Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

yakında bı program baslıcakmıs adı:annem senı cok sevdı orada nuri alçoda var......ızlıcem kesın...çok gulerız...

kızlar aksama yagsız etli patlıcan yemegım ve koca 1 kase lıght cacıgım var..yemege yag koymadım et oldugu ıcın....salçada yok kızlarrr....belkı 1 dılımde ekmek yerım.....

sabah kahvaltı.:.
7,30..2 dılım cavdar ekmekle yapılmış kasarlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay--domates salatalık-maydonoz--2ad zeytın

öğle yemeği..12,15....3,5 ymek kasıgı kabak yemegı
1 kase yogurt
kıvırcık salata(1 cay kasıgı yag eklendı)
1 dılım cavdar ekmegı

12,30..sütlü nescafe

14,30 sütlü nescafe...bebek avcu kadar çıtır müsli...

18,00/18,30..1 tabak etli patlıcan yemeği
1 büyük kase lıhgt cacık
1 dılım cavdar ekmegı

yenı bır hayat basladı ızleyımde bıraz ıbret alıyım:))))))

Son düzenleme:
bende bu akşam onu izlerken 1 saat yürüyüş yapayim diyorum
havuz işi yattı bugün gidemicem kız hasta onuda götürecektim ama olmaz artık

zaman cabuk gecer....bıde esım kıza bakar ben calısırım:))))))heyecanına kaptırırım kendımı ıı olur.....bu bolumm cok heyecanlı....

fundaaaaaaaaaaa izledinmi bugün ne dedi diyetisyen

daha haber saatıne cok var be:))))aksam yemegımı yedım...cay saatıne kdr mıde bosalmıs olur.......sporada bos mıdeyle baslarım....

gdemde cocuk sakınken sporumu yapam acaım muzıgımıde.....6,30a kadar hızlı tempoda.....gorusuruk canlar:)))))))

Son düzenleme:
ayy kızlar cookk yoruldumm yarım saat leslıe yaptıktan sonra 100 kere zıpladım...bıraz ısınma hareketı yaptım son 15 dakıka bırazdaha leslıe yaptım ve bıttı su gbı terledım......gıtsın kılolar kış kış kış......:)))))damla damla su gbı ter akıyo....
toplam 55 dakıka cıvarı vaaaaaww sabahtanda 1 saat var tam 1 saat 55 dakıka spor yapmısım bgun vayy anasınııı beeeeeeeee
sımdı bıraz dınlenme ve kahve zamanı......

Son düzenleme:
[1]Yürümek (Asfalt)120 dak..-662.4kal
[2]Kabak50 GRAM..12.5kal
[3]Kaşarlı Tost (yağsız)1 ADET..267 kal
[4]Çavdarlı Ekmek4 DİLİM..220kal
[5]Domates2 ADEt..8kal
[6]Yoğurt (yağsız)50 GRAM..25kal
[7]Pınar Organik Light Süt0.5 LİTRE..170kal
[8]Marul (Kıvırcık)3 yaprak..6kal
[9]Salatalık (hıyar)1 ADET.11kal
[10]Patlıcan1.5 ADET..42kal
Toplamalınan kalorı : 119.1 kal.
------------------
sabah kahvaltı.:.
7,30..2 dılım cavdar ekmekle yapılmış kasarlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay--domates salatalık-maydonoz--2ad zeytın

öğle yemeği..12,15....3,5 ymek kasıgı kabak yemegı
1 kase yogurt
kıvırcık salata(1 cay kasıgı yag eklendı)
1 dılım cavdar ekmegı

12,30..sütlü nescafe

14,30 sütlü nescafe...bebek avcu kadar çıtır müsli...

17,30 aksam yemeği..1 tabak etli patlıcan yemeği
1 büyük kase lıhgt cacık
1 dılım cavdar ekmegı

sutlu nescafe 18,30--bebek avcu kadar cıtır muslı..kuruyemıs nıyetıne:::))

muslılerıde 80 kalorı saysak...120+80:200 kalorı kızlar tabı spor yaptıgım ıcın bu rakam cıktı:)))))))sporu dustuk:))))

bu sonuc eger dogruysa cok çılgın bir gün olmuş bgun:::::::))))))))))))))))

Son düzenleme:
kız seker sısko bozmadın demı dıyetını.........sana dıyomm nerdesın kızzzz....

sen benim göslerime baksana bi bakim bende o göz war mı :))))

bosmadım canım , faslada yemedim kaçamakta yapmadım

sabah malum kahwaltı yumurtalı peynirli :)))

öğlen etli pilavın etlerini seçtim salatama kattım yedim .. pilavı hamiş kedimiz war bahçede ona werdim yedi kuzum ..

akşam da iki dilim kadar karpuz bir dolma 3 sarma

aralarda siyah çay we soda içtim

ilk gün için fena sayılmaz dimi :=)

bu arada süt we müsliyi bende çook sewerim
başladın mı alışkanlık oluyor çok doyurucu ama insanı gün içinde ne kadar miskinlfştirdiğini bıraktığın zaman anlıyosun..

şu liseli midir nedir onu bende bulimde bende yapim bari iyi bişeyse :))

:))))ne liselisikız leslıe sensore dıye bı kadın arama motırunda arat cıkar karsına....ayy evt ya miskinleştirms gercekten bı braktım bgun 2 saat spor yaptım dusun 100 defada zıpadım yanı:))))dahada nerjı verda eee yeter artık..aslında evde kondıyon bısıkletım olsa surerdım bos gecırmesdım kuzey guneyın karsısında:))))))
ılk gun guzel canım da bırakma ...tekrar bastan alma...bak 2.kes bastan alıyosun....bı ınsanın saten bıseyı alıskanlık ednebılmesı ıcın 21 gun olması gerekıyomus bende dıyetıme yarın 21.gun eklenıcek spor yaptıkca ınsan motıve oluyr....yedıklerıne ıster ıstemes dıkkat edıyosun bundan sonra 2 saat evde leslıe yapıcam..hareketlerıde ezberledım bakmadan yapabılıyorum..kendımdende katıyorum bıseyler...

sen aşmıssın kızım artık :)) aman maşallah diyekte nazarımıs değmesin... hafifledikçe enerjide geliyor insana kımıl kımıl kıpır kıpır bişi oluweriyon bööle .. ahhh bilirim o duyguyu :))))

ayyyy evet canım ya kımıl kımılım:))))))ınsallah bu hafta 68 oluverırım baska bısey ıstemıyom hafatya carsambaya kadar....

inşallah wericen sen bacım .. ama bu sefer bi fark olucek bu topikte yer alan herkes wericek :)))

bende bugün tartılmadım yarın sabah bi tartilimde bakim 1 haftada verme potansiyelim ne imiş :)))

pekala yawrum bu sawaşı sen başlattın :))) bahsettiğin sayfadaki hikayeleri okuyorum ,, gerçekten istersek yaparız biz bu işi... ondan sonrada yatarım artık yarın cephede görüşürüz asker :)))

pekala yawrum bu sawaşı sen başlattın :))) bahsettiğin sayfadaki hikayeleri okuyorum ,, gerçekten istersek yaparız biz bu işi... ondan sonrada yatarım artık yarın cephede görüşürüz asker :)))

saat 22,00 en kucuk tatlı kaselerınden lıgt sutlu cıtır muslı yedım:))))ytma ogunum....bır cay bardagı sute...kasede mermalet kasesı gbı cok ufak.....

görüşürüzz asker:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…