Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ben bugün 55.0 çıktım dün baya kaçamak yapmama rağmen 100 gram eksikti
bugün daha dikkatliyim yarın kilo bildirimi var diye
ama geçen haftaya göre kilo aldığım kesin yani

kız hergunmu tartılıyon:))))bende oyle yapıyodumm da saolsun bıhter vazgecırdı benı:)))ben napayım yarın ya 69 yada 70 cıkıcam wcye cıkamassam kii cıkıcam yanı baska yolu yokkkk

çıkarsın artık 69 inşallah
ben hergün tartılıyorum çünkü bazen abartıyorum ve bigün önceden fazla çıktığımı görünce moralim bozuluyo daha az yiyorum
eğer bigün önceden daha az çıktıysam da gaza gelip daha az yiyorum her şekilde bana fayda sağlıyo

benımde moralım bozuluyo dıyetı bozuyorum...

aynen öyle bende valla
parmaklarımız yoruluyo ya şimdi 1 gr gitmiştir dimi ,
gitmiştir gitmiştir :)))))))))))))))))))))))))))

garantı aay bıhter yarın kac cıkıcam acaba yaaaa ben olsaydım senın yerınde tartılırdım kesın:))))cunku kahvaltı yapmadan su falan bısey ıcmeden wcye cıktıysan ve cıplak tartıldıysan dogru kılondur canım 1 bardak su bıle 1 kıloya esıt kız ben denedım tartıda 1 kılo fazla cıkarıyo....kendımı suan dune gore şiş hissetmıyorum ama genede var yanı keske gece alaydım ılacımı ya ..saat 3te...amann acele yok...ayda 2 kılo bıle versek 10 ayda 20 kılo eder....emın dogru ve yavas adımlarla ılerlıcez kızlar...

bacım valla sana ihanet etmek istemedim ondan tartılmadım yoksa vallaha çok merak ettim bende bide biliyon nerdeyse 1 haftadır tartılmıyorum
neyse yarın artık

ben kaçayım
yemek hazırlıkları var

görüşürük canımmmmmm

muckkssss

iyi yapmıssın canım yarın bakacaz tamam canım gorusuruz bende cıkcam artık....

yarım saat sporumda tamam....yalnız dun mekık calıstıktan sonra sezeryan dıkıslerım acımaya basladı ya bgunde yapıyım dedım 7den sonra acısından yapamadım ben bırazdaha bekleyım en ıyısı ıylesmesını ....

ara ogunumde sutlu nescafe ıcıcem kızlar saat 15,00de...

kızlar aksam yemegımıde yedım sımdı menumu guncelleyım:

kakınca 1 brdk su

kahvaltı..7,30 kasarlı yagsız tost
yarım domates
yeşil çay

9,30..sutlu nescafe..3 adet erık..1 catal yumurta

12,30..öğle yemeği..1 salata kasesı ıle nohut salatası
yarım dılım ekmek-2 kare ince dılım kasar
4 kasık yogurt

15,00..sütlü nescafe

18,00..3 kepce mercımek corbası
1 dılım cavdar ekmegı
1 tatlı kasesı yogurt
5 adet yesıl erık

kızlar fazlamı olmus yaaaa+2,5 lt su ıcıldı kızlar......+yarım saat leslıe...

bende cıkıyorum ya kımse yokkk herkes dısarda galıbaaaa...bende yarın gırerım artık napıyım...görüşürüz canlar....

Son düzenleme:
ayy kızlar bıraz once bı kac lokma esımın yemegınden aldım yesıl elma yedım bır tanede...ılacımıda ıctım..ılacı cok ac karna ıcmmemek gerekıyo cunku ondan azcık ucundan aldım kızlar....kendımı valla hafıflemıs hıssedıyorum ama ne bılıyım kabızlıgım gecsınde yarın sabah ınsallah wcye cıkarım yarın daha kontrollu olcam kızlar.....

kızlar gunaydınhepınıze ekmek yoktu bende suan sutlu muslı yıyorum.....

sabah tartıldım 69 kıloyum yalnız daha wcye cıkmadım ve sanırım adet olcam kahverengı akıntım gelıyo cunku neyse en azından 69um 70 deıl heyoooooooo:))))

kızlar wc ısı de tamam ama tartılmadım kahvaltımı yaptıgım ıcın bu hafta benım reglı haftam olcak galıba bıde su wc ısını duzene sokayım kuru kayısıyla baslayım......benı sız 69 olarak kabul edın lutfen....optum.....kahvaltıyı hazırlamam llazım.....gorusuruz canlar...

Günaydın pericim kilom 50.0 malesef dünkü atıştırmalardan sonra olacağı buydu

gunaydında canım50mii:))))) 55 deılmıydın kız sen:)))))

tartı günü not:69kg

KAHVALTI:1 çorba kasesi sütlü müsli

ARA:10,30..2 adet taze kayısı

ÖĞLE12,00.:4 kasık fırında az etlı ıspanak kavurması yagsız
2 kasık yogurt
1 dılım tam tahıllı ekmek

ARA15,00:3 adet erik veya 2 adet kayısı--yanındada yeşil çay

AKŞAM18,00:4 kasık az etlı fırında ıspanak kavurma yagsız
2 kasık yogurt
1 dılım tam tahıllı ekmek
kızlar bgunku menum buuuu degısıklık olursa yazarımmmm........

Son düzenleme:

ya ben bu aralar nedense kiloyu yanlış yazmaya başladım of salak kafam ya

55.0 yazcaktım canım ama demekki 50 olcam Allah söyletti

fundaaaaaaaaaaaaaaaa netim yoktu yeni girebiliyorıum ama her an gidebilir

70.7 yim :))))))))))))))))))))))))))))))))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm kıslar

71.6 çıktım bende... dietimi bozmama rağmen 2.4 kg wermişim ama zaten benim için 70 e inmek mesele değil

70 den aşağı düşmek sıkıntı...

ÜYE ADI------------------------BAŞLANGIÇ KG----------------ŞUAN KG----------------FARK
1.üye...shook şeker şişko...............75 KG............................71,6 KG...................-1 KG
2.üye...shezofren............................61 KG...........................55 KG............. -6,6 KG
3.üye winx perisi............................73 KG...............................69 kg................-4 kg
4 üye bihter...............................?????????............................70,7 kg.....................

nescafe keyfı yapıyorum kızlar......
kızlar netım az kaldı bu leslıe karısı yuzunden.....19,06,2012 tarıfıne kdr yetırmem lazım onun ıçın sadece menumu paylasıp cıkıcam aksamları kızlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…