- Konu Sahibi winx perisi
-
ohhh sporlar yapılmış ne güzel
bende nasıl yapcam bilmiyorum ev dolu olcak akşam
bıhter ya ben aksam yemegı olarak 1 tatlı kasesı sutsuz cıtır muslı kasıkladım arkadasındanda yesıl elma yedım kabakı gorunce mıdem bulandı yaaa 6 ay kabak grmek ıstemıyorum:)))))))))
bak oda kabız yapıyor olabilir haaaa
neyse yemişin artık canım
bari salatalık falan ye akşama yada yeşil elma belki fayda eder
bende yarın ıspanak yapcam
işte yok zaten bolllll sarımsaklı yiyebilirim
hoh der bayıltırım valla o derece yani :)
öptüm canım ben kaçıyom
ama canım ıstemedı yemek ya napıyım şişlikde varya
görüşürüz:)
kızlar yaa pek komikmiş bu topik,videolar da çok eğlenceli,canım sıkkındı iyi geldi valla,olsun canım ne güzel işte hayatı tiye alıyorsunuz,ciddiye alınca ne oluyor sanki,hayat öyle geçiyor böylede,devam edin arada video da atın ben öyle komik şeyler pek bulama netten buradan izlerim işte.......
canım arkadaşlık isteğini kabul ettim,evet yine bihter yapmış yapacağını, komiksiniz yaa haklısın gülmek 1 kg pirzola yemiş gibi oluyormuş insana etkisi canım,
olur canım sen dediğim gibi yaptıysan olur kaçta kapattın ağzını ona göre 4 saat hesapla, bak asıl püf noktasını yazmayı unutmuşum,yoğurdu mayaladıktan sonra dolaba koyuyoruz,en az 1 gün kaşık sürmüyoruz taze yoğurt hemen sulanır buda sulu yoğurt yemek oluyor canım 1 gün sonra yemeğe başlayınca yoüurdun sulu kısmını ben alıp ayran yapıyorum biraz yoğurt ilavesiyle,geriye taş gibi yoğurdu yemek kalıyor afiyet olsun canım umarım anlatabilmişimdir
evet canım yarın bıldırecezslm canım bende nescafe keyfi yapıyorum.. yazamıyorum ama diyeti bozmadım
yarın tartılcas dimi ?? bakalım noolmuşus :))
fundacım nerdesin yaaaaaa
sana bi müjdem varrrrrr
ben sabah tuvalet işini hallettim canım sanırım benim ilaç etkisini gösterdi sabah aç karnına çıkabildim ama kendimi tartılmamak için zor tuttum valla yarın sabaha artık
bide çocuklar gaz çıkarınca yada kabızlığı geçince sevinirizya bende o kadar sevindim yani kendim için :))))))))))))))))))))))))
bugünde 1 saat yürüyüş yaparım öğleden sonra sabahada tartılırım artık
sabahın köründe yazarım buraya kilomu hadi yaaaaa 70 leri görmem lazım 69 da olur hatta hiç fena olmaz yaniiii:)
evet canım yarın bıldırecez
ay canı ne guzel ya ben dun unutmusum ılacımı ıcmeyı bgunde cıktımda soyle boyle ıstedıgım gbı deıldı....bgun ılacımı alıcam artık.....yogurdu yaptım kız tadı super yedıkce yıyesım geldı valla:))))rejımde olmayaydım gorurdu gununu:))))))tadı gercekten ne kadar farklı hazırlardan.....öğle yemegımıde yedım buarada...yogurt 1 kase...salata kasesı ıle bol yesıllıklı nohut salatası..yarım dılım ekmek
afiyet olsun canım benim
ben artık hazır yiyemiyorum yaaaa hazır varsa eğer bi yerde ayran içiyorum onu yememek için
bende öğlen yemeğini biraz geçe kaydırim diyorum akşama daha hafif yerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?