- Konu Sahibi winx perisi
-
Bozmamış olabilirsin ama gün gelir moralin çok bozulur bırakıverirsin dikkat et o yüzden canımcım. İyi gidiyorsun bugün
ayy cnm sabahtan 3 dılım yedımyaaaa fazla olmazmı
en azından yarın devam et bu şekilde canım
bugün fazla olabilir evet
tam düzeldim sayılmaz bakalım bugün ilaçların ikinci günü eczacı ancak 2 güne etkisini gösterir dedi
benim aldığım ilaç müshil gibi değilde bağırsak düzenleyici ondan biraz zaman alacak gibi
ok o zaman pazara kadar tam gaz devam
pazar tartı günü olsun
aayyy nereye kayboldunuss yaa kendi kendime konuşupdurum böllee :)))
neyse gidim bişiler yiyim ..
yaa böyle ömür boyu onumu yesem bunu mu yesem öğlene ne yesem akşama ne etsem diye geçmesin ömrümüüüsss nolur kıslaaarrrrrrr yaaa
sağlıksızları tamamen rededip ama diğerlerinide düşünmeden taşınmadan sıkılmadan oflamadan poflamadın yiyek artık yaa .. nolurdu düşünmeden şişkolaşmadan yesek nolurduuuuuuuu
aaaaa bağırsak düzenleyici miiii bende istiyom ondan yaaaaa.. hpep bitkisel yollarla çalıştırmaya çalıştım .. ama ilacı varsa bende alim.. düzene sokuyomuş mu bu ilaç yoksa ööle ömür boyu kullanacak mıyız(
hıcbısey yapasım yokkkk yatıp aksama kdr uyuyasım var
içimden hiçbisey gelmiyor......
markete gdeyımde eşki elma alayım...arada yerim 1 fıncanda yesıl cay yanınada......şişliğimi alır belkiiii
sabah kahvaltı..7,30
3 dılım cavdar ekmegı
bıraz lıght kasar peynırı
1 tatlı kasıgı bal-1 cay kasıgı kahvaltılık yag
2 fıncan sekersız cay
ara..10,00 sutlu nescafe
öğle yemeği 12,00..1 corba kasesi yogurtlu kabak yemeği
1 lokma cavdar ekmegı
ara..14,00..1 adet tarcınlı yesıl elma--tarcınlı yesil çay--2 tatlı kasıgı yogurt
aksam 18,00..1 corba kasesı ygurtlu kabak
spor olarak 1 saat asfaltta yurudum sabah...parka gıttık kızımla.....
gdıp su tartıların ıkısınıde dolaba cekmeceye kaldırıyımmmmm
kızlar menu cokmu olmıs yaaaaa
sabahki yağı saymazsak bence çok güzellllllllllllllll
gayet dengeli olmuş canım
ayy o yagıda esım sabah batırmıs ıcını yag mıdem kalktı gorunce......cıkolata recel hep yagın cındeydı:))))bıdaha ıstesemde yıyemem zati:)))))))))o goruntu gelır gozumun onune......adam recelı cıkolata bal ve yag hepsını bı ekmegın ustune koyuyo yıyo yaaaaa:)))))))))))))
hımmm değişik bir tarz oda :):)
ben artık eve margarin almıyorum valla sadece misafir geleceği zaman pasta börek yapacaksam alıyorum
hele kahvaltılık yağlar çok tehlikeli yedikçe yedirir adama helede reçelle falan
ayy cnm adam ınat ya sırf bana ınat olsun dıye aldı onu...gecen hafta alısverıse gıttıkya lıhgt kasar aldım onu nıye alıyosun yag yok dıyo bende ondan aldım zaten dedım....gıttı tam yaglı bıtanedaha kasar aldı alma ekmegını yaglarım tost yaparken dedım ama aldı...evde recel yapmıstım ben cılek onu ıstemedı gıttı recel aldı ev recelını bıraktı...hepsıde bana ınat yapılıyo cnm......ekmek alır mesela 2 tane normal alacagına 1 tanesını esmer ekmek al demı markette olsada bulamadım der.....aynı sey sut içinde gecerli yaglı sutu alır dolabı bekler ıcmezzz ıcmıyo dıye gdıp kendıme yagsız alıyorum gee dıyokı onu nıye aldın......diyetteyım öküzzzzzz:)))))))))anlatamıyorum ama oyuzden kendıme alacalarımı sabahları kendım gdıp alıyorum....
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?