Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

bışey söylicem sen wcye cıktıktan sonra ac karnamı tartıldın???

ben ikigündür sabahları wcye çıkamıyorum ama aç karna tartıldım dün de bugünde yani sabah kalkar kalkmaz çişimi yaptıktan sonra iç çamaşırlarımla tartılıyorum çok açık oldu ama

iki kere gitmiş

offf ben sabahları büyük tuvaletimi neden yapamıyorum yaaaaaaaa

Son düzenleme:
ben bgun ılac aldım canım napıyım sen wcye cıkınca daha az cıkıcaksın bence bende bgun yatarken hapımdan ıcecegım yarın tekrar yazıcam kılomu

canım kocaciğimmmmm netimi alsında yeni paketimi:)))))bende leslie ındırcem evde onu yapıcam suan ızleyemıyorumda kota cok az

bekle benı 66 cok pisss gelyorummmmm:)))

ben bgun ılac aldım canım napıyım sen wcye cıkınca daha az cıkıcaksın bence bende bgun yatarken hapımdan ıcecegım yarın tekrar yazıcam kılomu

Ben şu protein + salata diyeti bitene kadar almıyım diye düşünüyorum hapı
Ama ne kadar sürdürebiliyorum diyeti bilemicem de bitince alıcam bakalım
Sen de yarın daha az çıkarsın o zaman ohhh ne güzel

inşallahhh dıyet yapmadıgım donemde o haptan kullanırken 2 kılo farketmıstı kız:)))))))))))))

canım kocaciğimmmmm netimi alsında yeni paketimi:)))))bende leslie ındırcem evde onu yapıcam suan ızleyemıyorumda kota cok az

bekle benı 66 cok pisss gelyorummmmm:)))

voooooooooov leslie gerçekten iyi oluyor ben 62den düşerken bi ara leslie'ye takmıştım 45 dk olana :106:
bekle 66 peri geliyooooooooor :118::124:

ındııryo kızlar yazamassam bılınkı kotam bıttı leslie sevdam yuzunden:)))))
indirdimde acmadı ya nıyekı.....

Son düzenleme:
hatalı link olabilir ama bilmem ki neden :26:

amannn olmadı ya ucretsız ındır dıye bı lınk vardı medıaget diye ona bastım oda programmıs vıdeo calıstırıcı fılm ızlemek ıcın:)))))))

neyse amaaan karnım acıktı zati:))))gidemdde yemek yapam:)))bu arada 1 lt suyum bıttı kızlar

lıgt yogurtlu 1 corba kasesı çıtır müsli....yemek yapmaya üşendimmmmm:))))

Son düzenleme:
ana yanlış şeyi indirmişin kızz

bende şimdi leslie ile 2 mil yürüdüm 30dk sürdü aslında toplam 45 dk ve 3 mil ama dayanamadım yoruldum
özellikle ikinci mil'i mary die bi kadın yaptırıo felaket hareketler yaptırıo zorluyo baya yordu beni akşam bi daha yaparım olmazsa 30dk toplam 4 mil eder şimdilik ilk günden iyidir galiba

bende istiyommmmmm

leslıyı ındıremedım bende oryantel aerobıc ındırıyorum kızlar aerobıc muzıklerımde var onları acar yaparım artık kendı capımda:))))))

leslıyı ındıremedım bende oryantel aerobıc ındırıyorum kızlar aerobıc muzıklerımde var onları acar yaparım artık kendı capımda:))))))

oryantelde çok iyidir canım
leslieyi ben indireli çok oldu şuan nerden indirdim diye düşünüyorum ama bulamıyorum :26:

canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrr yeşil çay içeyı dıyorum canımda ıstemıyor

canım sıkılıyor canım sıkılıyor:))))))))

off ya canım kurabıye yaş pasta kek ıstıyor(((((neyse ben menumu guncelleyım barı

sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

8,,00 kahvaltım:1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı
1 kıbrıt kutusu peynır
1 tutam maydonoz-1adet salatalık
şekersiz çay

öğle yemeği saat 11,30/12,00..1 corba kasesı lıhgt yogurtlu çıtır müsli

ara 15,00 3 ad tavuk kanat 1dılım çavdar ekmegı:26:ve 4 adet kuru kayısı(((

aksama limonlu mevsım salata yıcem sadece

dengeler umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…