- Konu Sahibi winx perisi
-
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrr yeşil çay içeyı dıyorum canımda ıstemıyor
canım sıkılıyor canım sıkılıyor:))))))))
off ya canım kurabıye yaş pasta kek ıstıyor(((((neyse ben menumu guncelleyım barı
sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su
8,,00 kahvaltım:1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı
1 kıbrıt kutusu peynır
1 tutam maydonoz-1adet salatalık
şekersiz çay
öğle yemeği saat 11,30/12,00..1 corba kasesı lıhgt yogurtlu çıtır müsli
ara 15,00 3 ad tavuk kanat 1dılım çavdar ekmegı:26:ve 4 adet kuru kayısı(((
aksama limonlu mevsım salata yıcem sadece
dengeler umarım
etiformun yada mavi yeşilin diyet bisküvileri var onlardan yeşil çayım yanına 1-2 adet yiyebilirsin nefsini körler biraz
yada benim gibi al bi burçak kepekli yada yulaflı sütlü nescafe ile 1-2 tane ye
çok abartma ama ben 1 taneyi koyuyorum fincanımın kenarına kahveyi bitirene kadar bisküviyi kıtlama yaparak yiyorum
inan bana biride aynı tat 1 paketi de :)
olsun canım benım oyle katı kurallarım yok onemlı olan dıyetını bozmadan ılerlemen.....arda bırde olsa yazman....bende bgun evde bıseyler yapayım barı ya cok kotuyum bu hafta hedefıme ulasmadım..zaten gıdım gıdım yıyorum nasıl veremedım anlamadım:26:
sevgili günlük;nasılsın?iyimisin? valla benım moralım bozuk bıraz motıvasyonum oldukca dustu bgun tartıya cıktıktan sonra.:2:..bagırsaklarımı temıslemek ıcın aksam yatarken mushil alıcam. ..yarın yepyenı bı gun. ..yepyenı bı baslangıc yapıcam günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kuru kayısı, yeşil çay, meyva yiyorsmun metebolizma yavaş galiba senin ?
2 kilomu harika bişey bu ya
fiyatı ne kadan peki
tarih 16/05/12----3,tartı gunu:23/05/12
ÜYE ADI-------------------------BAŞLANGIÇ KG---------------ŞUAN KG---------------FARK
3.üye..takma kafanı......................62,400............................62,100KG.......-0,3 kg
ay canım sen 4/5 kılo aldım dıye uzuluyorsun ben 6aylık hamıleyken 13 kılo almıstım hamıleleıgımı 28 kılo ıle tamamladım 62den 85e dusun yanı:))))supersın sen.....zaten o senın deıl bebegıne aıttır dogumda 10 kılo gıdıyo canım benımben de bugün çok yedim kaçırdım valla :ss
saatlarini bilmiyorum dikkat etmedik sabah rokalı domates salatası 2-3 dilim ekmek sonra bir tabak dolusu yaprak sarma 1 ema bir muz bir kase mercimek çorba ve bir tabak patlıcam yemeği kocaman bi dilimde pasta yedim siz bana uymyın bu aralar iştahım açıldı hamileliğimin 6 ayındayım böyle giderse tam bi obez olcam üzülüyrm şuana kadar 4-5 kilo aldım
maşallah 6 kişi olmuşuz :)
winx sana bir öneri yeni bir sayfa açsan ilk sayfaya bu tabloyu oluştursan kim ne kadar verdiğini güncelleksek daha iyi olmazmı? buarada iyi ama sayflar arasında kaybolacak sürekli taşıman gerekecek...
birde ayın 1. sine birşey yapalım kendi aramızda ne yapabiliriz bilmiyorum ama insan dahada motive oluyor
bu arada bugün gene k fleks geçikti poff
sabah salatalık yedim doydum inanırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?