Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

en azından yarın devam et bu şekilde canım
bugün fazla olabilir evet

yarın saten sabah 1 dılım ogle 1 dılım aksam 1 dılım baska yok......
yarında fırında ustu kasarlı domateslı kıtır seklınde yapayım dıyorum cayın yanında yerım....zeytınle maydonozla

oglen aksam gene kabak var offf bıtmedı hee bıturlu:)))senın fasulye kurune dondu kız......

aaaaa bağırsak düzenleyici miiii bende istiyom ondan yaaaaa.. hpep bitkisel yollarla çalıştırmaya çalıştım .. ama ilacı varsa bende alim.. düzene sokuyomuş mu bu ilaç yoksa ööle ömür boyu kullanacak mıyız (

pericim bosma moralini yafrucum .. kızlara katılıyorum.. benim dieti bırakmamın sebebi de budur her gün tartıldım aa baktım ineceğine çıkıyo bu ... nasıl olsa çıkıyo diede yedim ... ama bu sefer ööle yapmicam ...

bide bi ara yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam 0 kan grubun ... benimde öle

çok çabuk şişeriz biz ; süt ürünlerine şişeriz tuza şişeriz sporun ilk günleri şişeriz adete 2 katı şişeriz parmaklar dolma dolma oluverir .. bazı yiyecekleri sindiremezmişiz özellikle süt .. ama çook seviyorum bende... kaynatıp soğutarak içmemiz gerekirmiş..

tabi bunlar her 0 grubunda olacak die kaide yok ama tipik belirtiler işte kuzucum ... kan grubuna göre beslenmeye de tam olarak olmasa da hafif ten uymakta fayda olduğu düşüncesindeyim :)))

sabah işe gitmek üzere uyandığımda geç kalmış oldumu farkettim ve bir dilim karpuzu yutuverip kendimi dışarı attım

iş yerinde sabah kahvaltısında bir bardak çabuk çorba yaptım bardakta höpürdete höpürdete içtim .. bu sıcakta kan tere batım valla :)))

vee öğlen yemeği kabusu işte ne yiyeceğime bir türlü karar veremediğim bir öğün

karbonhidrat mı yemeli protein mi yemeli ne yemeli bu öğlen yemeklerinde yaa ?? iş yerinde bol yağlı karbohxnhidrat deposu yemekler çıkıyor nasıl alternatifler geliştireceğimi şaşırıyorum

azıcık yesemde sanki taş yemiş gibi oturuyor mideme ,, yağlı olduğu için herhalde???

aayyy nereye kayboldunuss yaa kendi kendime konuşupdurum böllee :)))

neyse gidim bişiler yiyim ..

yaa böyle ömür boyu onumu yesem bunu mu yesem öğlene ne yesem akşama ne etsem diye geçmesin ömrümüüüsss nolur kıslaaarrrrrrr yaaa

sağlıksızları tamamen rededip ama diğerlerinide düşünmeden taşınmadan sıkılmadan oflamadan poflamadın yiyek artık yaa .. nolurdu düşünmeden şişkolaşmadan yesek nolurduuuuuuuu

aynen ya valla psıkolojım bozuldu ya sabahtan berı nedenını bılmedıgım bı sınır bı mıskınlık.....valla bıktım artık versekte bıran once kurtulsak ya bıde bu forumda kılo almak ısteyenler varya sınır oluyorum yanı......

hıcbısey yapasım yokkkk yatıp aksama kdr uyuyasım var
içimden hiçbisey gelmiyor......

markete gdeyımde eşki elma alayım...arada yerim 1 fıncanda yesıl cay yanınada......şişliğimi alır belkiiii

yok canım sürekli kullanmıyosun ve müshil gibi bir etkisi yok sadec bağırsaklarını yumuşatıyor ve kabızlığı önlüyor
1 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş
ben eczacının tavsiyesi ile aldım ama burdan ilaç ismi verilmiyor sanırım
du....c böyle yazim sen söyle anlarlar zaten

hıcbısey yapasım yokkkk yatıp aksama kdr uyuyasım var
içimden hiçbisey gelmiyor......

markete gdeyımde eşki elma alayım...arada yerim 1 fıncanda yesıl cay yanınada......şişliğimi alır belkiiii

ayyyyyyyyy fundaaaaaaaaaaaa benimde bişe yapasım yok uyuyasım var benimde zaten geceden uykusuuzm yine kızın başını bekledim ateşlendi biraz
sonra 4 gibi bi dilim ekmek peynir yedim su içip uyudum geri
sabah 6 da dikildik yine maaaaile :)

sabah kahvaltı..7,30

3 dılım cavdar ekmegı
bıraz lıght kasar peynırı
1 tatlı kasıgı bal-1 cay kasıgı kahvaltılık yag
2 fıncan sekersız cay

ara..10,00 sutlu nescafe

öğle yemeği 12,00..1 corba kasesi yogurtlu kabak yemeği
1 lokma cavdar ekmegı

ara..14,00..1 adet tarcınlı yesıl elma--tarcınlı yesil çay--2 tatlı kasıgı yogurt

aksam 18,00..1 corba kasesı ygurtlu kabak

spor olarak 1 saat asfaltta yurudum sabah...parka gıttık kızımla.....

gdıp su tartıların ıkısınıde dolaba cekmeceye kaldırıyımmmmm
kızlar menu cokmu olmıs yaaaaa

Son düzenleme:

sabahki yağı saymazsak bence çok güzellllllllllllllll
gayet dengeli olmuş canım

sabahki yağı saymazsak bence çok güzellllllllllllllll
gayet dengeli olmuş canım

ayy o yagıda esım sabah batırmıs ıcını yag mıdem kalktı gorunce......cıkolata recel hep yagın cındeydı:))))bıdaha ıstesemde yıyemem zati:)))))))))o goruntu gelır gozumun onune......adam recelı cıkolata bal ve yag hepsını bı ekmegın ustune koyuyo yıyo yaaaaa:)))))))))))))

hımmm değişik bir tarz oda :):)

ben artık eve margarin almıyorum valla sadece misafir geleceği zaman pasta börek yapacaksam alıyorum
hele kahvaltılık yağlar çok tehlikeli yedikçe yedirir adama helede reçelle falan

ayy cnm adam ınat ya sırf bana ınat olsun dıye aldı onu...gecen hafta alısverıse gıttıkya lıhgt kasar aldım onu nıye alıyosun yag yok dıyo bende ondan aldım zaten dedım....gıttı tam yaglı bıtanedaha kasar aldı alma ekmegını yaglarım tost yaparken dedım ama aldı...evde recel yapmıstım ben cılek onu ıstemedı gıttı recel aldı ev recelını bıraktı...hepsıde bana ınat yapılıyo cnm......ekmek alır mesela 2 tane normal alacagına 1 tanesını esmer ekmek al demı markette olsada bulamadım der.....aynı sey sut içinde gecerli yaglı sutu alır dolabı bekler ıcmezzz ıcmıyo dıye gdıp kendıme yagsız alıyorum gee dıyokı onu nıye aldın......diyetteyım öküzzzzzz:)))))))))anlatamıyorum ama oyuzden kendıme alacalarımı sabahları kendım gdıp alıyorum....

sanırım senin adam senin zayıflamanı istemiyor bunlardan anlaşılan bu :) kıskanıyoooooorrrrrr :) buda tipik karısı zayıflarken kendisi şişen erkek sendromu işte :):) sende kendi işini kendin görmekle en iyisini yapıyosun bacım devam et...
benimki bana destek oluyor inkar edemem Allah var ama çokta zayıflamamı istemiyor bana yakımıyomuş :)

lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))

tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…