- Konu Sahibi winx perisi
-
bgun kuzey guney var onu ızlerken 1saatlık leslımı yapıcammmmmmmzaman cabuk gecer boylelıkle
bende bu akşam onu izlerken 1 saat yürüyüş yapayim diyorum
havuz işi yattı bugün gidemicem kız hasta onuda götürecektim ama olmaz artık
zaman cabuk gecer....bıde esım kıza bakar ben calısırım:))))))heyecanına kaptırırım kendımı ıı olur.....bu bolumm cok heyecanlı....
fundaaaaaaaaaaa izledinmi bugün ne dedi diyetisyen
kız seker sısko bozmadın demı dıyetını.........sana dıyomm nerdesın kızzzz....
sen benim göslerime baksana bi bakim bende o göz war mı :))))
bosmadım canım , faslada yemedim kaçamakta yapmadım
sabah malum kahwaltı yumurtalı peynirli :)))
öğlen etli pilavın etlerini seçtim salatama kattım yedim .. pilavı hamiş kedimiz war bahçede ona werdim yedi kuzum ..
akşam da iki dilim kadar karpuz bir dolma 3 sarma
aralarda siyah çay we soda içtim
ilk gün için fena sayılmaz dimi :=)
bu arada süt we müsliyi bende çook sewerim
başladın mı alışkanlık oluyor çok doyurucu ama insanı gün içinde ne kadar miskinlfştirdiğini bıraktığın zaman anlıyosun..
şu liseli midir nedir onu bende bulimde bende yapim bari iyi bişeyse :))
:))))ne liselisikız leslıe sensore dıye bı kadın arama motırunda arat cıkar karsına....ayy evt ya miskinleştirms gercekten bı braktım bgun 2 saat spor yaptım dusun 100 defada zıpadım yanı:))))dahada nerjı verda eee yeter artık..aslında evde kondıyon bısıkletım olsa surerdım bos gecırmesdım kuzey guneyın karsısında:))))))
ılk gun guzel canım da bırakma ...tekrar bastan alma...bak 2.kes bastan alıyosun....bı ınsanın saten bıseyı alıskanlık ednebılmesı ıcın 21 gun olması gerekıyomus bende dıyetıme yarın 21.gun eklenıcek spor yaptıkca ınsan motıve oluyr....yedıklerıne ıster ıstemes dıkkat edıyosun bundan sonra 2 saat evde leslıe yapıcam..hareketlerıde ezberledım bakmadan yapabılıyorum..kendımdende katıyorum bıseyler...
sen aşmıssın kızım artık :)) aman maşallah diyekte nazarımıs değmesin... hafifledikçe enerjide geliyor insana kımıl kımıl kıpır kıpır bişi oluweriyon bööle .. ahhh bilirim o duyguyu :))))
inşallah wericen sen bacım .. ama bu sefer bi fark olucek bu topikte yer alan herkes wericek :)))
bende bugün tartılmadım yarın sabah bi tartilimde bakim 1 haftada verme potansiyelim ne imiş :)))
pekala yawrum bu sawaşı sen başlattın :))) bahsettiğin sayfadaki hikayeleri okuyorum ,, gerçekten istersek yaparız biz bu işi... ondan sonrada yatarım artık yarın cephede görüşürüz asker :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?