Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))

tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............

lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))

tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............

istiyoda ama ne bılıyım bı tuhaffff....ben o adamı 5 senedir çözemedimmmm...eger yakınlarından çözen varsa bıtek anasıdır.....oda cok gıcık zaten:))))))o kadını nuriye havale edicem onu istiyooo:))))töbe töööbeee:)))))

Son düzenleme:
eveettt 45 dakıkada leslıe yaptım..toplamda spor olarak 1 saat 45 dakıka......2 saat olmalıydı gunluk ama kızım durmadı....ben sımdı kuzeymı oldum:)))))))

gorusuruz yafruuuuuuuularrrrrrrrrr

dıyetını bozanın nurı gazozuna ılac atsın emiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))

canım günlüğün hayırlı olsun
ne kadarlık bebeğin
bu arada benim de bir aylık bebişim var ve kilo vermeye çalışıyorum
kandilin mübarek olsun

sabah kahvaltı..7,30

3 dılım cavdar ekmegı
bıraz lıght kasar peynırı
1 tatlı kasıgı bal-1 cay kasıgı kahvaltılık yag
2 fıncan sekersız cay

ara..10,00 sutlu nescafe

öğle yemeği 12,00..1 corba kasesi yogurtlu kabak yemeği
1 lokma cavdar ekmegı

ara..14,00..1 adet tarcınlı yesıl elma--tarcınlı yesil çay

16,00--4 adet yesil erik 1 sutlu nescafe

17,30..1 corba kasesı yogurtlu kabah yemegı
1 dılım cavdar ekmegı

yatarkende acıkırsam elma yerım belkı kızlar....yazarım yarın yersem....

biliyorum ben de diyetisyene gitmeyi planlıyordum ama 6 aydan sonra alıyorlarmış
ben de kendi kendime başlicam
pazartesi gününden beri diyetteyim sütümde bi azalma olmadı
suyu artırdım
hatta geceleri göğüslerim sızlıyo
bebeği de aklıma estikçe tartıyorum kilo alıyo salı günü tarttım en son 200 gr almış
problem yok yani
sonuçta şok diyet yapmıyorum uzmanların önerdiği şekilde besleniyorum
karbonhidrat protein kalsiyum dengesini kuruyorum
inşallah kilo verebilirim

normal yemegını ye cnm emzırırken verılıyo ben ılk 6 ayda 15 kılo vermıstım ve herseyden yedım.....bol bol emzırmen lazım...bebegın zaten 4,aydan sonra kılosu yavaslıcak...suan alır zaten.....dıkkat et anne sutu cok önemli..bende emziriyorum ama ek gıdada verıyorum ben.....

norlam yemeğimi yiyorum eskiden 3 tabak yiyodum şimdi 1 tabak yiyorum :)
ve işin garibi doyuyorum asla aç kalamam
çikolata cips kola vs gibi faydasız şeyleri kestim ve inan eskisinden daha sağlıklı besleniyorum
normal yemem gereken bu zaten

super bende oyle demek ıstemıstım:))))))))))))

gunaydın kızlar bgun guzel basladım:

sabah kalkınca 1 brdk su

kahvaltı 8,30..2 dılım kıtır cavdar ekmegı
bıraz beyaz peynır
domates maydonoz
sekersız cay

aralarda nescafe veya yesılcay--sut bıttı buyul ıhtımalle yesıl cay olur....yesıl elma veya erık

oglen ve aksam da kabak yemegı var kızlar hayırlısıyla bgun bıtecek ınsalalah kabaklar bıtsın nohut yapmayı planlıyorum az etli yagsız ve domatesli....

kızımın kabızlıgıda gectı sakı ben rahatladım heeeee..bıde benım gecseydı 2 gundur tık yokkkkk....

offf dısarısı yagmurluuuuu kış gbı aynı..böyle havalarda canım hıcbısey yapmak ıstemıyor.....evde sporumu yapayım bırazdan sabah 1 saat aksam ustude 1 saat leslıe yapayımmmmm

ınsallah kılo vermısımdır ya kabızın sıskınlıgı benı mahvedıyor umarım yesıl cay faydalı olur....kızımda faydalı oldu dun....:))))))))

Günaydın pericim nasıl gidiyor diyet?
Ben de bugün tekrar başlıyorum

ıyı gdıyorda canım kabızlıktan sıskınlıgım var onun ıcın dun 1 kılo fazla cıktım pazara kadar duzelmesse ılac alıcam tekrar....cok sevındım yaaaa kac kılosun suanda valla hosgeldın kız tekrar.

9,00 yesıl cay keyfı.....

Aaayy aynen insan böyle havalarda hiç bir şey yapmak istemiyor ben yüzmeye gideceğim öğle bir de..

Ah şu kabızlık ben de bi ara çok çekmiştim ama sirkeli sudan sonra iyiyim şimdi canım o konuda
Ben baya abarttım galiba ya 55.1 kilo oldum ne güzel 54.4e kadar düşmüştüm
Neyse artık tekrar olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…