Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

canım benim hotmailde sadece ekler fotoğraf office programları eklemek için yer var dosya ekle yazmıyo artık nedense
ama özelden attım ya artık netini alınca ordan yaparsın inşallah

canım benim hotmailde sadece ekler fotoğraf office programları eklemek için yer var dosya ekle yazmıyo artık nedense
ama özelden attım ya artık netini alınca ordan yaparsın inşallah

tamam canımcım bılgısayarlarımızdakı programlar aynı deıl herhalde saol genede ben hallederım netımı alıyımda:)))))69,5 ları gordum evet 1 hafta sonrayı merak edıyorum valla...ilacı ıctım bgun benı butun gun wcye cıkarır artık:)))))

hadi ya tam ekibi kurduk gidemezsin şimdi :)
zaman bize küçük gören insanlardan intikam alma zamanı
Allahım kendimi ne kadarda gazlıyorum ...

hadi ya tam ekibi kurduk gidemezsin şimdi :)
zaman bize küçük gören insanlardan intikam alma zamanı
Allahım kendimi ne kadarda gazlıyorum ...

canım bıyere gıtmıyorum bıkac gun sadece sız aynen paylasmaya devam edın ben en fazla 1 kac gun yok olurum oda olursam aksam belkı telefondan yukletırım esımde alır herhalde onunda ılanı var cunku nette onu takıp edıyorrrrr

kg...69,5:))))

sabah uyanınca 7,00..3 adet kuru kayısı 2 bardak su

kahvaltı 7,30..1 tatlı kasesi lıght sütlü çıtır müsli

ara 10,30...1 fıncan lıgt sutlu sekersız nescafe--1 adet kuru kayısı

öğle yemeği 12,00...1 adet bol sebzelı yagsız tavuk pırzola(taze sogan-domates-bıber-maydonozla yanmaz tavada az su eklenerek pişti)
1 kase yogurt yagsız
1 dılım cavdar ekmeği

ara 15,00..nescafe veya yeşilçay

akşam 17,30/18,00..1 tatlı kasesi sütlü çıtır müsli

aksama gorusuruz kızlar belkım ogleden sonra gırerım bebısımle ılgılenmem lazım:)))))

canım kızım 1 kase corbayı hüpletti......nasılda acıkmışş bitanemmmmmm:26::))))))))şimdi mışıl mışıl uyur:)))))))ama benım kahve keyfım bıttıkten sonra:)))))))))))))))))))))

MERHABA
ben de 3 gün önce diyete başladım ve kendime bu konuda dertleşeceğim yol arkadaşları arıyorum. kabul ederseniz ben de katılmak isterim gruba birde listeyi güncellerseniz kim var kaç kilo vs.. şimdiden teşekkürler.

kg...69,5:))))

sabah uyanınca 7,00..3 adet kuru kayısı 2 bardak su

kahvaltı 7,30..1 tatlı kasesi lıght sütlü çıtır müsli

ara 10,30...1 fıncan lıgt sutlu sekersız nescafe--1 adet kuru kayısı

öğle yemeği 12,00...1 adet bol sebzelı yagsız tavuk pırzola
1 kase yogurt yagsız
1 dılım cavdar ekmeği

ara 15,00..nescafe sütlü

akşam 17,30/18,00..1 çorba kasesi yoğurtlu çıtır müsli

tarih 16/05/12----2.tartı gunu:23/05/12

ÜYE ADI---------------------------BAŞLANGIÇ KG-------------ŞUAN KG--------------FARK
1.üye...shook şeker şişko...............75 KG............................74 KG...................-1 KG
2.üye...shezofren............................61 KG...........................54,4 KG............. -6,6 KG
3.üye..takma kafanı......................62,400............................62,100KG............-0,3 kg
4.üye winx perisi............................73 KG...............................70 KG................-3 KG
5,üye..denas...................................98 KG..............................97 kg................-1 KG
6.üye...kokoshe_35.........................78..........................................?????..................????

Son düzenleme:
slm çıtırcıklar napiysiz bakalım....

ben mafolmuş durumdayım 2 gün boyunca yediğim dondurmanın haddi hesabı yok

aaa bide bakarım regl olmuşum bugün ... boşuna deelmiş kendimi tutamayışım...

şuan tartıda oldukçayüksek bi rakam mewcut..

we ben her zamanki gibi yarın yeniden başlicam

akşama bozarım yarınlar böylece bitmez tükenmez

moralim eksilerde

karnım belim ağrı içinde

kilo tawan yapmış durumda

bişeyler yapmalıyım ama neee
o bişey nerde
nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

bişeyi kaçırıyorum atlıyorum unutuyorum arkadaşlar ama neyi ???

daha önce beni 10 -15-20 kg werdiren şeyin ne olduğunu unuttum..

vücudumu unuttum . ne yeyip ne yememem gerektiğini neyin beni şişirdiğini neyin ödem attığını
hızlı kilo werdiren daha doğrusu ödem şişkinli gaz attıran şeyin ne olduğunu unuttum..

bunları derhal bulmam lazım hatırlam lazım

yoksa ben şunu çook ii biliyorum ki
ben çikolata we dondurma yediğim zamanlarda bile haftada 1-2 kilo weriridim

ama bana werdien bişi wardı neydi oo??

kahwemin yanında bisküwilerimde wardı

günlük 1-2 kg meywem wardı öyle 2-3 meywe değil çatlayana kadar meywe we bunlarla zayıflardım ben ((
ama şimdi bildiğim newarsa unuttum

ya canım vazgecme lutfen.....sıskınlıgın reglındendır reglın bıtınce gecer merak etme....dıyetıne devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…