Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

Ben geldim kızlar bugün çok hamur işi yedim öğlen

yazmaya çalışırsam şöyle
2 parça patatesli börek, bir dolma, iki tane kremşantili kurabiye, bir dilim yaş pasta

yani yediklerimin diyetle uzaktan yakından alakası yok

eve gelince de bir kase çorba içtim

1 saat yürüdüm

neyse bugünü kaçamak günü sayıyorum artık

Son düzenleme:

yarın dıkkat et ama

7,30--SABAH KALKINCA 3 ADET KURU KAYISI 1 BRDK SU

KAHVALTI SAAT 8,00--2 DILIM ÇAVDAR EKMEKLE PEYNIRLI DOMATESLI YAGSIZ TOST
1 ADET ZEYTIN
MAYDONOZ-TERE-SALATALIK-DOMATES
ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY-YEŞİL CAY

ara saat10,30 1 kase yogurtlu müsli

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12,30:1 ÇAY FİNCANI HAŞLANMIŞ MAKARNA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
YEŞİL SALATA

AKŞAM 17,30/18,00:1 ÇORBA KASESİ SÜTLÜ MÜSLİ

2,5 LT SU VE 3 FINCAN YEŞİL ÇAY içildi...

saat 21,35..3 adet kuru kayısı 1 subardagı ayran

uyanınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI SAAT 8,00:1 ÇORBA KASESİ SÜTLÜ MÜSLİ

NASILSINIZ BAKALIMMMM BGUN ÖĞLE YEMEĞİMDE 1 ADET PATLICAN KÖZLEMESİ VE YEŞİL SALATA VE YOGURT DUSUNUYORUM EKMEK OLMADAN AKSAMA GENE MÜSLİ DÜN BİRAZ ABARTMISIM KIZLAR YA ARADA MUSLİ YEMEMEM LAZIMDI....

4 gün sonrasını çok merak ediyrum kızlar ayın 16sı tartılma günümüz çokk heyecanlıyım ogun guzel sonuc almak ıcın ben 4 gun boyunca ekmek yemıycem sabah aksam müsliye dewam ve 15ı gecesı müshil alıcam kızlar bagırsak temıslıgı ıcın yatarken ıctımmı sabah bombos bagırsaklar:)))))kuru kayısı bı ıse yaramıyor

canım müsli ve müshil farklı mı ya ben aynı sanmıştım

bende bugün sabah kahvaltıda yarım dilim etli pide yedim ama bugün tartıda 54.7 kiloyu gördüm o yüzden rahatım

tamam canım bende deniycem bakalım işe yarar inşallah
daha az kilo gösterir o zaman

ay cnm senın fazla dıkkat temen gerek yok ya zayıfsın zaten 4 kg kaldı...zararlı bagırsaklara cok cok zor durumda kalırsan kullan su kaybı oluyo cunku yag kaybı fazla olmuyo oyle ama bagırsakları bosaltmada cok etkılı

geldımmm öglen bıtane patlıcan közlenmıs yanında 3/4 adet kozlenmıs domates yesıllık yogurt yıcem kanka belkı kucuk bı dılım ekmek yerım kuflenecek yoksa kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…