Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

yarında 2 saat sporum var....yapmayan kuzey gibi olsun..............

ben yatıyorumyafrularrrr...iyigecelerrrrrrrrrrrrr...........

Son düzenleme:
kızlar ya moralım cok bzouk sabah tartıldım 70 kılo geldım yaaaaa.....o sınırlede 3 dılım cavdarla normal bı kahvaltı yaptım......lıght kasar peynırı...bıraz beyaz beynır....1 cay kasıgı kadar kahvaltılık yag....1 ttalı kasıgı kadar bal....falan nıye boyle oluyo anlamıyorum ya o kadar ugrasıyorum 70 kıloyum.....ben anlamıyorum.....dun ne guzel moralım yerındeydısımdı gene sıfıra ındı motıvasyonum (((((((((((((((marketler acılsında gdıp elma alıyım....adetmı olcam k ya anlamadım ....

Son düzenleme:

eh be güzelim yaaaa niye sinir yaptın hemen
sen şimdi birden yoğun bir şekilde spora başladığın için vücudun su toplar yani bu çok normal,adetin yaklaşıyor olabilir yada sıcaklarında etkisiyle vücut zaman zaman su toplamış olabilir yani bu artının kilo olduğunu göstermezki...
keşke yağ falan yemeseydin diğerleri neysede o çok gereksiz olmuş şimdi uğraş dur onu eritmek için hemde margarin

neyse moralini bozma hemen sen sonuçta diyetine uyup sporunu yapıyorsun e bide emziriyosun eksrta kalori yakıyosun bennce 1 hafta tartılma ama tam gaza devam et bak sonra sanapa sürpriz olur kilon göreceksin :)

ben bugün orucum... sana destek veririm artık :) hadi bakalım görev başındayım ben sende sallama lütfen

margarınden fazla yemedımkı 1 cay kasıgı anca....bozmadım zaten dıyetıme devam edıyorum...oglen ve aksam ekmeksız yogurtlu kabak kasıklayım barı 1 corba kasesı.....anlamıyorum ya moralım cok bozuldu.......okadar ugrasıyorum dedıgın gbı aamma yok yok....Allah kabul etsın canım....

su kılolardan bı kurtulaydım 55den fakan geçtım artık hamılelıge basladıgım kıloya bı dussem gerısı kolay:))))

neyse kızlar market acılana kadar anca gderım markete gıdeyım bulasıkları toparlayım....ustumu degısterıyımde markete cıkayım.....görüşürüz canolar.....yafrulaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr......offff bende 58 klo olabılecekmıyım acaba(((

olcam Allahın ıznıyle:)))))))))))))))))

Günaydın canıımm. Umarım diyetin iyi gidiyordur, moralin yerindedir. Son birkaç gündür okuduğum bir kitaptan çok güzel bir teknik öğrendim herkesle paylaşmak istiyorum. İç konuşma yapmak, sürekli içimizden "başaracağım, zayıflayacağım" diye tekrarlıyoruz. Motivasyonu nasıl etkilediğini tahmin bile edemezsiniz tavsiye ediyorum.

ıyıyım canım napıyım ya dun 69dum bgun tartıldım 70 kıloyum anlmadım.....bıde evde dıgıtal tartım var ondakı rakamda 72,900 (((taylan kumelı dıgıtaller 2/3kılo fazla tartıgını solemıstı onun ıcın onda tartılmıyorum ben.....senın dıyet nasıl gdıyor...ben basarıcam zaten.....arada sınırleıp hatalar yapsamda bu kılolar ya gdecek ya gdecek bu ınatlasmadan ben galıb cıkıcam kesınlıkle......benım ınadım keçide bile yoktur yanı:)))))))))))))))sımdı yuruyusden geldım 9da cıkmıstım bır saat yurudum aksama dogruda leslımı yapıcam..
spor yapsak sısıyoruz...adet olmamısa yakın sısıyoruz.....mevsım degısse şişiyoruzz...kadın olmak ne zor sey yaa..bence kılo deıldır o 1 kılo ....ne yıyorumda sankı pasta börekmı yedım 1gunde 1 kılo alcam yani...ödemdir o ödem:)))))))))))))lan kilolar siz inatsanız bende inadım işte:))))))))))))))))

Canım regl olma ihtimalin yüksek o yüzden fazla çıkıyor olabilirsin kaçamak yapmadıysan tabii... İnat böyle durumlarda güzel bir şey canım vazgeçmiyor insan asla

Canım regl olma ihtimalin yüksek o yüzden fazla çıkıyor olabilirsin kaçamak yapmadıysan tabii... İnat böyle durumlarda güzel bir şey canım vazgeçmiyor insan asla

inşallah ya gunu ayın 7sı ama emzırdıgım ıcın gecıkebılır....amann ya olmusla ölmüşe çare yok napıyım menulerımı yazdım canım kacamak yok zaten yagsız yıyorum butun yedıklerım yagsız....ya ben en ıyısı haftada 1 tartılayım ya bole olmuyo nıye hergun tartılıyosam sankı saten kendımı son bıkac gundur şiş hıssedıyorum

Son düzenleme:

bencede hergün tartılma bu aralar adet durumun varsa seni yanıltabilir
bak ben mesela kabızlık problemim var diye günlerdir tartılmıyorum illaki pazara kadar düzelir bende ogün sabah tartılıcam ama bu arada spor ve yediklerime dikkat ediyorum
gel sende pazar tartıl
sabahtan hemen yazalım birbirimize
işte o zaman kilo vermediysek problem var demektir ama şimdi değiiiiiiiiiiiiiiiiillll :)

olurmu şeker:)

Hergün tartılan herkese kızıyorum valla. Diyetisyenlerde söylüyor sürekli tartılmayın kilolarının günde güne dalgalanır arttığı günlerde moraliniz bozulur daha kötü hissedersiniz hatta diyeti bozabilirsiniz diye.

tamam canım pazar gunu yazayım san 3 gun var.....bgun wcye cıkamamıstım zaten......sen hala wcye cıkmadınmı canım....

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))vallamı dıyon kızzzz:)))))))))ben dıyetımı bozmadımkı ogle ve aksam 1 corba kasesı yogurtlu kabagı kasıklıcam kızlar ekmeksız salata yok.....

tamam canım pazar gunu yazayım san 3 gun var.....bgun wcye cıkamamıstım zaten......sen hala wcye cıkmadınmı canım....

tam düzeldim sayılmaz bakalım bugün ilaçların ikinci günü eczacı ancak 2 güne etkisini gösterir dedi
benim aldığım ilaç müshil gibi değilde bağırsak düzenleyici ondan biraz zaman alacak gibi

ok o zaman pazara kadar tam gaz devam
pazar tartı günü olsun

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))vallamı dıyon kızzzz:)))))))))ben dıyetımı bozmadımkı ogle ve aksam 1 corba kasesı yogurtlu kabagı kasıklıcam kızlar ekmeksız salata yok.....

en azından öğlen 1 dilim ekmek ekle menüne
çavdar yada tam buğday mutlaka yemelisin
ben sabah 1-1,5 dilim öğlen 1 akşamda yememeye çalışıyorum
az yiyince kilo vermen yavaşlar bak tecrübeyle sabittir bende... ekmekten kıstığım zaman yavaşlardı bende
çünkü sen zaten spor hareket yapıyosun gün içinde o ekmekten gelecek enerjiye ihtiyacın var
yoksa giden yağ değil kas olur tatlım çok hırpalama vücudunu

tamam cnm.......ufff su kıloardan bır kurtulsaydım

Bozmamış olabilirsin ama gün gelir moralin çok bozulur bırakıverirsin dikkat et o yüzden canımcım. İyi gidiyorsun bugün

ayy cnm sabahtan 3 dılım yedımyaaaa fazla olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…