Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

etiformun yada mavi yeşilin diyet bisküvileri var onlardan yeşil çayım yanına 1-2 adet yiyebilirsin nefsini körler biraz
yada benim gibi al bi burçak kepekli yada yulaflı sütlü nescafe ile 1-2 tane ye
çok abartma ama ben 1 taneyi koyuyorum fincanımın kenarına kahveyi bitirene kadar bisküviyi kıtlama yaparak yiyorum
inan bana biride aynı tat 1 paketi de :)

ben butun bıldıklerımı unutum yaaaa ne oluyosa bana anlamadım aksam sadece mevsım salata yıcem lımonlu

aısberg-taze sogan-maydonoz-domates-lımon baskada bısey yok bana

kılo alması kolayda vrmesı nıye bu kadar zor ya.....yarından ıtıbaren sabah aksam müsli oglenlerıde salata yemeye devam edıcem oyle ıı oluyo ya.......sabahtan o özldıgım kahvaltıyı yapınca gerısı gelıyo....offffff şu kıolardan bı kurtulsaydımmm

sevgili günlük;nasılsın?iyimisin?valla benım moralım bozuk bıraz motıvasyonum oldukca dustu bgun tartıya cıktıktan sonra.:2:..bagırsaklarımı temıslemek ıcın aksam yatarken mushil alıcam...yarın yepyenı bı gun...yepyenı bı baslangıc yapıcam günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

takma kafanı
hemen hergün tartılırsan sürekli bu hafta hiç veremedim, kaç kilo vericem psikolojisine girersen kilo kendini kilitler (kendimden biliyorum)

bugün tartı günüymüş haberim yoktu ama tartıldımda 60.100 yani -300 gr buna şükür

benimde haziran 22 kadar zayıflamam lazım arkadaşımın düğününe elbise aldım dar kesim koca bir popo ve göbüş olduğu için elbise yukarı çekiyor ve sonuç tunik gibi :s

bir nedenimde temmuz ayında hastanemize geçen sene sağlık kontrolüne gelen futbolcu gelecek geçen sene beni çok kırmıştı bu sene intikam zamanı :)

kuru kayısı, yeşil çay, meyva yiyorsmun metebolizma yavaş galiba senin ?

tarih 16/05/12----3,tartı gunu:23/05/12

ÜYE ADI-------------------------BAŞLANGIÇ KG---------------ŞUAN KG---------------FARK
3.üye..takma kafanı......................62,400............................60,100KG.......-2,3 kg

Son düzenleme:
2 kilomu harika bişey bu ya

fiyatı ne kadan peki

15,75 canım dulcolax....

ben kacıyorum arkideşler dıyete tam gaz devammmm opuldunuzzzzzzzzzzzzzzz

amaann napıyımmmm bgunde kacamak gunum oldu ıste haftada 1gunde serbest gun olsun yanı abartmadan motıve olmak ıcın....benımde en fazla kacamagım 3 tane 1 gıdım et oluyor ıste:::)))))))))))hepınızı sevıyorummmmm sakın ben yokken cok yıyım demeyın haaaa...cok şeker şişko iyisindir uarımmmm beklıyorum senı haberın olsun........

duzaelttım canım

bende menuu guncelleyım buarada

kg..70

sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

8,,00 kahvaltım:1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı
1 kıbrıt kutusu peynır
1 tutam maydonoz-1adet salatalık
şekersiz çay

öğle yemeği saat 11,30/12,00..1 corba kasesı lıhgt yogurtlu çıtır müsli

ara 15,003 ad tavuk kanat 1dılım çavdar ekmegıve 4 adet kuru kayısı

akşam 17,30...yulaflı lımonlu az peynırlı yesşil salata

bukadar 3lt su bıttı
yatarkende yesıl cay ve ilacımı alıcam

suan ıtıbarı ile 1 fıncan lıhgt sütlü nescafemi hüplettimmm valla iştah kesiyor ben bunu ogleden sonrakı aramda yapayım bari:)))))kahveyıde ozlemısım ha nerdeyse 1,5 senedır ıcmıyodum kokusu bıle kendımken gecmeme yettı::::))))))ben ki hamılelıkten once kahveciydimmmmmm..........günlükkkkkkkkkkkkkkkkk

Kahvaltım

Bir adet haşlanmış yumurta
Bir salatalık, bir domates, kk peynir, yeşilçay

leslie ile yürüyüşü yaptıktan sonra öğlen yemeğimi de yedim
öğlen yediklerim
tavuklu salata içine iki yuvarlak şeklinde kesilmiş salam doğradım yedim tabi yanında ayranla birlikte ve tıka basa doydum salatanın dibinde kalanları yiyemedim bile

öğleden sonra arada
salep,salatalık,erik

akşam yemeğim
3 ızgara köfte,salata, ayran

ben de bugün çok yedim kaçırdım valla :ss
saatlarini bilmiyorum dikkat etmedik sabah rokalı domates salatası 2-3 dilim ekmek sonra bir tabak dolusu yaprak sarma 1 ema bir muz bir kase mercimek çorba ve bir tabak patlıcam yemeği kocaman bi dilimde pasta yedim siz bana uymyın bu aralar iştahım açıldı hamileliğimin 6 ayındayım böyle giderse tam bi obez olcam üzülüyrm şuana kadar 4-5 kilo aldım

ay canım sen 4/5 kılo aldım dıye uzuluyorsun ben 6aylık hamıleyken 13 kılo almıstım hamıleleıgımı 28 kılo ıle tamamladım 62den 85e dusun yanı:))))supersın sen.....zaten o senın deıl bebegıne aıttır dogumda 10 kılo gıdıyo canım benım

gunaydın gunlukcummmm sabah ilacında etkısıyle kendımı wcye attım:))))tartıldım 69,5 pekde fark olmadı neyse.....bu hafta hedefım 1 kılo zaten....

sabah uyanınca 3 adet kuru kayısı 2 bardak su

kahvaltı suan ıtıbarı ıle:1 tatlı kasesi lıhgt sutlu cıtır müsli

tarih 16/05/12----2.tartı gunu:23/05/12

ÜYE ADI---------------------BAŞLANGIÇ KG------------------ŞUAN KG---------------FARK
1.üye...shook şeker şişko...............75 KG............................74 KG...................-1 KG
2.üye...shezofren.........................61 KG...........................54,4 KG................ -6,6 KG
3.üye..takma kafanı......................62,400.........................62,100KG...............-0,3 kg
4.üye winx perisi..........................73 KG..........................69,5 KG....................-3,5 KG
5,üye..denas................................98 KG..............................97 kg................-1 KG
6.üye...kokoshe_35.........................78.................................?????..................????

kızlar kılo bıldırımı yapmayan canlarımmm lutfen bıldırınızzzzz

Son düzenleme:
maşallah 6 kişi olmuşuz :)
winx sana bir öneri yeni bir sayfa açsan ilk sayfaya bu tabloyu oluştursan kim ne kadar verdiğini güncelleksek daha iyi olmazmı? buarada iyi ama sayflar arasında kaybolacak sürekli taşıman gerekecek...
birde ayın 1. sine birşey yapalım kendi aramızda ne yapabiliriz bilmiyorum ama insan dahada motive oluyor

bu arada bugün gene k fleks geçikti poff
sabah salatalık yedim doydum inanırmısınız ?

ayyy canım bılmıyorum yaaaa zaten tartı gunlerınde guncellıyorummm dıger arkadaslarda bı gelsınde konusalım

aramı yapıyorum bu arada ben:lıght sutlu nescafe 1adet kuru kayısı

ne yapabılırızkı hepımız farklı sehırlerde....?:26:
bu arada yarın benım ınternet suren doluyo kızlar yukletemessem gıremeyebılırım haberınız olsunn

pericim bi tane daha özel msj atcam sana ama 10dk beklemem gerekiyormuş bekle bu sefer olcak galiba inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…