Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ay anlatıyodum bağlantı gitti yarım kaldı
karıştırdıktan sonra üzerine kevgir kapat sütün buharı yoğurdun üzerine damlamasın direk
onun üzerinide battaniyeyle sar sıkı sıkı
4 saat beklemesi yeterli canım

eğer sulu olursa dolapta 1 gün bekledikten sonra üzerine hani ince mutfak elbezleri varya onu suyun altında yıka iyice sık onu ört her tarafını örtsün yoğurdunun. fazla suyu çekiyor ve süzme yoğurt gibi oluyor

afiyet olsun :)))))))))))))))))) hahahahah
bihter bacının tarifleri sitesine hoş geldiniz :)))

vayy dur kız not alıyım:::))))))))))))))

not aldım yarın markete gıttımde alıyım kız 3 lıtre yapayım yarım yaglıdan.....ben onu sulandırrım yerken lıgt olur:))))))))))

bende böyle birinin bebişi varsa hiç kıyamıyorum atlıyorum hemen koruyucu anne kimliğimle :)))))))))
ama onlar için en sağlıklısı ne ise doğru odur

geçenlerde markette kasada bekliyom önümdeki kadın almışta almış çocuğuna ne kadar zararlı şey varsa
jelibonlar,şekerler,meyveli sütler (özellikle çileklisinden sakın alma içinde böcek ilacı varmış internette deşifre edildi hepsi)

ya zor tuttum kendimi kadııııııııııııııııı kadınnnnnnn neden aldın bu pis şeyleri nasıl yedircen çocuğuna diye ama sustum şimdi ters bişe der kavga ederim diye :))))))))))))

yoğurt zaten hepten iyi şimdiye kadar boynuzlarımız falan çıkmadı değişik bir hal alabilirdik :) mutasyona uğramış gibi :)
töbe tööööbeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))

kız bende kalan sporumu yapayım ya benım bu sıskınlıgımm ne olcakkk paara kadar gecmesse kabızlıgım ılac alıcam gene yaaa:)))))))))))

yok canım hazır bısey almıyorum bıtek peynır verıyorum ıste yogurdada pekmezlıyıyo zaten sade yıyemıyo:))))

yok canım hazır bısey almıyorum bıtek peynır verıyorum ıste yogurdada pekmezlıyıyo zaten sade yıyemıyo:))))oda bıseymı kız ben gecen hafta markette ogluna enerjı ıcecegı ıcırıyodu :)))1,5 yasında falan ha daha:)))gece uyuyamadılar kesın:))))ya bu nete ne oluyo yaaaa...manyadı ıgce......ayy bı tutsaaa o yogurt zaten esıme solemeyım barımayalıcamı alay eder sımdı zıyan ettıgın sutler yetmedımı dıye:)))

Son düzenleme:
aslında elmada calıstırır ama benımkı bıtuhaf bosaltımı yapmadan cıkmam kız tartıya:))korkuyorum zaten karnımı bı gorsen 3/4 aylık hamıleler gbı duruyo ya sınırım bozuluyo aynaya baktıkca...

hanımlar ben her gün sizleri okuyorum maşallah ne güzel ilerliyorsunuz hedefe,bende başladım yapıyorum şükür inşallah beraberce zayıflıyacağız.acizane yoğurt mayalama konusunda fikir verebilirmiyim size,ben 21 yıllık evliyim,şurda 5.6 yıldır güzel tutuyor yğurdum,püf noktalarını öğrendim,
süt serçe parmağınızı az yakıcak,ben 4 kilo süte 1 tahta kaşığı yoğurt koyuyorum tam geliyor,ekşi olmaması lazım,sonra sarıyorum,4 saat bekliyor eğer hava sıcaksa 3 saat yeterli geliyor,yoğurdu açınca üstü sulanmamalı buda 4 saat demek, denemek isterseniz..

[video=youtube;vVwWZ1vscPw]http://www.youtube.com/watch?v=vVwWZ1vscPw&feature=related[/video]

oturmayamı geldiniz hahahahah:))))
kesın kocasına besteledı haaa:))))

Son düzenleme:

töbeeeeeeeeeeeeee daha neler yazık günah çocuğa
ya canım boşver deneye deneye süper oluyor
ha olmadımı o zamanda yoğurtlu çorba yaparsın yayla çorbası

istersen onuda tarif ediverem :) kaptırdım iyice oohhhhhhhhhhhh :):

yok kız onu bılıyorum...bakayımda canım ınsallah tutar:)))ya tutarsa

hoşgeldin canım gerçi ben ev sahibi değilim ama sayılırım
biz burda bazen fundayla kantarın topuzunu accık kaçırıyoz yadırgama sakın bizi aslında geyet aklı mantığı yerinde cici bici hatunlarızdır yani :)))))))))))))))

[video=youtube;NI82_t-5f-A]http://www.youtube.com/watch?v=NI82_t-5f-A&feature=related[/video]

bu nasıl halay löööööö:)))))

hgeldın cemree.....valla kusura bakma bazen kendımı kaybedıyorum haaa:))))))))))))
bu kadın kesın bu halayla 1 kılo vermıstırr.....

Son düzenleme:
yaaa açamıyorum ama çok merak ediyorum
ofis çok kalabalık zaten millet ben güldükçe garip garip bakar oldu

sanırım birbirlerine delidir kendi haline bırakın diyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…