- Konu Sahibi winx perisi
-
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
keske evde benımde bandım olsa leslının yuzune bıle bakmam be:))))))alacaktı guya benımkı:))))))))))lesli bacımla nasıl gidiyor ya ben bi baktım ona yürümek daha cazip geldi :)
tartıları kaldırdımkiiii nerde oldugunuda unuttum zati safmıyım neyim:)))))hatırlasamda saten gıdıp cıkarmaya usenırım..hava yagıslıymıs kapadı zate kapamasaydı cıkar bıraz daha yururdum.............tartılmak yok pazarı bekle bak çok güzel olacak kilo vermiş olcaz valla içime doğdu çok pissss :) hadi bakem
sanırım senin adam senin zayıflamanı istemiyor bunlardan anlaşılan bu :) kıskanıyoooooorrrrrr :) buda tipik karısı zayıflarken kendisi şişen erkek sendromu işte :):) sende kendi işini kendin görmekle en iyisini yapıyosun bacım devam et...
benimki bana destek oluyor inkar edemem Allah var ama çokta zayıflamamı istemiyor bana yakımıyomuş :)
istiyoda ama ne bılıyım bı tuhaffff....ben o adamı 5 senedir çözemedimmmm...eger yakınlarından çözen varsa bıtek anasıdır.....oda cok gıcık zaten:))))))o kadını nuriye havale edicem onu istiyooo:))))töbe töööbeee:)))))
hahahahhaha :) kızım alemsin valla hahahahah :)
canım günlüğün hayırlı olsun
ne kadarlık bebeğin
bu arada benim de bir aylık bebişim var ve kilo vermeye çalışıyorum
kandilin mübarek olsun
biliyorum ben de diyetisyene gitmeyi planlıyordum ama 6 aydan sonra alıyorlarmış
ben de kendi kendime başlicam
pazartesi gününden beri diyetteyim sütümde bi azalma olmadı
suyu artırdım
hatta geceleri göğüslerim sızlıyo
bebeği de aklıma estikçe tartıyorum kilo alıyo salı günü tarttım en son 200 gr almış
problem yok yani
sonuçta şok diyet yapmıyorum uzmanların önerdiği şekilde besleniyorum
karbonhidrat protein kalsiyum dengesini kuruyorum
inşallah kilo verebilirim
normal yemegını ye cnm emzırırken verılıyo ben ılk 6 ayda 15 kılo vermıstım ve herseyden yedım.....bol bol emzırmen lazım...bebegın zaten 4,aydan sonra kılosu yavaslıcak...suan alır zaten.....dıkkat et anne sutu cok önemli..bende emziriyorum ama ek gıdada verıyorum ben.....
norlam yemeğimi yiyorum eskiden 3 tabak yiyodum şimdi 1 tabak yiyorum :)
ve işin garibi doyuyorum asla aç kalamam
çikolata cips kola vs gibi faydasız şeyleri kestim ve inan eskisinden daha sağlıklı besleniyorum
normal yemem gereken bu zaten
Günaydın pericim nasıl gidiyor diyet?
Ben de bugün tekrar başlıyorum
Aaayy aynen insan böyle havalarda hiç bir şey yapmak istemiyor ben yüzmeye gideceğim öğle bir de..offf dısarısı yagmurluuuuu kış gbı aynı..böyle havalarda canım hıcbısey yapmak ıstemıyor.....evde sporumu yapayım bırazdan sabah 1 saat aksam ustude 1 saat leslıe yapayımmmmm
ınsallah kılo vermısımdır ya kabızın sıskınlıgı benı mahvedıyor umarım yesıl cay faydalı olur....kızımda faydalı oldu dun....:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?