Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ohhh sporlar yapılmış ne güzel

bende nasıl yapcam bilmiyorum ev dolu olcak akşam

bıhter ya ben aksam yemegı olarak 1 tatlı kasesı sutsuz cıtır muslı kasıkladım arkadasındanda yesıl elma yedım kabakı gorunce mıdem bulandı yaaa 6 ay kabak grmek ıstemıyorum:)))))))))

2,5 lt suyumda bıttı yarım lıtre daha ıcerım yatana kadar....yatarkende 1 fıncan yesıl cay alır yatarım

sabah kalkınca 1 brdk su

kahvaltı 8,30..2 dılım kıtır cavdar ekmegı
bıraz beyaz peynır
domates maydonoz
sekersız sıyah ve yesıl cay

11,30..nescafe

12,00..1 dılım cavdar ekmegı
2 kasık lıght yogurt
4 kasık kabak yemegı

14,00 1 adet yesıl elma+10 adet yesıl erık

17,30..1 tatlı kasesı sutsuz muslı ve 1 ad yesıl elma

yatarken 1 fıncan yesıl cay

Son düzenleme:
bıhter ya ben aksam yemegı olarak 1 tatlı kasesı sutsuz cıtır muslı kasıkladım arkadasındanda yesıl elma yedım kabakı gorunce mıdem bulandı yaaa 6 ay kabak grmek ıstemıyorum:)))))))))

bak oda kabız yapıyor olabilir haaaa
neyse yemişin artık canım

bari salatalık falan ye akşama yada yeşil elma belki fayda eder

bende yarın ıspanak yapcam
işte yok zaten bolllll sarımsaklı yiyebilirim

hoh der bayıltırım valla o derece yani :)

öptüm canım ben kaçıyom

görüşürüz:)

.:))))))))))))ay bıhter gene bombayı patlattın kız:))))gıder ayak......muslı calıstırmıyomu canım yulafya dıyetısyenler oyle dıyoya kafam karıstı ama cnm ıstemedı ya ne bılım şişlikte vavrya ...bgun ılacımı kesınkes alıyorum....

kızlar yaa pek komikmiş bu topik,videolar da çok eğlenceli,canım sıkkındı iyi geldi valla,olsun canım ne güzel işte hayatı tiye alıyorsunuz,ciddiye alınca ne oluyor sanki,hayat öyle geçiyor böylede,devam edin arada video da atın ben öyle komik şeyler pek bulama netten buradan izlerim işte.......

naapak abla hayat gecmez oyle:))))yogrduda mayalım bu arada kazamız mubarek olsun 12,30damı acayım 1,30damı???
bu arada 10 adet erık yedım bır fımcanda yesıl cay ıctım......artık yeter bence tıkındıgım ya..ıspanak bulamamıs benım esım herzamankı gbı gene:)))))yarına etlı nohut yemegı yapıyorum kendıme....domateslı..et old.yag koymıcam.....yanınada lımonlu kıvırcık salata cok azıcıkta yağ...

Son düzenleme:
canım arkadaşlık isteğini kabul ettim,evet yine bihter yapmış yapacağını , komiksiniz yaa haklısın gülmek 1 kg pirzola yemiş gibi oluyormuş insana etkisi canım,
olur canım sen dediğim gibi yaptıysan olur kaçta kapattın ağzını ona göre 4 saat hesapla, bak asıl püf noktasını yazmayı unutmuşum,yoğurdu mayaladıktan sonra dolaba koyuyoruz,en az 1 gün kaşık sürmüyoruz taze yoğurt hemen sulanır buda sulu yoğurt yemek oluyor canım 1 gün sonra yemeğe başlayınca yoüurdun sulu kısmını ben alıp ayran yapıyorum biraz yoğurt ilavesiyle,geriye taş gibi yoğurdu yemek kalıyor afiyet olsun canım umarım anlatabilmişimdir

yogurdu ancek sımdı acabılıdm...ıslak bezle sarıp sarmaladım dolabta bıgun beklıcek..aksam 21,30da mayalamısım 1,30 kalkacaktım kalkamadım yalnız kıvamı olmus gbıydı accık suluydu dolabta bı gu beklıcek..yarına Allah kerım yalnız bıraz ıncelmıs hıssedıyorum gercı ben bunu ne zaman hıssetsem kılo almıs oluyorum::))))))))valla ılacımıda almayı unuttum bu satten sonra alamamda su ıcıp yatıcam sımdı sabahleyın gorusuuz byyyy mucks:::::::::::::))

herkese guneydın kahvaltımı yaptım

kalkıncada bır bardak suyumu ıctım kahvaltıda yagsız tost yedım kasarlı...yanındada yarım domates bıraz sonrada yeşil çayımı ıcıcem..oglende yogurtlu nohut salatası yapıcam nohut karbonhıdrat old.için et olmamamlıymıs yanında onun ıcın yemegınden vazgectım....tarıfıne netten baktım yalnız yagı dıyetısyen 2 yemek kasıgı yazmıs tabı ben onu gene 1 tatlı kasıgı yapıcam sırke yerınede lımon koycam ekmeksız kasıklıcam......umarım herkes ıcın guzel bı gun olur bgun...grusuruz::)))))))))))))

slm canım bende nescafe keyfi yapıyorum.. yazamıyorum ama diyeti bozmadım

yarın tartılcas dimi ?? bakalım noolmuşus :))

fundacım nerdesin yaaaaaa

sana bi müjdem varrrrrr
ben sabah tuvalet işini hallettim canım sanırım benim ilaç etkisini gösterdi sabah aç karnına çıkabildim ama kendimi tartılmamak için zor tuttum valla yarın sabaha artık

bide çocuklar gaz çıkarınca yada kabızlığı geçince sevinirizya bende o kadar sevindim yani kendim için :))))))))))))))))))))))))

bugünde 1 saat yürüyüş yaparım öğleden sonra sabahada tartılırım artık

sabahın köründe yazarım buraya kilomu hadi yaaaaa 70 leri görmem lazım 69 da olur hatta hiç fena olmaz yaniiii:)

slm canım bende nescafe keyfi yapıyorum.. yazamıyorum ama diyeti bozmadım

yarın tartılcas dimi ?? bakalım noolmuşus :))
evet canım yarın bıldırecez

ay canı ne guzel ya ben dun unutmusum ılacımı ıcmeyı bgunde cıktımda soyle boyle ıstedıgım gbı deıldı....bgun ılacımı alıcam artık.....yogurdu yaptım kız tadı super yedıkce yıyesım geldı valla:))))rejımde olmayaydım gorurdu gununu:))))))tadı gercekten ne kadar farklı hazırlardan.....öğle yemegımıde yedım buarada...yogurt 1 kase...salata kasesı ıle bol yesıllıklı nohut salatası..yarım dılım ekmek

Son düzenleme:

afiyet olsun canım benim
ben artık hazır yiyemiyorum yaaaa hazır varsa eğer bi yerde ayran içiyorum onu yememek için

bende öğlen yemeğini biraz geçe kaydırim diyorum akşama daha hafif yerim diye

afiyet olsun canım benim
ben artık hazır yiyemiyorum yaaaa hazır varsa eğer bi yerde ayran içiyorum onu yememek için

bende öğlen yemeğini biraz geçe kaydırim diyorum akşama daha hafif yerim diye

saol canım tutmıcak dıye korka korka actım...sımdı dolabı her actıgımda şaheserıme bakmadan gecmıyorum:))))saat 3te ara ogun yapıcamya ondan bende bu saatte yedım....ara ogundedde ya kahve yada elma..elma acıktırıyo ama yaaaaa.....kahve ıcerım buyuk ıhtımalle..aksamda corba ve yogurt....hemde ev yogurdu dogal probıyotık yogurt..bagırsaklara ıı gelıyomus...

Son düzenleme:
ben bugün 55.0 çıktım dün baya kaçamak yapmama rağmen 100 gram eksikti
bugün daha dikkatliyim yarın kilo bildirimi var diye
ama geçen haftaya göre kilo aldığım kesin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…