimi yapabilirim
Selam wnix perisi
Uzun zamandır kadınlar kulubunu google daki diyet başlıklı konulardan takip ederdim.Kilolar alıp başını gidince üye olmaya karar verdim.
Çünkü bu iş yalnız başına olmuyor.
Etrafınızdan da baskı yiyince iyice moraliniz bozuluyor ve sanki buna bir tepkiymiş gibi inadına yemek yiyor insan.Sonra gelsin kilolar...
Boyum 1.75 , 78 kg ım.
Spor akademisi mezunu olmama rağmen bu kiloya gelmiş bulunmaktayım.Maalesef spor çok nankör , siz onu bırakmadan o sizi bırakıyor...Mezun olduktan sonra 4 sene içinde tam 12 kg aldım.
Şimdi fazlalıklarla vedalaşma zamanı.
14 Mayıs ta rejime başladım.Haftada 3 gün 1 saat 15 dk yürümeyi planlıyorum ki 2 gündür yürüyorum da:)!!!Egzersiz gerçekten motive ediyor insanı!!!
Olay ayakkabıların bağcıklarını bağlayıp evden çıkana kadar.ÜŞENMEK YOK!Dışarı çıkamayanlar için ise evde egzersiz yapmayı öneririm.Binlerce egzersiz vcd dvd si var.
Yakın bir arkadaşımın diyet listemi paylaşıyorum.Bu liste İzmirde bir diyetisyen tarafından hazırlanmış ve sonuç olarak ayda sporsuz 4-5 spor ile 7-8 kg verdirmiş br liste.
Uygulama sırası bende:)Aslında bu diyet çok alternatifli ve basit...
Haftada 2 gün ızgara veya haşlanmış tavuk veya balık.Haftada 2 gün sebze.Yemeklerin yanında salata(yağsız , tuzsuz , mısırsız ve domatessiz)
Haftada 1 gün serbest günün aşırıya kaçmadan o günün 1 öğünü fast food bile yiyebilirsin ya da bunun yerine tatlı tercih edebilirsin.Kalan 1 gün ise sabah kahvaltı öğlen ızgara tavuk , akşam yoğurt salata ve 1 adet meyve.
Kahvaltı ise boyozsuz , poğaçağız yani yağlı olmayan unlu mamüller haricinde normal kahvaltınızı yapıyorsunuz.
Aralarda 1 er adet meyve veya galeta veya ceviz, kayısı yiyebiliyorsun.
EN ÖNEMLİSİ GÜNDE 2-3 BARDAK YEŞİL ÇAY VE ZENCEFİL ÇAYI İÇİLMELİ!!!!!!
Kısacası burada amaç metabolizmayı yavşlatmamak aksine hızlandırmak.
hayde herkese kolay gele.AZMİN ZAFERİNİ HAFTA HAFTA PAYLAŞIYOR OLACAĞIM:)
canım bir geldim bir kayboldum haklısın...
benim evde netim olmadığı için 1 haftada eğitime gittim doğal olarak netten bayağı uzaktım neyseki geldim :)
yarın itibari ile k fleks e başlamayı dşünüyorum
2 haftada sonra kuzenin düğünü var çünkü
birde bugün itibari ile şu parklardaki aletlerde spor yapmayı düşünüyorum belim kalın ve oradaki bir alet çok güzel yan karın kasları değil yağları :) çalıştırıyor...
birde yürüyüş tabi...
periciiiiiiiiim
iki gündür 55.3 kilo çıkıyorum diye moralim çok bozulmuştu
dün tavuk salata diyetine başladım ya bu sabah 54.4 kiloyu gördüm
bence sende başla bu diyete süper kilo verirsin canım sakın üzülme haftada 1 kilo vermek bile çok iyi bi başarı
zaten diyetisyenler en sağlıklı kilo verme biçimi olarak haftada 1 kilo verilmeli diyorlar
aslında bu diyette önemli olan protein ben bugün bir öğün tonbalıklı salata yicem tavuktan tiksinmemek için
73 kıloyken 70 olayım hıc kafaya takmıcam dıyodum sımdıde 69 veya 68 olayım hıc takmıcam dıyorum:))))))
Bende 45 kilo olayım hiç kafaya takmıcam
2 karıs belın olur ne güzel:))))))
45 kiloyken bile göbek duruyo ben anlamıyorum nasıl bir kütle ya erimiyo kaybolmuyo hep kalçadan kilo veriyorum. çok dengesiz bir vücudum var.
Ben bildirimi yapayım canım 54.4 kiloyum. Daha dün 55.3'ken bir günde 900 gram eksilmek motivasyonu artırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?